Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαπαιδια παρέλαβα σήμερα, έχει official developer rom.. για να περάσω ελληνική πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω bootloader? να στείλω αίτημα?
-
δεν έχει τη συσκευή redmi 3s μονο redmi 3.. η ίδια διαδικασία είναι?
-
σε Redmi 3S πως θα την περάσω. με ποια διαδικασία? Γιατί ήρθε με official rom
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Xasta11 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαρε παιδιά, προσπαθώ να φλασαρω τη ρομ αλλα όταν επιλέγω στο miflash το φακελο του fastboot rom δεν μου την αναγνωρίζει, και δεν μου δειχνει τίποτα
-
Πέρασμα Ελληνικής rom
Μήνυμαπαιδιά με την διαδικασία καθαρής εγκατάστασης, Δεν μου αναγνωρίζει στο miflash τη fastboot rom όταν βάζω τον φάκελο
-
mi4c. πάτησα format data στο wipe σε twrp, μετά install αλλα μου έβγαλε σφάλμα.. error excuting updater in zip
-
καλησπέρα παιδιά, έχω την developer 5.10.22.. θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πρεπει να ξαναπεράσω την rom? γιατι με πάει στο recovery όταν κάνει reboot
-
Έχω 2 ερωτήσεις, 1. ποια είναι η διαφορά του Wired Switch (WiFi Spot Χωρίς Routing & NAT) και πότε χρησιμοποιείτε 2. ποια η διαφορά του WiFi Router (Κανονικό Router - AD Host) απο του WiFi Repeater (Αναμεταδότης ενός άλλου WiFi AD Host) εκτός το ότι χρησιμοποιείτε για ενίσχυση σήματος. Υπάρχει κάποια αλλη διαφορά στην λειτουργία? πχ αν το συνδέσω με μόντεμ το miwifi router ωστε να έχω ιντερνετ κατευθείαν απο αυτό είναι πιο σταθερό; απο το να στέλνω το σήμα απο το adsl router της forthnet πχ (που…