Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.
-
Κλειδωμένο redmi pro
ΜήνυμαΤο τηλέφωνο είχε σπασμένη οθόνη την άλλαξα και μόλις το ανοίγω μου ζητάει μοτίβο Πως γίνεται να συνδεθεί στο δίκτυο υπάρχει κάποιος τρόπος ;
-
Κλειδωμένο redmi pro
ΜήνυμαΕυχαριστώ για της απαντήσεις σας αλλά το θεμα είναι πως φτάνουμε μέχρι το σημείο να μου ζητήσει λογαριασμούς κτλ
-
Κλειδωμένο redmi pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα μου έδωσαν ένα redmi pro να αντικαταστήσω οθόνη και μόλις την άλλαξα διαπίστωσα ότι είναι κλειδωμένο με μοτίβο το οποίο ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου δεν θυμάται ( τραγικό ).... προσπάθησα να κάνω hard reset με τον συνδυασμό πλήκτρων αλλά δεν ανταποκρίνεται δεν μπαίνει σε hard reset Έχεις κάνεις καμιά ιδέας- βοήθεια .... ευχαριστώ
-
Γνήσιο Ανταλλακτικά.
ΜήνυμαΚαλησπέρα εγώ πήρα ένα από aliexpres στα 3 ευρώ περίπου
-
Αντικατασταση οθόνης
ΜήνυμαΚαλησπέρα πριν δυο μέρες άλλαξα οθόνη σε αυτό το τηλέφωνο με κόστος ανταλλακτικού από ebay στα 39 ευρώ. Λίγο ακριβή θα έλεγα
-
ananias999@yahoo.gr Καλή χρονιά να έχουμε....
-
Μετά από μία μέρα όλα πάνε τέλεια σε μένα....αν και με ζόρισε λίγο στην εγκατάσταση αλλά δεν πειράζει
-
Νεκρό xiaomi
ΜήνυμαΜέτρα την μπαταρία σου να δεις τι τάση έχει.....
-
ΣΠΑΣΙΜΟ ΟΘΟΝΗΣ....
a-a-a - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από giangosgr: “Παράθεση από a-a-a: “Αν θέλεις έχω έγω μία σε χρυσό ” Ευχαριστώ πολύ, έκανα αγορά εχθές το βράδυ, κρίμα θα γλύτωνα και το περίμενε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δυστηχώς δεν είδα ποιο νωρίς το θέμα που άνοιξες.... και είμαστε και στην ίδια πόλη....αν χρειαστείς βοήθεια με την αντικατάσταση μη δυστάσεις να μου την ζητήσεις
-
ΣΠΑΣΙΜΟ ΟΘΟΝΗΣ....
a-a-a - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν θέλεις έχω έγω μία σε χρυσό
-
Παράθεση από demakhs: “Δεν συμφωνω μαζι σου με το "δεν αξίζει να το αγοράσεις αν δεν ασχολείσαι".. Σε λίγο οι "παγκόσμιες" εκδόσεις, θα χουν πλήρη Ελληνικά, χωρίς Κινεζιές, θα το βγάζεις από το κουτί κ θα αρχίζουν τα .... Beauforts...(κοινώς θα φυσάει... ) ” Θα συμφωνίσω μαζί σου όταν θα έρθει το ''Σε λίγο''
-
Ok όλα καλά το ράδιο δουλεύει και φυσικά βελτιώθηκε το τηλέφωνο με την αλλαγή της ρομ έβαλα την τελευταία ελληνική και είναι όλα μια χαρά δυσκολεύτηκα λίγο για πρώτη φορά γενικά είναι τηλέφωνο που πρέπει έστω και λίγο να ασχολείσαι με το ''άθλημα'' αλλιώς δεν αξίζει να το αγοράσεις Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Αν δεν βάλεις μια official fastboot rom για αρχή στο τηλέφωνο σου, δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Το κάθε κινεζομαγαζο βάζει ότι ρομ θέλει και συνήθως ποτέ της xiaomi, αλλά μια δική του φτιαγμένη στο πόδι. Το xiaomi redmi note 3 pro έχει fm radio από το εργοστάσιο. ” Καλημέρα και σ ευχαριστω για τον χρόνο σου.... όπως είπα και πιο πάνω περιμένω την έγκριση για να βαλω Ελληνική ρομ και ελπίζω να τα καταφέρω γιατί πρωτη φορά ασχολουμε... Νόμιζα ότι το αγόρασα με offi…
-
Παράθεση από tsigpan: “Καλημερα φίλε. Τι ρομ εχει το κινητό, ανεβασε ενα screenshot με το about phone για να σου απαντήσουν οι ειδικοί εδώ στο φορουμ. Για το ραδιόφωνο με την μαμά εφαρμογη δεν παίζει; Οσο για την μεταλλική κατασκευή μαλλον σου φαινεται για πλαστικό, το υλικο του ειναι απο οτι ξερω αλουμίνιο.Οι ειδικοί στο φορουμ ας με διορθωσουν αν κανω λαθος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου το κινητό έχει την official dev cn rom miui 7…