Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 146.

• δεν το ανγνωριζει το mi unlock αλλες ενεργειες μπορω να κανω π.χ εντολες σε cmd.Πιστευω οτι ειναι θεμα mi unlock tool με την συγκεκριμενη συσκευη το λεω γιατι κατεβασα πολλες εκδοσεις και με το αναγνωρισε τωρα μονο στην 2.2.624.14. και με εγραψε 372 ωρες.Θα κατεβασω και μια αλλη να δοκιμασω που ειναι στα ρωσικα

• σε fastboot mode αυτο δειχνει

• Exω χαζεψει τι μπορει να ειναι?Σημερα δοκιμασα και απο αλλο laptop αλλα τιποτα.Οταν βγαινει καθε καινουργιο μοντελο κανουμε 2 εβδομαδες να το ξεκλειδωσουμε τι πραμα ειναι αυτο

• βασικα να αναφερω το mi pc suite δεν το βλεπει δεν συνδεεται μηπως θελει αλλη εκδοση?

• Με την τελευταια εκδοση προσπαθω 2.3.803.10 και με δειχνει οτι δεν συνδεθηκε καν.Επειδη με κουρασε απο το μεσημερι εχω θα προσπαθησω αυριο απο αλλο laptop με windows 7

• Τελικα το θεμα με το plexvpn το ελυσα αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο mi unlock tool δεν με αναγνωριζει το κινητο.Το pc το αναγνωριζει γιατι γραφω σε cmd fastboot devices και με το αναγνωριζει.Εφαρμοσα και κατι οδηγους που βρηκα με drivers αλλα τιποτα γιατι υπαρχει και σε αλλα xiaomi αυτο το θεμα

• εκανα τον ελεγχο και εχω tiffany.Το θεμα ειναι οτι το ειχα σε fastboot mode και εδωσα εντολες και ολα καλα με εβγαλε το αποτελεσμα.Θελω να πω δεν υπαρχει θεμα driver η καλωδιο χαλασμενο γιατι μονο το mi unlock δεν με το αναγνωριζει.Το κινητο ειναι απο gearbest δεν το ειπα πριν αν παιζει ρολο

• γεια σας παιδες.Εχω ενα mi5x ενος φιλου μου και προσπαθω να το ξεκλειδωσω αλλα εχω 2 θεματα. Το 1 ειναι οτι οταν βαζω το κινητο bootlader mode δεν με το ανγνωριζει το mi tool unlock ενω οταν ειναι ανοιχτο το κινητο δεν υπαρχει θεμα.Εδω να προσθεσω μηπως παιζει ρολο οτι δεν χρησιμοποιω το αυθεντικο καλωδιο type c. To 2 ειναι οταν ανοιγω το plexvpn και παταω να συνδεθω σε οποιοδηποτε server με γραφει κατω μηνυμα you are run out of time please top up by clicking the top up item in left menu.Τι να π…

• Καλημέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια παιδια.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει απο ελλαδα κανενα screen protector ζελατινα.Φοραω το tempered glass με τα πλαισια που πιανει ολη την οθονη και δεν μου αρεσει καθολου η αφη και η οθονη χαλια ειναι.Ρωταω αν ξερει κανενας για να μην περιμενω 1 μηνα να ερθει απο εξω

• Μιε ερωτηση να κανω περιμενω μια παραγγελια με priority απο bangood.Με ελτα θα ερθει η acs?

• Συμφωνω με τα ολα τα παραπανω οσο αφορα το vickmall αλλα να πουμε οτι στα κινητα εχει επιλογη να τικαρεις σαν δωρο tempered glass + θηκη.Για μενα αυτο ειναι σημαντικο γιατι σαν πρωτη φαση δεν καθομαι να ψαξω θηκες και ζελατινες + οτι αν κανεις live chat τους λες να σου το περασουν κιολας το tempered glass και το περνανε αψογα.

