Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 43.
-
Εψαχνα να βρω μια bullet proof θηκη για το κιν (Note 3 pro kate) δεν εβρισκα...ετσι ειπα να χτυπησω διάφορες θήκες αποο ebay και να καθόμουν να έφτιαχνα καμια με πατέντες....δεν ειχα καθαρό σχέδιο στο μυαλό μου. Περισσότερο αγχος ειχα γιατι τα χερια μου ειναι μανταλακια και το κιν γλιστράει. Σήμερα παρέλαβα μια που εκανε άψογα Αψογα δηλαδή κατα 99.8% . Πιάνει πληρως τις γωνίες. Δεν εχει 100% εφαρμογή μάλλον επειδη ειναι κινεζια και δεν εφάπτεται τελείως στο πανω μέρος...αλλα αυτό παει γιαυτους π…
-
To έχω κάνει και μετα restart. Τα ίδια. Εκανα και restore factory settings Και το 8.1 update ξαναπέρασα (γιατι? γιατι μπορω :P) Γενικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο κινητό παραμένοντας αυτό στα notifications. Απλά, δεν καταλαβαίνω γιατί πριν κάτι μέρες δεν είχε θέμα και τώρα έχει. Χμ. Δεν το εχω συνδέσει με αλλο pc. θα το κάνω και αυτό ΜΠΑΣ και. Θα κλείσω και το θερμοσίφωνο, θα κλειδώσω τη γυναίκα απ' έξω που έχω αφησει κατι μερες το αισθημα. Ε τι αλλο?
-
Έχω κανα μήνα τωρα το redmi note3 pro (kate) (Miui 8.1.3.0 (MHRMIDI) Android 6.0.1 MMB29M) Mέχρι πριν καμια εβδομάδα όταν συνέδεα το κιν με pc για να μεταφέρω photo ανοιγε το USB for File transfer επέλεγα MTP και μετά εξαφανιζόταν απο τα notification. Τωρα ξαφνικά συνδέω με pc, βγαινει το USB fo File tranfer, επιλέγω ΜΤP αλλά δεν εξαφανίζεται. παραμένει στα Notifications και μπορω να ξαναεπιλέξω ξανα και ξανα και ξανα . Από το pc μπορώ να μπω στο κινητό και να παρω τις photo αλλα οσες φορές επιλ…
-
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition
Roul - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαVolume down+power αν δεν εχεις βαλει το shortcut στη σελιδα που κατεβαίνει οταν θες να δεις τα νοτιφικεισον.
-
Roul - - Ο καφενές μας
Μήνυμαναι έχει ελληνικά σουπερ. Ευχαριστω πολυ 'makisfz' Για την ώρα δε θα βαλω αλλη ρομ αφου ειμαι κομπλε. Αντε μεγειεεζ μου
-
Roul - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@makisfz Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι γράφει 2015161. Επίσης, κάνω update οπως μου είπες, αλλά ή το ιντερνετς στη δουλεια σερνεται ή το Update ειναι μεγαλό και καθυστερώ. Αν θα ήθελα να βάλω την ελληνική rom. Ποια θα έβαζα?
-
Roul - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπιτέλους παρέλαβα το κιν μετα από 1.5μήνα Είχε πάνω την MIUI global 7.3/Stable/7.3.7.0 (MHRMIDE) Δεν είχε ελληνικά, μόνο αγγλικά. Έκανα update στην MIUI 8 (φωτο) Μετά την εγκατάσταση της ΜΙUI8 έχω ελληνικά στο keyboard, την ελλαδα σαν επιλογή χώρας στην ώρα. Μπορω να στειλε sms σε ελληνικα. Το menu του κινητού δεν εχει ελληνικα αλλα αγγλικά κατι που με βολεύει γιατι ετσι και αλλιως στα αγγλικα το βάζω Ετσι οπως ειναι θεωρώ με βολευεί. Αν εβαζα μια ελληνική Rom, τι θα άλλαζε? τι extraδακια θα εχ…
-
Roul - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕμενα απο τις 23/12 ειναι στο τελωνείο. .... ... οτι επαφες εχω κανει μενουν στο θεωρητικό της υπόθεσης. Ε λογικα αυτη την εβδομαδα θα εκτελωνιστει...κτλ κτλ
-
Ουτε και εγω ειχα γραψει στο εκεινο link Και αλλο email εχω εδω και αλλο email εχω εκει Ήταν μια ωραια καθημερινή ασχολία η ψηφοφορία Μπράβο μας
-
Roul - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧωρίς να θέλω να κουράσω, ειπα να γράψω μια επιπλέον κίνηση που εκανα...που οδήγησε στο πουθενα Στο track n trace των ΕΛΤΑ γράφει εισαγωγή στο τελωνείο απo τις 23/12 Έψαξα να βρω το τηλ του τελωνίου και μέσα από άλλο φόρουμ με παλιότερη ανάρτηση βρηκα ενα τηλ του Ελ. Βενιζέλου Κάλεσα και σήκωσε στο πρώτο χτύπημα ενας κύριος 'αν γνώριζαν οι ταχυδρόμοι σωστά ελληνικά θα έπρεπε να γράφουν εισαγωγή για εκτελωνισμό αφού το τελωνείο δεν έχει αποθήκες (?)' Συνέχισε ' αφου ήρθε ταχυδρομικά και εχει σταμ…
-
Roul - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεγω παραγγειλα από το aliexpress μία πορτοφόλι και ενα τζαμάκι. Οχι οτι μ'αρεσει αλλα θα κανει τη δουλειά της μέχρι να βγει τιποτα αξιόλογο ή bullet proof που θέλω εγώ με τα χέρια μανταλάκια.
-
Παράθεση από oYoshis_oMitsos: “Παράθεση από Roul: “@evosmos Που εχει παει εσένα? Κερατσινι ή αεροδρόμιο? Δε μιλάς με Ελτα μπας και εχουν εικόνα. (δε νομιζω αλλα μπας) ” κερατσινι ειναι το ταχυδρομιο. οποτε εκτος αν μενει στην ευρυτερη περιοχη του κερατσινιου, θα λεει κατι αλλο. ” Α Σορυ. Νόμιζα ήρθε με κανα πλοίο ή συνδυαστική μεταφορά στο Κερατσίνι. χαζομάρα μου. οντως εχει αργήσει. Θα ελεγα να το ψάξεις με Ελτα έστω τηλεφωνικά. μην κάνουν καμια λαλακία ...
-
H θήκη που παράγγειλα (και ενα υγρασιομετρο) ήρθαν...χωρίς τελωνείο φυσικά. ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Μερικες φορές λένε πολλά χωρις να ισχύουν.... Και μίλησα με τον εκτελωνιστή της δουλειας μπας και εξασκήσω το νόμιμο δικαίωμά μου και γίνω Ελληνάρας, δηλαδή να βάλω το μέσον να βάλει τα μέσα να παρακάμψει τον τελώνη τον εκει. Η απάντηση μου έριξε τα αυτιά κάτω 'Δεν μας επιτρέπεται να παρέμβουμε πουθενά. Το έχει πάρει το τελωνείο, θα πάει υπηρεσιακά και θα φτάσει στον προϊστάμενο ο οποίος…