Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή μας επιτυχία..
-
Πριν λίγο ψήφισα και εγώ με nick chania.
-
Πρόβλημα στο κατέβασμα εφαρμογών
chania - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈψαχνα στις εφαρμογές και όχι στα εργαλεία... Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
chania - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την γρήγορη απόκριση. Θα μπορούσες να μου πεις τη διαδρομή γιατί δεν βρίσκω την εφαρμογή "Downloads". Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για την απειρία μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
chania - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤην καλημέρα μου στην κοινότητα και συγνώμη προκαταβολικά αν η απορία είναι πολύ "απλή". Πριν λίγο καιρό παρέλαβα το note 2 και δεν μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή από το play store με τη χρηση δεδομένων παρά μονό με wifi. Έχω εγκατεστημένη την τελευταία Ελληνική stable rom αν παίζει κάποιο ρολο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΕυχαριστώ για το καλωσόρισμα. Επειδή είμαι λίγο χαμένος από τις πολλές πληροφορίες, που θα βρω οδηγίες για να κάνω back up τα δεδομένα του κινητού και στη συνέχεια εγκατάσταση της ελληνικής rom?