• Παράθεση από ALXIOA: “Παράθεση από Capamble: “Πάντα το κάνει. Ειδικά η μπροστινή κάμερα βγάζει πολύ χάλια φωτογραφία. Έχω απελπιστει. ” αμα έχεις απελπιστει ρε φίλε πουλησετο... Το τηλέφωνό είναι πυραυλοκινητο. Άλλαξε ρομ. ” ενταξει ειπαμε κατευθειαν πουλησε το.Πειτε καλυτερα περιμενε κανενα update οντως με το τελευταιο update η καμερα ειναι για τα πανηγυρια .Αμα θελαμε ολοι πυραυλοκινητα περναμε και το redmi note 2 που εχει 90 ευρω.και τιποτα αλλο

• Γεια σας παιδια μια ερωτηση να κανω tempered glass απο ελλαδα που μπορω να βρω υπαρχει καποιο link?Γιατι βλεπω στο skroutz αλλα φοβαμαι μην ειναι για το kenzo

• Μια ερωτηση να κανω οσοι βαλατε miui 9 ειδατε αλλαγες στην εφαρμογη καμερας?Δηλαδη στις manual ρυθμισεις?Και γενικα καποια βελτιωση στις φωτο ειδικα το βραδυ με φλας πιο συγκεκριμενα στη διαχειρηση του φλας

• Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

sifario - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από Miyagki: “@sifario κάτω από το dpd express έχει την επιλογή registraed εάν το επιλέξεις αυτό σου ανοίγει νέο παράθυρο και εκεί μέσα έχει την επιλογή dpd, και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι. . . Εκεί μέσα ειναι τα φθηνα ” Εχεις δικιο το ειδα

sifario - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από Miyagki: “γιατι ηταν 50€ ακριβοτερο.. Εντωμεταξυ σημερα το εδιωξαν το κινητο απο οτι καταλαβα γιατι εχω ηδη shipping data 3 μερες.. και οντως παει γαλλια.. ειναι απο την μεταφορικη chronopost.fr, Μου ειπαν μολις φτασει εκει θα παρεις νεο tracking.. εαν και ακομα το tracking δεν δουλευει.ειδωμεν.. =============== Ιουλ 28th 2017, 10:17pm =============== Για την ακριβει μου βγηκε 342 και τα μεταφορικα priority line μεσω dpd τα χρεωνει μονο 5,5ευρω.. ενω ολλα τα site 20αρικο.. εχει φυσι…

• Xiaomi Mi6

sifario - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Εγω παντως οταν το πηρα ειχα το ιδιο προβλημα.Τελοσπαντων την λυση την βρηκα αλλαζοντας αλλη εκδοση twpr recovery και μετα format data για το encryption και μετα φλασαρισμα τις ρομ.Υστερα αλλαξα το apn μιλαω για καρτα whats up και εβαλα αυτες τις ρυθμισεις. Όνομα: Cosmote Wireless Internet APN: Internet MCC: 202 MNC: 01 Τύπος APN: default,supl Πρωτοκολλο ΑΡΝ ΙPv4 Πρωτοκολλο περιαγωγης δεδομενων IPv4

sifario - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από Paulos Triantafyllidis: “Καλησπέρα κ από εμενα. Χθες παρέλαβα το mi6 64gb. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως κανείς multiwindow. Στο νοτε4 πριν μπορούσα σε όλα τα app. ” Πρεπει να εχεις περασμενη την εκδοση 7.6.26.Βαζω και το link να δεις πως γινεται Xiaomi Mi 6 MIUI 8 Updates – The Split-Screen Function is Finally Here! - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum

• Xiaomi Mi6

sifario - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

μια ερωτηση να κανω οταν εχω 2 καρτες στην δευτερη καρτα δεν λειτουργουν τα δεδομενα ειτε ειναι wind ειτε cosmote.Δηλαδη αν εχω μια καρτα σε οποιαδηποτε θεση λειτουργουν τα δεδομενα αν εχω 2 δεν λειτουργουν στην καρτα που εχω στην 2 θεση για σιμ.Ειμαι xiaomi eu rom αλλα τωρα θα βαλω την ελληνικη να δοκιμαζω

• Γεια σας παιδια και απο εμενα νεος κατοχος του ΜΙ6. portrait mode 35096337955_7562aae1f0_z.jpgIMG_20170604_203210 by Kostas Sifis, on Flickr