Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• πω παιδια δυστυχώς επεσα στο χερια του τελωνιου°° Σημερα πηρα τηλ και μου παν οτι το δέμα ειν στο τελωνείο ( και μαλιστα με ΕΛΤΑ το παρήγγειλα οχι κουριερ ,οπως διαβασα οτι δεν τρεχει θεμα με απλο ταχυδρομείο..) αλλα και παλι ειν στο τελωνείο μου παν..περιμενω τη λυπητερη...σημερα τους πηρα τηλ αλλα δεν μου παν κατι σαφές...αντε να δούμε...μαλλον την πάτησα

• αυτη που κατεβασα και σου στειλα (απο το λινκ που μου εδωσες,ενάμιση gb είναι ) είναι η Fastboot rom??? Γιατι οπως ειπα δεν υπάρχει αλλη σ αυτο το λινκ ειν μονο αυτή κ για αυτην λεει πως την πετας μες το κιν κ την κανεις εγκατάσταση. Αρα καπου υπαρχει λάθος ??? Και μενα όπως το ειδα και διαβασα με παραξενεψε να ναι τοσο απλό (απλά το περνας στο κιν κ το τρέχεις) ενω εδω εχω διαβάσει τοσα πολλα για ξεκλειδωματα κ διαδικασιες μεσα απο αναλυτικους οδηγούς για να περασεις ελληνικα (δηλαδή αλλη ρομ γ…

• αυτό που μου έστειλες κατέβασα.. εξάλλου global είναι μονο 1 για mix..αυτο που λεει Xiaomi Mi MIX Latest Global Stable Version Fastboot File Download Αυτο κατεβασα..μου λες δηλαδή πως αν υο κανω αυτο δεν θα δουλέψει για να περασει την γκλομπαλ που χει κ ελληνικα??? σορι αν γινομαι κουραστηκος αλλα όπως ειπα δεν το χω ξανακανει κ ειμ πολυ καινουργιος με τους όρους αυτούς.

• Φιλε @sakis112 χιλια ευχαριστώ την κατεβαζω τώρα...απ όσο διαβασα μέσα στο λινκ που μου δωσες λεει πως απλα την πετάς μεσα στο κιν και κάνεις update όπως δείχνει σε περικά απλά βήματα με screenshots και την περναει την global..ειναι έτσι η κάνω λάθος ???? αν είναι έτσι απλά θα κάνω αυτό και θα χει μέσα ελληνικά και τέλος,δε θα χρειαζεται να κανω ολη την διαδικασια ...εκτός αν δεν κατάλαβα καλά (ως γνήσιος νουμπας...χαχαχα )

• οπότε κατεβαζω αυτην και ειμ οκ??? ,θα χει ελληνικά κανονικα σωστα??? Μπορεις να μ δωσεις το λινκ αν σου ειναι ευκολο??

• Έχω κάνει και αυτό που είπε ο φίλος ΜΑΚΙSFZ δηλαδη περάσα driver στο pc Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 κτλ , και έχω κάνει και την αίτηση στη XIAOMI και εχει εγκρηθεί , οπότε ο βootloader θα ξεκλειδωθεί κανονικά. Αυτό που με τρομάζει είναι ότι δεν υπάρχει στο σαιτ όπως είπε και ο sakis112 global stable οπότε από που θα την βρώ να την περάσω μια και καλή και να χει μέσα και ελληνικά κανονικά χωρίς θέμα ?? επίσης μεσα στον κατάλογο με τις rom δεν…

• σ ευχαριστω πολύ για τις διευκρινήσεις για αρχη το κιν μου παν πως θα χει αγγλικα και κινέζικα οποτε ναι λογικα θα χει αυτη που λες..ομως μου παν οτι ΕΧΕΙ το Google play ηδη εγκατεστημενο!!! Αρα ??? Αν περασω την global stable που μου ειπες θα χαι μεσα ελληνικα κανονικα και θα κανει ενημερώσεις το Android ( πχ θα κατεβασει κάποια στιγμη το nougat..? ) και αν ναι, τοτε απο που θα την κατεβασω και πως θα την εγκαταστήσω βήμα βήμα υπαρχει οδηγός γιατι δεν το χω ξανακάνει??? Ευχαριστώ πολυ για την β…

• Οπότε δεν το χεις με ελληνικά ,δεν σου δουλεψε σωστα το τηλ...ετσι ???? η κάνω λάθος???.γιατι αν είναι να χω προβλήματα να το αφήσω στ αγγλικά.(αν φυσικά δουλεύει κανονικά με την ρομ που θα ρθει ) Ευχαρηστώ πολύ κι εσένα κ τα παιδιά για την όποια βοήθεια.

