Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Ναι απλά είμαι εκτός σήμερα γι'αυτό είπα για αύριο!Θα σας το στείλω. Ευχαριστώ κ πάλι κάνετε πολύ καλή δουλειά! =============== Απρ 26th 2017, 3:04pm =============== Καλησπερα σε όλους, να ενημερώσω ότι πήρε χθες αυτόματα την 8.2.4.0 και μέχρι στιγμής κανένα σβήσιμο.Ενα πρόβλημα μόνο με το fingerprint στην εφαρμογή της alpha bank όταν πας να αποθηκεύσεις το αποτύπωμα η εφαρμογή κολλάει κ κλεινει.Ουτε με τη μπαταρία είδα να αλλάζει κάτι όλα καλά!

• Ευχαριστω πολύ!Κατέβασα την fastboot 8.2.1 από το miui.com,το miflash είδε τη συσκευή σαν com10 αλλά μου.εβγαλε μνμ ότι λειπει ένα αρχείο απο τη ROM που του φόρτωσα.Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο και ελπίζω να το κάνω.

• καλησπερα σας, Να ρωτήσω και εγω κάτι... 1)Με mipc suite δεν έχω καταφέρει να δω το κινητό (redmi 4 prime) κάποια στιγμή μου είπε ότι πρώτα πρέπει να κάνω update στη συσκευή.Να υποθέσω ότι επειδή έχω την 8.1.2 global stable (marshlow) θέλει το κινέζικο pc suite? 2) Κατέβασα την global stable 8.2.1 recovery και βγαζει μνμ ότι είναι beta κ χρειάζομαι beta account. Να κατεβάσω την fast boot ??Και με ποιο τρόπο να την περάσω??Έχω ξεκλειδώσει bootloader έχω διαβάσει κ τους οδηγούς αλλά η αλήθεια είνα…

• Καλησπέρα, Έχεις παρατηρήσει αν σου αδειάζει ποιο γρήγορα η μπαταρία με την 8.2.1;; Ευχαριστω

• Ευχαριστώ είναι όντως εργαλείο αρκεί να σταματήσει να σβήνει... Όσον αφορά το ξεκλειδωμα με άφησε τελικα.ήθελε να ολοκληρώσω το προφίλ στο miui forum.Μου έστειλαν ήδη κ SMS!Όσον αφορά την 8.2 όταν έρθει θα την βάλω κ εύχομαι να μην ξανακλεισει γιατί ήμουν έτοιμος να το δώσω το διαμάντι μου

• Καλησπέρα σε όλους, Καλώς σας βρήκα!Τρομερό φόρουμ καταπληκτική δουλειά... Το ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου Redmi 4 prime με stable official 8.1.2.0 to έχω 6 ημέρες και κλείνει μόνο του καθημερινά κυρίως τα βράδια.Δοκίμασα και το SOD Killer αλλα τα ίδια.Δοκίμασα να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader αλλα με πετάει σε κάτι κινέζικα που δεν υπάρχουν στον οδηγό. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για διόρθωση του προβλήματος σε κάποιο update? Είναι πανέμορφο και αρκετά γρήγ…

• χρόνια πολλα σε όλους!