Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 146.

• Nα σας πω εγω την εμπειρεια μου τι εκανα δεν ξερω αμα ειναι σωστο μπορει και μαλλον να ειμαι τυχερος.Τα λεω βημα βημα 1 Ακολουθησα τον οδηγο οσο αφορα την εγκατασταση gapps και εβαλα την 6.4.7 του οδηγου.Το αποτελεσμα η ρομ δουλευει αλλα το playstore παει να κατεβασει και μετα error. 2Κανω μια προσπαθεια και φλασαρω την 6.5.26 και αμεσως τα gapps συμφωνα με τον οδηγο.Οταν φλασασρα την ρομ εκανα wipe data το λεω αυτο γιατι το αποτελεσμα ηταν να μην δουλευουν τα κεντρικα κουμπια του tablet και τα …

• Παιδια τελικα τα καταφερα με την 6.4.7 και εχω gapps.Αλλα δεν δουλευουν τα κεντρικα κουμπια.Τι να κανω για να δουλεψουν και να μην χασω τα gapps?

• Τι θα γινει τελικα με αυτο το tablet τζαμπα τα λεφτα που εδωσα.Προσπαθω να βαλω τα gapps με διαφορες rom αλλα τιποτα.Περασα ττην τελευταια 6.5.26 δεν λειτουργουν τα κουμπια.Πολλες εφαρμογες εχουν προβλημα συμβατοτητας.Μπορει καποιος να με πει σε ποια συγκεκριμενη rom δουλευουν τα gapps?

• Βασικα δεν εχω κανει καμια ρυθμιση αλλα δεν ξερω πως ρυθμιζω αυτο που ειπες για το δω

• Και κατι ακομη η νυχτερινη λειτουργια οταν την ενεργοποιω λογικα δεν δεχομαι τις κλησεις εννοω δεν χτυπαει.Σε μενα δεν γινεται τιποτα και στην 6.6.30 και στην προηγουμενη.Μηπως κανω κατι λαθος?

• Παράθεση από maikmaik: “Σε μένα δείχνει κανονικά έχει ως αυτόματη επιλογή Θερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης +3 Και στο ρολόι δείχνει καλά παρόλο που όταν το πατας σου λέει χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk ” Δεν ξερω τι ειχε γινει εκανα μια επαννεκινηση και δειχνει κανονικα την ωρα τωρα

• Σε xiaomi mi4c εχω προβλημα με την ωρα δειχνει μια ωρα μπροστα στο αυτοματο ετυχε σε κανεναν αλλον?

• xiaomi mipad 2 rom

sifario - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Το σωστό είναι να ακολουθήσεις τον οδηγό για εγκατάσταση Ελληνικής ROM πρώτη φορά ” Επειδη το παρηγγειλα οταν ερθει θα ακολουθησω τον οδηγό για εγκατάσταση Ελληνικής ROM αν και εχω αδεια για ξεκλειδωμα bootloader

• xiaomi mipad 2 rom

sifario - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Γεια σας παιδια ενδιαφερομαι να παρω το mi pad 2 και μετα απο ψαξιμο και διαβασμα δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ο σωστος τροπος ξεκλειδωματος bootloader.1 με αιτηση στην xiaomi και μετα ξεκλειδωμα με την εφαρμογη unlocktool που βρισκεται στα downoads οπως γινεται και στις αλλες συσκευες η 2 συμφωνα με τον οδηγο εγκταταστασης ελληνικης rom Flash την Ελληνική ROM στο Mi PAD 2 (Πρώτη φορά)

• ΚΙΝΗΤΟ MI4C ΤΕΛΟΣ

sifario - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@sifario αστο ολο το βραδυ ” Τhanks θα το αφησω ολη τη μερα και θα προσπαθησω ξανα

• ΚΙΝΗΤΟ MI4C ΤΕΛΟΣ

sifario - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Το κινητο εχει 0% μπαταρια.Το βαζω για κανενα διωρο να φορτισει χωρις να αναβει κανενα λαμπακι.Μετα μπορεσα το συνδεσα στο pc σε fastboot μετα αναβει για λιγο το λαμπακι και μετα τιποτα.Μηπως πρεπει να το αφησω παραπανω ωρα να φορτισει?Ο φορτιστησ ειναι 2,1 Α απο tablet

