Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά για την βοήθεια... Θα ξεκινήσω αυριο αν μπορεσω την διαδικασία να την κανω official για αρχη...αν προκύψει τιποτα θα σας πω..και μετα θα περιμένω των κωδικό
-
Αλλη μια ερώτηση σε ποσο καιρο στέλνουν τον κωδικο;; το στελνουν με sms; Και η ελληνική ρομ που εχεις εσυ ειναι developer σωστα;; Δεν υπάρχει προβλημα που θα ειναι ξεκλείδωτο το κινητο;; Σορρυ αν σε ζαλισα κ σενα
-
Σε ευχαριστώ φίλε. Αν μπορείς γραψε κ εσυ τι πρέπει να κανω βημα βημα μεχρι να φτασω στην ελληνική ρομ. Πάντως το κινητό ειναι απίστευτο
-
Αρα μπορω να ξεκινήσω να περάσω την officiall developer romμε τον οδηγό του kenzo και οταν ερθει ο κωδικός να ξεκινήσω την διαδικασία ξεκλειδώματος..καλα τα λεω;; Οδηγό για το πως να περασω την ελληνική ρομ υπάρχει;; Γιατι πατησα στο link πανω πανω που γράφει για την ελληνική ρομ, αλλα εχει ενα σωρο διαφορετικα link. Ποια πρεπει να διαλέξω;;; Ευχαριστώ
-
Για να καταλαβω μπορω να βαλω την επιση global rom χωρις να το ξεκλειδωσω σωστα; Αλλα για να περάσω την Ελληνική πρεπει να το ξεκλειδωσω πρωτα;;; Για να περάσω την ελληνική πρεπει να εχω επίσημη Rom ;;;
-
οκ κατάλαβα... Μολις έρθει θα στειλω μήνυμα για να μου πεις το επομενο βημα. Ευχαριστώ
-
Ηρθε η κινηταρα σε μολις 12 μερες. Γραφει οτι εχει την εξης Rom:MIUI global 7.9 stable 7.91.8.0(LHOMICL) Εγω για να την αλλάξω πρεπει να περιμένω τον κωδικο πρωτα σωστα;;
-
Ενταξει τελικα τα καταφερα κ εστειλα αιτημα κ ξεκλειδωμα...αλλα εγραφε οτι εχει πολλους κινδυνους ετσι το κινητο. Και ηθελα να ρωτησω οταν καταφερω κ περασω την ελληνικη ROM μετα θα το κλειδωσουμε παλυ??? Δεν υπαρχει κανα προβλημα αν μεινει ξεκλειδωτο???
-
Ευχαριστώ NasDriver για την βοήθεια σου. Οταν έρθει θα σου πω ακριβως τι rom εχει κ τα λοιπά..και θελω να μου δωσεις τα φώτα σου.
-
Καλησπέρα και παλυ. Εγραψα στον πωλητη για την ρομ που θα έχει το κινητό κ μου απαντησε τα εξης: friend,please try to flash official global firmware,first back up your phone data before flash: MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum please follow this vedio to flash: youtu.be/xM6cjCba44M please see below link carefully can teach you how to unlock BootLoader,but maybe xiaomi won't pass: Mi Flash Unlock Tool - Unlock Bootloader & Application for Redmi Note 3 - Malay…
-
Σας ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες... Οταν έρθει με το καλο θα δοκιμάσω να βαλω την Ελληνική rom. Κ οπως διαβασα απο το link που αναρτήσατε θα δω αν ειναι ξεκλείδωτο η οχι. Ελπίζω αν εχω καποιο θεμα με το περασμα της Ελληνικής rom να με βοηθήσετε . Τα λεμε παιδια καλα να περνάτε.
-
Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Σήμερα γράφτηκα στο σαιτ κ θελω αν μπορειτε να μου απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα που εχω σχετικά με το redmi note 3 pro που θα μου έρθει σε λιγες ημέρες. Αγορασα το κινητό απο alixpress κ βλεπω οτι θα εχει την miui Stable 7.91.8.0(LHOMICL). Απο τι διαβασα στο ξένο miui ειναι vendor rom κ οτι η επίσημη ειναι η 7.2.3.0.LHOMIDA και καλό ειναι όποιος εχει την 7.9 να την αλλάξει γιατι μπορεί να κολλάει. Η ερωτήσεις που εχω ειναι η εξής : 1). Προτείνετε να την αλλαξω την …