Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• ok, will do, thanks

• Γεια σας κ πάλι παιδιά, Ξέρει κάνεις που μπορώ να πάω ένα Redmi note 4 CHINA VERSION από Aliexpress για επισκευή οθόνης? από ότι έχω διάβαση σε διάφορα forum δεν είναι συμβατή η οθόνη από το Redmi note 4 GLOBAL που πουλάνε εδώ στην Ελλάδα και τώρα ψάχνομαι για γνήσιο ανταλλακτικό και πέρασμα... Αν ξέρετε κάποιο κατάστημα εδώ Αθήνα κέντρο η βόρια προάστια ( Χολαργό, Αγια Παρασκευή, Χαλάνδρι κτλ ) θα με βοηθούσε πολύ. thanks

• τελικά τη αγόρασα?

pamken - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια

• τελικά τη αγόρασα?

pamken - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

χερετε, πριν λίγο αγόρασα από τον Κοτσοβολο το REDMI NOTE 4X τουλάχιστον έτσι νόμιζα, πίσω στο κουτί έχει αυτοκόλλητο από την infoquest που λέει πως είναι το 4Χ snapdragon κτλ αλλά κάτω από το αυτοκολλητο της infoquest έχει στα αγγλικά πως είναι το redmi note 4 ( snapdragon και αυτό ) τελικά μου έδωσαν λάθος κινητό??? γράφει το κουτί GLOBAL στο πλάι... any ideas??? ευχαριστω!

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από pamken: “απλός πρέπει να περάσω την DEV CHINA για να μπει μετά το Ελληνικά ρομ μετα απο το bootloaded unlock? ” Θα πρέπει να περάσεις developer Κινεζική για να ξεκλειδώσεις. Δεν είναι δύσκολο. ” Thank George, you have been a great help

• Παράθεση από Billys_21: “Καλημερα σε ολους και καλο μηvα. Εγω παρελαβα το δικο μου τηv Παρασκευη που περασε (64gb) με official China. Χθες ελαβα και το μυvημα για τηv εγκρηση του ξεκλειδωματος. με εvαv οδηγο που βρηκα στο φορουμ κατεβασα play store μεσα απο το Mi appstore και εχω βαλει εvα ελληvικο Keyboard κι εφαρμογες που ηθελα. μεσα σε αυτες ειvαι και το Google play. Δεv εχω βαλει καvεvα παιχvιδι ομως ακομα vα δω αv συγχροvιζει ο λογαριασμος. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk ” Παράθεση α…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα και καλώς ήρθες. OTA updates μπορείς να έχεις μόνο με Official china Rom αλλά χωρίς ελληνικά, καθώς η συγκεκριμένη ρομ έχει μόνο αγγλική και κινεζική γλώσσα, και χωρίς Google play. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η μετάβαση στην ελληνική ρομ του φόρουμ είναι μονόδρομος. Ξεκίνα σιγά σιγά από τον παρακάτω οδηγό και οπλισου με υπομονή και επιμονή! Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας…

• χαίρετε, αποφάσισα και πήρα το Redmi Pro X20 ( 3GB RAM/32GB ROM ) από το Aliexpress, παρολο που τους είπα να μην μου περάσουν την Global Rom+multi language "μουφα" rom αλλά να μου αφήσουν την stable κινέζικη, μιας και δεν χρειάζομαι τα Ελληνικά σαν γλώσσα, απλώς θέλω Αγγλικά+OTA updates+Google Play and google services, τελικά δεν με κατάλαβαν και μου έστειλαν μήνυμα πως έχουν στήλη το κινητό με το GLOBAL MULTILANGUAGE ROM... Επειδη είμαι λίγο άσχετος με τα XIAOMI έχω διάβαση αρκετά εδώ και κατάλ…