• Xiaomi mi5 κλειδωμα συσκευης

sifario - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εχω ακομη μια απορια.Απο τοτε που δημιουργηθηκε το θεμα με το κλειδωμα οταν παω να φλασαρω stable ROM η ακομα και developer με miflash στο πρωτο reboot ανοιγει το κινητο γραφει Android δειχει να φορτωνει αλλα μενει ετσι για πολλη ωρα.Η μονη που μπορεσα να περασω ειναι η 6.3.17 χωρις προβλημα.

Μήνυμα

Δηλαδη ετσι οπως το βλεπω εγω οποιος δεν θελει να εχει τετοιο θεμα μιλαω για αυτους που εχουν ξεκλειδωσει τον bootloader με διαφορετικο λογαριασμο λογικα πρεπει να φλασαρουν ξανα την ρομ και να κλειδωσουν τον bootloader με την επιλογη που δινει η ρομ flash all lock με το miflash και μετα μπορουνε να τον ξεκλειδωσουνε με τον δικο τους λογαριασμο.Αυτο μπορει να γινει η ειναι αδυνατον επειδη εχει καταχωρηθει το imei της συσκευης ηδη σε 1 account?

Μήνυμα

εχω το xiaomi mi5 με unlock booloader.Oταν εβαλα την 6.3.24 τη κινεζικη με εγραψε αυτο το μηνυμα device is lost activate.Εδω θελω να πω στα αρχικα βηματα δεν συνδεθηκα στο wifi πατησα παρακαμψη το ιδιο εκανα και εκει που ζητουσε συνδεση στο mi account.Μετα με εβγαλε το μηνυμα και δεν μπορουσα να κανω τιποτα.Τελικα φλασαρα με fastboot την 6.3.17 και συνδεθηκα στο wifi και στο mi account στα αρχικα βηματα για να μην την ξαναπατησω.Λιγο που το εψαξα στο en miui υπαρχουν πολλοι που εχουν τετοιο θεμα…

• Γειά σας παιδιά έχω κάποιες αποριες.Έχω την ελληνική developer miui στο mi4i. Oταν θέλω να κάνω αναβαθμιση σε άλλη developer πρεπει να κάνω wipe cache?Και κάτι άλλο από developer σε stable ισχύει το ίδιο? Σας ρωτάω γιατί στον παρελθόν όταν έκανα wipe δεν με περνούσε την ρομ και πάντα την περνούσα χωρίς wipe αλλά τώρα ψιλοσερνεται για αυτό ρωταω

• Τελικα μπορεσα μπορεσα και επανεφερα το κινητο με τον οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool.Μετα περασα το recovery με σχετικη ευκολια μπορω να πω και μετα την ελληνικη miui.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους

• To θεμα με το συγκεκριμενο ειναι οτι κατι πρεπει να εχει με τον bootloader.Αυτοι απο fastcardtech oλο μαμουνιες ειναι και το ξερω.Το λεω γιατι απο την αρχη αναβαθμιση δεν εκανε μεσω upater οταν πηγα να περασω το twpr με εβγαζε bootloader locked

• βεροια κοντα

• τι εννοεις?

• Γεια σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω στα χερια μου ενα xiaomi redmi note 2 απο fastcardtech.To θεμα ειναι οτι απο την αρχη με κινησε τημν περιεργεια οτι κατι δεν παει καλα.Τι εννοω η συσκευη ειχει ιδια imei και στις 2 sim.Tελοςπαντων με τα λιγα που γνωριζω κατεληξα οτι ειναι αυθεντικη η συσκευη διοτι εχει και mi recovery και μπαινει fastboot mode.Προσπαθησα να περασω το twpr με τον οδηγο που υπαρχει και οταν εδινα την εντολη fastboot boot redminote2_twrp.img μου εγραφε bootloader is lock…