Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.

• Δεύτερος χώρος.

Irinaki - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Συγνωμη για την αναστατωση..τελικά τον διέγραψα και έφτιαξα νέο δεύτερο χώρο....απλώς είχα την εντύπωση ότι αν τον έσβηνα δεν θα είχα επιλογή να φτιάξω άλλον.... ευχαριστωωωωωω παρά πολύ για το ενδιαφέρον..... Το Viber μου θα λειτουργει μόνο στον έναν χώρο σωστά????

• Δεύτερος χώρος.

Μήνυμα

Ενταξει αποφάσισα ότι δεν θα κρατήσω τίποτα.δεν πειράζει...απλά ..δεν θέλω να πειράχτει ο πρώτος χώρος...είναι όλο μου το τηλέφωνο.... Μπορώ εκ νέου να δημιουργήσω τον δεύτερο λογαριασμό? Έχω ψάξει όλο το ίντερνετ αλλά τίποτα

• Δεύτερος χώρος.

Μήνυμα

Θα τρελαθώ....αλήθεια.... λοιπόν να διαγράψω τον δεύτερο χώρο? Μου κλειδώνει το τηλέφωνο στην εναλλαγή....και κάνω επανεκκίνηση συσκευής συνεχώς...

• Δεύτερος χώρος.

Μήνυμα

Κατι φωτογραφίες είναι... οκ....θα το ξεπεράσω...μπαίνω στον έναν από τους δύο...μπορώ να τον διαγράψω κ να τον δημιουργήσω από την αρχή?.. θα μ αφήσει??? ΚΑΛΗΜΈΡΑ...

• Καλησπέρα.Εχω και εγώ το ίδιο μοντελο κ μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη αρκετά...εδώ και 1 χρόνο.Βεβαια δεν έχω Facebook κ τέτοια αλλά μιλάω αρκετά και γενικά το χρησιμοποιώ αρκετά....το φορτίζω κάθε βράδυ...όχι επειδή δεν θα με βγάλει την επόμενη μέρα αλλά από ασφάλεια.. Μήπως και ξεμεινω....καθαρά ψυχολογικό ...

• Δεύτερος χώρος.

Μήνυμα

Λοιπόν. Έκανα mi account κ με πήγε στην επιλογή ξέχασα τον κωδικό μου. Έβαλα καινούρια pin κ με έβαλε...Αλλά .. Με το που πηγα να ξαναμπώ στον πρώτο χώρο μου λέει...το τηλέφωνο έχει κλειδωθεί....προσπαθηστε μετά από 1425 ΛΕΠΤΑ....Ουαου . Έκανα επανεκκίνηση κ με βαζει στον πρώτο χώρο....αλλά στον δεύτερο.οχι. τι κάνω λάθος ρε γαμωτο????

• Δεύτερος χώρος.

Μήνυμα

Δεν μπορεί να μην υπάρχει μια λύση... άνθρωπος είμαι ..το ξέχασα ...αν διαγράψω τον δεύτερο χώρο τελείως...τι γίνεται? Επίσης δεν μπορώ να βγάλω και στιγμιότυπο οθόνης να στο δειξω

• Δεύτερος χώρος.

Μήνυμα

Επίσης δεν με βγάζει καν στην επιλογή..."ξέχασες τον κωδικό πρόσβασης"...

• Δεύτερος χώρος.

Μήνυμα

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το link ...το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω mi account...Να φτιάξω τώρα?..

• Δεύτερος χώρος.

Μήνυμα

Ναι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61320/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61320/

• Δεύτερος χώρος.

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση ..έχω το Redmi 5 plus ..με 64gb rom.... Αυτά ξέρω..

• Δεύτερος χώρος.

Μήνυμα

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούρια εδώ και θελω να κάνω μια ερωτηση. Χρησιμοποιούσα αρκετά τον δεύτερο χώρο της συσκευής. Αλλά δυστυχώς ξέχασα το pin. Και τώρα που τον χρειαζόμαι δεν μπορώ να κάνω τιποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω??? μου γράφει :παρά πολλές εσφαλμένες προσπάθειες.. Περιμενω μια απάντηση σας. Ευχαριστώ