Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
@oYoshis_oMitsos το δικό μου έφτασε χτες 21.16 στο Ελ. βενιζέλος. Άντε να δούμε Αν πέρασε τελωνείο νομίζω θα φανεί κατά την παραλαβή που θα σου πουν ...τώρα πλερώ Θυμάμαι όταν είχε έρθει το δέμα από Κίνα που είχε περάσει από τελωνείο δεν μου το παρέδωσαν άλλα μου είπαν να περάσω από ένα ΕΛΤΑ που είχε μόνο δέματα. Εκεί, μου είπαν έχεις και χρέωση τελωνιου. Μην τα δένεις αυτα που σου λέω. Μου εχει τύχει μια φορα μονο και αυτό πολυ παλια, οπότε δε γνωρίζω διαδικασίες κλπ. Επίσης, ο εκτελωνισμός ενό…
-
2016-12-18 14:22:00 Arrive at destination county Κοντεύει η ώρα...του τελώνη. Πολυ περίεργος να δω τι θα γίνει. =============== Δεκ 19th 2016, 2:33pm =============== Βεβαια τα Ελτα έχουν διαφορετική άποψη. 'Αυτο θα το περιμένετε καιρο. Ισως και μήνα. Εφυγε απο Σιγκαπούρη 15/12' Για να δουμε ποιος εχει δίκιο.
-
xiaomητες και xiaαμιτησες .... αν βάλει dhl δεν περνάει τελωνείο???????? r u sure? γιατι εγω νομιζω οτι οταν ερχεται απο το κρατικο ΕΛΤΑ παιζει να μην περνάει απο τελωνείο αλλα με courier περναει παντα? κάνω λάθος? Το δικό μου πετάει προς ελλαδα. ελπιζω να μη φάω τα μούτρα μου με κανα τελώνη γιατί θα τον δαγκώσω.
-
καλο μήνα δε μπορώ να βρω (παρα μόνο ενα και περιμένω απάντηση γιατι τα γραφουν μπερδεμενα) το κινητό (Kate) με Miui8 και 32gb και androif 6. Εϊναι λογικό αύτο ή απλα η Kate εκδοση αργεί να εξελιχθεί? edit.μου απαντησε η κυριούλα οτι ειναι Miui 8, android 6, (αν και στην περιγραφη πάνω πανω ελεγε miui 7 και κατω στα χαρακτηριστικά miui8.) @oYoshis_oMitsos με πόνεσες με αυτο που είπες.
-
καλημέρεζ Βλέπω και στο AliExpress αλλα εννοειται οτι με μπερδεύουν οι ονομασίες . Η διαφορά στις διαστάσεις του kate (λιγο πιο μεγαλο) είναι σημάδι οτι κοιταω το σωστο? Σωστοοος? Ετσι λοιπόν κοιταω το 1. Official Global Version Xiaomi Redmi Note 3 pro prime special Edition Smartphone 5.5 Inch 3GB 32GB 16.0MP& B4 B20 B28 LTE που το δίνει με - Xiaomi Model: Redmi Note 3 Pro Prime Special Edition (KAI prime KAI special Edition??????????) - Official Global Version: yes special Edition International…
-
yoshimitsou οχι, τωρα τσεκάρω με το μαγαζι ημερομηνίες και τι παιζει με τα τελωνεία. Μετά σκέφτομαι ερχονται και Τετουγεννα και την ειχα πατήσει με τα ΕΛΤΑ σε παλιοτερη αγορά που δεν εφτασε ποτε το δέμα απο ebay. demakhs είπα να καμουφλαριστώ μπας και παρω καμια αξιόπιστη απάντηση...αλλα δεν αντεξα και πολυ. Και επισης...τι Κυριακος ρε φιλε? ¨η εισαι original ή οχι. Κωστάκης λοιπον