• Θα δω μολις έρθει και αναογα θα ζητησω βοήθεια επ ακριβώς..εσύ το χεις κάνει στα ελληνικά κ δουέυει κανονικά ,βρήκες τρόπο ??? για να με καθοδηγήσεις πως να το κάνω κι έγώ βήμα βήμα,αν θέλεις.

• Καλησπερα παιδιά.. Αυριο η μεθαυριο θα είναι στα χέρια μου το MI MIX 256 ..Πρώτη φορά με Xiomi και απ όσο έχω διαβάσει και δει (και μου παν και απ το gearbest που το χω παρει ) δεν θα χει ελληνικά ,μόνο κινεζικα και αγγλικα μου παν. Δεν γνωρίζω ακόμα τι rom φοράει οπότε θα δούμε. Έκανα την αίτηση και μου ρθε το οκ απ τη Xiaomi για το ξεκλείδωμα. Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα... 1- είναι απαραίτητο να περάσω άλλη ρομ για να δουλεύει καλά το κιν σε ελλάδα και εξωτερικό οταν ταξιδεύω , ή θα δουλεύει μι…

• Το κανα.. χιλια ευχαριστώ παιδια , για ολα...ελπίζω να πάνε όλα καλα

• εγινε..μπηκα και εκανα εγγραφή στο σαιτ αν εννοείς αυτό. Σωστα????

• Μάλιστα κατάλαβα...και για μενα δεν πιστεύω να ναι δύσκολο πολυ γιατι δεν ειμ εντελως άσχετος απλα με το κινεζομαγαζο που μιλησα μου παν πως εχει αγγλικά και κινέζικα και το playstore ειν ηδη εγκατέστημενο..δεν ξερω αν λεει κατι αυτό για τη ρομ που φοράει..παντως μου παν πως θα λειτουργει κανονικά στην Ελλάδα.. απλα φυσικα λογο των περισσότερων γνώσεων σας επι του θέματος και μεγαλύτερης εμπειρίας με τη Xiaomi θα με βοηθήσετε περισσότερο =============== Απρ 23rd 2017, 3:31pm =============== παιδ…

• Χίλια ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την ευχη σου..ελπιζω ολα να πανε καλά γιατί αν κ με τα αγγλικά δεν εχω θεμα με παραξενεψε πολυ οταν διαβασα πως πρεπει να κανω ολοκληρη διαδικασία για να περασω μια γλώσσα στο κινητό πραγμα που σε αλλα είναι πανεύκολο... Βασικα θα θελα να μ πεις αν ειν μεγαλη διαδικασία η κατι ευκολο και απλο και κυριως ΑΚΊΝΔΥΝΟ για το κινητο και την πληρη λειτουργία του...γιατι αν ειν να ρισκαρω εστω και στο ελάχιστο να το αφησω με αγγλικο μενου. Και κατι τελευταίο,δεν πα…

• Καλησπέρα παιδιά,μόλις ανακάλυψα το site και εκανα εγγραφη...είμαι πολύ νέος στην οικογένεια της xiaomi ,μόλις εκανα παραγγελ το ΜI MIX από το gearbest... Ξέρω πως δεν θα χει ελλ μενού και θα θελα τα φώτα σας αν μπορώ να περάσω και με ποιον τρόπο την ελλ γλώσα μόλις έρθει. το χει κάνει κανείς (λίγο αστεια ερώτηση μάλλον...χαχαχαχα) ?? ευχαριστώ για το χρόνο και τη βοηθεια σας από τώρα.