Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-146 από 146.

• Σελιδοδεικτες

sifario - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Γεια σας ειμαι καινουργιος κατοχος MI2S και θελω να κανω μια παρατηρηση οσο αναφορα τουσ σελιδοδεικτες.Λεω παρατηρηση γιατι δεν ξερω αν ειναι προβλημα η κατι αλλο.Στον stock browser της miui οταν θελω να ανοιξω ενα δικο μου αποθηκευμενο σελιδοδεικτη δεν ανοιγει δηλαδη, παταω πανω στο σελιδοδεικτη και δεν κανει τιποτα.Το μονο που μπορω ειναι να πατησω παρατεταμενα και μου εμφανιζει να ανοιξω τη σελιδα σε νεο ταμπλο και καποιες αλλες επιλογες.Ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει καποιο προβλημα η μηπως ε…

• Παράθεση από Reignman: “Καλησπέρα και καλή χρονιά να χεις! Όλες οι συσκευές της Xiaomi έχουν προεγκατεστημένα τα gapps από όσο θυμάμαι (είμαι κάμποσο καιρό χωρίς το MI2S μου)...” ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το αναμενω συντομα

• gapps

sifario - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλημερα και καλη χρονια μετα απο 2 μηνες οικονομιας καταφερα και παρηγγειλα το xiaomi mi2s.Μια απορια εχω οταν κατεβασω και εγκαταστησω την τελευταια multilingual έκδοση χρειαζεται να κανω εγκατασταση και gapps απο το αλλο link επειδη γραφει στην ROM δεν συμπεριλαμβάνονται το Google Apps.Σας ρωταω επειδη λιγο που εψαξα στο miuiandroid λεει σε xiaomi συσκευες εκτος του hongmi δεν χρειαζονται εγκατασταση gapps.

• Σε ευχαριστω ειδα και εγω τους κωδικους και το παρηγγειλα

• Καλησπερα υπαρχει καινουργιος κωδικος εκπτωσης για παραγγελια απο merimoibiles συγκεκριμενα για xiaomi mi2s.Απο τι καταλαβα ο προηγουμενος ηταν μεχρι 1 δεκεμβριου?

• Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος+αρχαριος και εχω μπευρδευτει λιγο.Θελω να αγορασω το MI2S,σε πολλα video στο youtube εχω δει οτι εχει miui version :MIUI-JLB-13 η MIUI-JLB-17 και ουτω καθεξης.Δηλαδη δεν γραφει 3.9.27 η καποια αλλη version ωστε να επιλεξω language pack απο τα downloads.Η ερωτηση μου ειναι για να περασω ελληνικα πρεπει να περασω πρωτα αλλη miui rom και μετα το language pack?