Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 106.
-
Κάτι συμβαίνει με την default γραμματοσειρά.. Τρώει κάποια ι η υ σε μερικές εφαρμογές.. Hongmi
-
Παράθεση από alfagamma: “Πριν από λίγο (2 ώρες) έκανα την αναβάθμιση στην GTV-4.9.5 ΟΤΑ. το τηλέφωνο δουλεύει άψογα, δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός αυτό με την πυξίδα που το έχω από την αρχή, δλδ δεν καλιμπραρεται με τίποτα, ότι και αν έχω δοκιμάσει, αλλά δεν με πολυνοιαζει κιόλας, η πυξίδα που έχουν τα smarttools δουλεύει. ” Κάνε καλιμπράρισμα με gps ενεργό.
-
Παράθεση από velissarios1: “Παράθεση από epkakas: “Στον πρεοεγκατεστημένο φυλλομετρητή με παρατεταμένο άγγιγμα για την εμφάνιση των επιλογών "αντιγραφή, αποκοπή, επικόλληση, διαμοιρασμός" τα δύο άκρα του κένσορα δεν μετακινούνται για να επιλέξω το κομμάτι του κειμένου που θέλω. Η επιλογή "διαμοιρασμός" εμφανίζεται αλλοιωμένη και στο πλάι. Συμβαίνει και σε άλλον; Συσκευή hongmi 1” Σε εμένα δεν εμφανίζεται καθόλου η λέξη διαμοιρασμός και επίσης η λέξη αποκοπή εμφανίζεται σαν "αποκοπήt".Τα άκρα του…
-
Τα Google settings γιατί δεν εμφανίζονται σε εικονίδιο; Hongmi
-
Πέρασε η 3.19.0 στο hongmi μια χαρά! Hongmi
-
Παράθεση από alfagamma: “Παράθεση από dimpet: “Σε hongmi δεν κάνει ενεργοποίηση το wifi hotspot στην gtv 3.18 Hongmi” Μολις το δοκιμασα και δεν εχω κανενα προβλημα, δουλευει κανονθκα. δοκιμασε να κανεις αλλαγη ονοματος και αλλαγη κωδικου... καλυτερα σε WPA” δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα .. Στο τέλος μια επανεκκίνηση και έστρωσε! Hongmi
-
Σε hongmi δεν κάνει ενεργοποίηση το wifi hotspot στην gtv 3.18 Hongmi
-
Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από dimpet: “Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με την πυξίδα; δεν μπορώ να κάνω calibrate. (Hongmi gtv-3.18) Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από alfagamma: “το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την 3.18” Δοκιμαστε να κανετε με το gps ανοικτο και σε εξωτερικο χωρο ωστε να εχει βρει δορυφορους, αυτο μονο για την πρωτη φορα, μετα παιζει και με κλειστο gps” έγινε! Hongmi
-
Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με την πυξίδα; δεν μπορώ να κάνω calibrate. (Hongmi gtv-3.18) Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα ν αντί μ στην μετάφραση. Επαφές > ρυθμίσεις > οργάνωση επαφών > υπενθύ_ν_ιση συγχρ. Xiaomi hongmi
-
Πολύ καλή και η 15. Μπράβο! Xiaomi hongmi
-
Σε hongmi πέρασε χωρίς πρόβλημα. Μπράβο παιδιά! Xiaomi hongmi
-
Εγκατάσταση με full wipe? Xiaomi hongmi
-
Ότι καλύτερο! Xiaomi hongmi
-
Σε hongmi στην επεξεργασία φωτογραφιών y9erery9.jpg η φωτεινότητα δεν είναι; είναι λάθος μετάφραση; Xiaomi hongmi
-
Έχω κανονικά. Στο xiaomi market δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μόνο στα themes. Send from my Xiaomi °Red Rice hongmi°
-
Σε hongmi 1w δεν βρίσκει σύνδεση στο ίντερνετ στα themes. eqe7yze5.jpg Send from my Xiaomi °Red Rice hongmi°
-
Την πέρασα στο hongmi.. Μπράβο στα παιδιά που μας έφτιαξαν! Send from my Xiaomi °Red Rice hongmi°
-
Και tablet νομίζω θα παρουσιάσει και εύχομαι και την v6!
-
Συγχαρητήρια!!!!