Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 146.

• Και εγω δεν πιστευω οτι οι λογοι ειναι σημαντικοι αλλα επηρεαζουν την κριση του καθε αγοραστη

• Θα συμφωνησω και εγω για ολα αυτα που ανεφερε ο φιλος.Προερχομενος απο xiaomi mi2s mi4 mi4c ναυαρχιδες για την εποχη τους τα 2 πρωτα εχω να πω οτι η xiaomi εμεινε πολυ πισω στα τηλεφωνα της οσο αναφορα τον ορο ναυαρχιδα. Οταν εμαθα για αυτην την εταιρια ειχα ενθουσιαστει πολυ και τωρα βεβαια ειμαι ενθουσιασμενος κατα καποιο τροπο (μην τα ισοπεδωνω ολα) περισσοτερο για την αναλογια specs/τιμης.Ολα τα xiaomi που πηρα τα πουλησα το θεμα ειναι γιατι?Για τους λογους που ανεφερε ο φιλος. 1.παντα ειχα …

• ευχαριστουμε θα περιμενουμε μεχρι αργα το βραδυ

• παντως απ οτι ειδα τα letv εχουν καλη καμερα για τα λεφτα τους

• Αν βγει τον ιανουαριο καλη ανοιξη με το καλο μεσολαβουν και οι γιορτες των κινεζων

• Γεια σας παιδια για να περασω στο xiaomi mi4c την GTV 5.10.8 τη περναω με τους δυο γνωστους τροπους (1 δηλαδη μεσω updater 2 μεσω mi recovery) η πρεπει να την περασω μεσω twpr οπως υπαρχει ο οδηγος για το xiaomi mi4i και αν ναι που μπορω να βρω οδηγο για xiaomi mi4c twpr?

• Μια ερωτηση να κανω,για να περασουμε την ελληνικη developer rom στο xiaomi mi4c υπαρχει καποιος οδηγος?Γιατι υπαρχει για το xiaomi mi4i με twpr recovery δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος

• XIAOMI MI4C CAMERA

sifario - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Nομιζω μονο μεσω εφαρμογης θα μπορουμε να ξερουμε τι καμερα εχει αλλα δεν ξερω καμια εφαρμογη που εμφανιζει λεπτομερειες καμερας

• XIAOMI MI4C CAMERA

sifario - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Γεια σας παιδια και εγω παρηγγειλα το xiaomi mi4c 32gb black απο merimobiles.Σημερα που μιλησα θα προσπαθησουν να δωσουνε tracking number μεχρι αυριο γιατι απο τεταρτη μεχρι κυριακη εχουν καποιες γιορτες.Μια ερωτηση να κανω οταν ερθει το κινητο πως ξεχωριζω τι καμερα εχει δηλαδη sony η samsung?Θα το γραφει στο κουτι?

• xiaomi mi4i

sifario - - Mi-4i (Ferrari)

Μήνυμα

Παιδια θελω την βοηθεια σας.Εχω το xiaomi mi4i με 6.3.0 και προσπαθω να περασω ττην 5.8.27 και με τους δυο τροπους και με βγαζει failed στο 40%.Φλασαρα μετα με fastboot την MIUI 7 global beta ROM 5.8.22 και προσπαθω ξανα να περασω την 5.8.27 αλλα τιποτα παλι τα ιδια.Τι πρεπει να κανω ακριβως?

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ

sifario - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Γεαι σας εχω ενα προβλημα με ενα redmi 1s.Καταρχην εχει την MIUI-JHCCNBD92.0 version.Οταν παω να παρω τηλεφωνο και πατησω το κουμπι για κληση σβηνει η οθονη και δεν ανοιγει αν και παταω οποιοδηποτε κουμπι να ανοιξει.Ο μονος τροπος για να ανοιξει η οθονη ειναι να βγαλω την μπαταρια.Δυο ερωτησεις.Η πρωτη λετε να οφειλεται στην συγκεκριμενη miui version και θελει καποια αλλη?H δευτερη ερωτηση, θελω να περασω την ελληνικη GTV-4.9.19.Τι εννοειται είναι η πρώτη δοκιμαστική Version για το RedMi-1S και …

• Fastbootmode

sifario - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Τελικα τα καταφερα παιδια ξεπερασα πιστευω τις δυνατοτητες μου.Εκανα το κολπο με το βραχυκυκλωμα απο εδω Ultimate cure to the 'QHSUSB_DLOAD' of Mi2/S | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support και μετα απο 7 προσπαθειες τα καταφερα

• Fastbootmode

Μήνυμα

Συγγνωμη που ανοιξα καινουργιο θεμα απλως μπευρδευτηκα ηθελα να το αναρτησω στο θεμα Mi2s τουβλο.Για ολες τις προσπαθειες που εκανα αναφερομαι για ολα που γραφονται στο συγκεκριμενο post (Mi2s τουβλο)

• Fastbootmode

Μήνυμα

Γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας.Το προβλημα ειναι οτι το κινητο μου ειναι νεκρο μετα απο πειραματα που εκανα με διαφορες ρομ(εννοειται πως φταιω εγω),δηλαδη δεν αναβει δεν μπαινει σε recovery κλπ.Για να μπω κατευθειαν στο θεμα δεν μπορω να το βαλω σε Fastbootmode δεν κανει τιποτα ουτε logo fastboot δειχνει.Διαβασα ολα τα παραπανω προσπαθησα πολλες φορες ειδικα με τον οδηγο επαναφοράς Κινητού Mi2/Mi2s "Brick αλλα τιποτα.Καποια λυση αλλη που μου διαφευγει?

• Σελιδοδεικτες

Μήνυμα

Το προβλημα λυθηκε και πιστευω δεν υπηρχε προβλημα ηταν ανοησια δικια μου.Οταν ανοιγεις το browser στην αρχικη σελιδα πανω εχει 3 επιλογες Yellow page Quick links και σελιδοδεικτες.Εγω αντι να μπω στους σελιδοδεικτες απο την αρχικη σελιδα εμπαινα με αριστερο κλικ εκει που εμφανιζονται και τα settings και αλλες επιλογες (συνηθισμενος απο αλλες android συσκευες).Παντως ευχαριστω για την βοηθεια σας

• Σελιδοδεικτες

Μήνυμα

Εκανα clear data και τους ξαναεβαλα τους σελιδοδεικτες και το προβλημα λυθηκε.Οταν ομως αλλαξα την αρχικη σελιδα του browser απο τις ρυθμισεις(εβαλα μια δικια μου)παλι τα ιδια.Ξανα εκανα clear data 3 φορες αλλα τιποτα παραμενει οπως ηταν.Θα προσπαθησω και αυριο μηπως εφαγε κανενα κολλημα.

• Σελιδοδεικτες

Μήνυμα

Περασα σημερα το update 4.1.17 αλλα δεν ειδα καποια διαφορα.Μηπως λειτουργει ετσι ο stock browser?

• Σελιδοδεικτες

Μήνυμα

Σε ευχαριστω εχω Developer rom 4.1.10 θα περιμενω αυριο

• Σελιδοδεικτες

Μήνυμα

Πως μπορω να το κανω αυτο απο τις εφαρμογες δεν μπορω να το κανω απεγκατασταση και που θα βρω μετα την εφαρμογη για να την κατεβαζω?