Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
maanto - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαβρε παιδια εχω μπερδευτει λιγο.... έκανα flash το redmi μου ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του οδηγού εδώ και όλα πήγαν μια χαρά...εγκατέστησα σαν βάση την rom hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_c και μετά την ελληνική rom xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.3.0..... η νεα κινέζικη ελληνικη rom που βγήκε είναι κάτι καλύτερο από την δική μας ελληνική rom ?? ειλικρινά αν κρινω πως ήταν το redmi μου πριν βαλω την ελληνική stable απο το site μας και πως μετα .....δεν ξέρω αν …
-
καλησπερα παιδια...κατοχος ενος νεου redmi note 2 απο την Παρασκευη.Ομολογω οτι δεν περιμενα το κινητο να ειναι σφαιρα...ειδικα μετα το φλασαρισμα των κινεζικων και την εφαμογη της τελευταιας ελληνικης rom...πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλες ""ναυαρχιδες"¨που κοστιζουν τα τριπλασια και πλεον χρηματα... μια απορια...η sim 1 δουλευει vodafone εχει τα data σε 4g η sim 2 απλο 2g σε cosmote....και οι δυο sim λαμβανουν μηνυματα sms αλλα μονο η sim 1 στελνει....η sim 2 απορριπτει ακομα κα…