Καλημερα @satizen Πάλι κοιμάσαι; Χθες παρέλαβε ένα φιλαράκι το redmi note 4 και δεν έχει ίχνος ελληνική γλώσσα μέσα. Θέλει μόνο να περάσουμε ρομ για να έχει ελληνικά. Ποια να κατεβάσω; Με update package θα περαστεί;
Μα δε δουλεψαν ουτε το odin ουτε τα itunes.... Δεν είχα ποτέ xiaomi .. και αυτο παλι για άλλον είναι .. Σε τι διαφέρουν αυτες οι εκδόσεις του κινητού; CPU ; Βγαινει σε mtk και snapdragon; Ευχαριστώ πολύ. Ήθελε το Kenzo του το κινητό... Τωρα κατεβάζω το update που μου έβγαλε.. Αν πάλι χάσει τα ελληνικά του.. Ξέρω ...
miui_HM3Global_6.8.18_b71a3e4a7e_5.1.zip Στο Geekbuying πάντως στο τέλος της σελίδας της συσκευής έχει καποια links για firmware. Τα κατέβασα μαζί με ένα βίντεο. Στο βίντεο ο κινέζος κάνει αναβάθμιση με flashtools;;;;;
Κατεβάζω το zip. Μπορεις να καταλάβεις απο το screenshot αν ειναι η pro έκδοση; Γιατι η παραγγελία μπήκε για pro αλλα μάλλον μας τα μπερδεψε το μαγαζί.. To έχω κάνει λίγο chatroom.. Προσπαθώ να σε φτάσω σε μηνύματα
Την είχα ετοιμάσει και ξέχασα να την ανεβάσω. Τωρα κατεβάζω την dev απο το κινέζικο φορουμ γιατι το αγγλικό εξακολουθεί να μην λειτουργει. Update: Και αυτη miui_HMNote3_6.11.3_4a0097a5e3_5.0.zip το ίδιο βγάζει. Could not verify package
Καλησπέρα. Χαθηκε λίγο η μπάλα. Καινουριο από geekbuing. Ελεγε πως είχε ελληνικά. Ο βασικός σκοπός είναι να περαστούν ελληνικά είτε με επίσημη ρομ είτε με ανεπίσημη. Υπάρχει τρόπος χωρίς να ξεκλειδώσει ο bootloader; Κάπου διάβασα πως οι dev έχουν ελληνικά. Ισχύει; Προσπάθησα να περάσω την κατεβασμένη από την επίσημη σελίδα αλλα δεν προσεξα και κατεβασα την pro και τωρα το site είναι down. Η dev έχουν ελληνικά; Αν όχι υπάρχει εύκολος τρόπος να περαστουν ελληνικά; Όχι morelocale2.