Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 106.
-
Κατεβάστε και κάντε flash μόνο τον Kernel και θα διορθωθεί. Είχα το ίδιο πρόβλημα.. REDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile RedRice
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από giannisgoku: “Έχουμε θέμα πάλι με την moded. Όταν πάω να βγάλω φωτογραφία μου ζητάει να τοποθετήσω μία κάρτα sd ενώ έχω μέσα. Δε βλέπει την κάρτα.” επιβειαων και εγω παρολου που πηγα και επαιξα με τις ρυθμισεις που να αποθηκευει ζηταει sd καρτα. ιφ μια σωστη ρομ δεν μπορουν να φτιαξουν ελεος αυτοι οι κινεζοι” Το έκανε και σε μένα. Και έκανα flash πάλι μόνο τον Kernel και διορθώθηκε. REDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - R…
-
Βγήκε ο νέος Kernel για το hongmi πού υποστηρίζει Camera to sd storage REDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Page5 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile RedRice
-
Παράθεση από pasxalis: “Το ανοιγμα του τηλεφωνου απο την οθόνη κλειδώματος στην καινούργια αναβάθμιση γιατί έφυγε ;Ηταν βολικό. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με swipe προς τα δεξιά δεν σε πάει στο τηλέφωνο (κλήσεις); RedRice
-
Παράθεση από Atix: “Για το hongmi όλα φαίνονται μια χαρά... Ερώτηση: το κινητό απο τότε που πήγα στην ν6 χάνει σε κάθε επαν/ ση μετά από φόρτιση 20-30% σε μπαταρία... Υπάρχει λύση; ΥΓ: Η εφαρμογή για το ράδιο θέλει πάλι ίντερνετ σύνδεση...” Αν θες ραδιόφωνο και με rds κατέβασε apk από το αγγλικό forum. Έχει 2 από xperia και από lewa os (βέβαια λειτουργούν μόνο με ακουστικά) Radio with RDS - working on REDMI - App - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από mparaxir: “καλημερες ολα καλα για το hogmni. ερωτηση την εχω ξανακανει γιατι μετα απο καθε επανεκινηση τα εικονιδια βγαινουν συνεχεια μπερδεμενα απο εκει που τα ειχα βαλει?φταιει επειδη βαζω την moded?με τον πειραγμενο kernel οσο αφορα για την καρτα εσωτερικη?πανω σε αυτη την ερωτηση miui-art θα το διορθωσουν καποια στιμη?η θα βαζουμε συνεχεια εκδοσεις με moded? αυτα και καλη ημερα να εχουμε σημερα.” Και σε εμένα το ίδιο κάνει με τα εικονίδια σε κάθε επανεκκίνηση. Όμως μόνο σε όσες …
-
Έχουν αφαιρέσει την επιλογή για την αποθήκευση σε sd ή Phone storage των φωτογραφιών από την κάμερα.
-
Χωρίς τον τροποποιημένο Kernel το hongmi1 δεν είχε χώρο για τίποτα... Όλα τα data τον εφαρμογών τα αποθηκεύει στο Phone storage με μόλις λίγες μέρες χρήση έφτανε στα 0mb οπότε είναι μονόδρομος αυτό το mod. Βέβαια με class 10 memory card.
-
Έγινε με Kernel. Είχα δοκιμάσει το XinternalSD (xposed) όμως δεν έκανε πολλά. Ευχαριστώ.
-
Πολύ μπερδεμένα τα πράγματα στους αποθηκευτικούς χώρους με την V6. Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι όλα τα data των εφαρμογών τα αποθηκεύει στην Phone storage που έχει μόνο 400mb ελεύθερα και γεμίζει αμέσως. 2a02aad983f4a9515aa6a1ed079bcd10.jpg
-
Πολύ καλή η V6 δεν έχω βρει κάποιο πολύ σοβαρό bug. Έχω περάσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές πού είχα στην Stable ακόμα και xposed και πηγαίνει πολύ καλά. Ούτε ένα fc.
-
Την δοκίμασα για πολύ λίγο και δεν μπορούσα να συνδεθώ ούτε σε wifi. Την έκανα δεύτερη φορά flash αλλά τίποτα. Και είχε στάνταρ force close την εφαρμογή μηνυμάτων. Ίσως την δοκιμάσω ξανά όταν έχω χρόνο γιατί πάρα τα bugs ήταν ωραία αλλαγή. Ευχαριστούμε! RedMi 1
-
Είχα αγοράσει στο παρελθόν κάποιες εφαρμογές από το playstore και τις εγκατέστησα ξανά κανονικά και χωρίς πρόβλημα εφόσον το playstore τις έδειχνε αγορασμενες. Το πρόβλημα είναι κατά την εκκίνηση των εφαρμογών. Η κάθε μία με τον δικό της τρόπο λέει ότι δεν αναγνωρίζει την αγορά της από το playstore. Το έψαξα λίγο και ίσως υπάρχει πρόβλημα με τα gapps. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο; RedMi 1
-
Γράφοντας στο πληκτρολόγιο τον τηλεφωνικών κλήσεων *#*#64663#*#* (μετά το 3 ξεκινά με # προσοχή) θα σε βάλει στο hidden menu πού μάλλον θα είναι στα κινέζικα. Εκεί πάλι μπορείς να κάνεις calibrate. Από ότι έμαθα και εφόσον δεν φταίει κάποια σύνδεση είναι συχνό όταν αλλάζουν οθόνη ο σενσορας να τα χάνει. RedMi 1