@derveni Θα ακουστεί χαζό αλλά μόλις γύρισα από τις διακοπές και έβαλα το κινητό στον αυθεντικό φορτιστή ξύπνησε. Είχα έναν κινεζικό μαζι μου και δε το ανοίγε. Ευχαριστώ πολύ.[label][/label]
Καλησπερα έχω αγοράσει το κινητό για την σύζυγό. Προχτές τελειωσε η μπαταρία και τώρα όταν βάζω τον φορτιστη,ανοιγει,δείχνει το σηματακι της mi και μετά σβήνει ανασβοσβηνοντας το κοκκινο λαμπάκι των ειδοποιήσεων. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει? Στη ουσία δε φορτιζει. Ευχαριστώ
Εδω και δυο εβδομαδες μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν παω να κανω αναβαθμιση,ξερεις κανεις τι συμβαινει?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28302/
Καλησπερα, ρωτησα και πριν λιγες μερες , δε μπορω να βρω πουθενα το εικονιδιο του Mi home και οταν παω να το εγκαταστησω απο το Store μου λεει ειναι εγκατεστημενη προηγουμενη μη συμβατη εκδοση. Σκοπευω να αγορασω τα εξυπνα γκατζετακια της xiaomi για το σπιτι και λογικα θα την χρειαστω,γνωριζει κανεις τι γινεται? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Να ρωτησω και εγω κατι, εχω το Redmi 3/ pro προσπαθω να κατεβασω την εφαρμογη Mi Home απο το Playstore και μου βγαζει το μηνυμα οτι ενας χρηστης εχει ηδη εγκαταστησει μια μη συμβατη εκδοση στην συσκευη μου, εχω την τελευαια ενημερωμενη ρομ απο 27/10,ευχαριστω. Ειναι καπου μεσα στο κινητο μου γιατι δε τη βρισκω..
Καλησπερα, εχω το redmi 3 pro ,οταν το φορτιζω ειτε με τον δικο του φορτιστη ειτε με οποιδηποτε αλλον, η οθονη δεν ανταποκρινεται γρηγορα,εχει αντιμετωπισει κανεις τετοιο προβλημα? Ευχαριστω.