Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 37.

• Οκ.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ..Λογικά θα στραφω το καλοκαίρι σε αγορά καινούργιου αφού κοντεύει να κλείσει τριετία αλλά και από ότι είδα έχουν σταματήσει οι αναβαθμίσεις από την xiaomi..

• Θυμάμαι και πέρυσι μου είχε κάνει κάτι παρόμοιο αλλά είχα κάνει μια αναβάθμιση και λύθηκε μετά από δύο τρεις μέρες αλλά λογικά είναι άλλη περίπτωση αυτή

• Υπαρχει μήπως κάποια λύση;

• Αυτο είναι αν δεν κάνω λάθος για το δακτυλικο ..Οπότε υπάρχει προβλημα..

• Καλησπέρα..Σήμερα μου έπεσε λίγο νερό πάνω στο κινητό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα με το δακτυλικο αποτύπωμα ..Το άφησα λίγη ώρα ελπίζοντας να φτιαχτεί αλλά όταν το έκανα επανεκκίνηση και το άνοιξα μετά, είχε χαθεί εντελώς η επιλογή για δακτυλικο από τις ρυθμίσεις..Μήπως υπάρχει κάποια λύση;

• Για καλώδιο που ανέφερες παραπάνω τι πρέπει να προσέξω;

• Αυτο σε πόσο καιρό έρχεται από Αμερική ;..Γιατί το θέλω σχετικά γρηγορα..

• 1. Εχεις να προτείνεις κάτι και από τα δύο γιατί έχω ψάξει λίγο αυτές τις μέρες και δεν έχω βγάλει άκρη..Πάντως απ ότι θυμάμαι το mi5 δεν υποστηρίζει το qc 3.0

• Καλησπέρα..Έχοντας αλλάξει επιτυχώς μπαταρία ψάχνω για φορτιστή γιατί την βγάζω με ένα της samsung αφού ο προηγούμενος χάλασε..Σκέφτομαι και για καλώδιο αλλά πιστεύω πως δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά όσο ο φορτιστής ..Οποίος έχει πάρει κάποιον από εδώ Ελλάδα θα ήταν καλοδεχούμενη η άποψη του..

• Οκ.. Ευχαριστώ πάντως..

• Θα προτιμούσα να πάρω μια καινούργια αφού άλλωστε θα μου βγει κάτω από 20€ αλλά στο σκρουτζ άλλοι λένε είναι καλή και άλλοι είναι χειρότερα από πριν ..Δν ξέρω τι να κάνω ..Μάλλον θα πάρω και ότι βγει..

• Κατερινη ..Ποιο παζάρι εννοείς;

• Δυστυχώς το κινητό πρέπει να το χρησιμοποιώ καθημερινώς με το κίνδυνο να κάνει κάνα μπαμ οπότε δεν μπορώ να περιμένω να έρθει η μπαταρία από Κίνα ..Μάλλον αύριο θα παραγγείλω μια από κάποιο σιτε με σκοπό από εβδομάδα να ξεμπερδευω γιατί είναι λίγο ριψοκίνδυνο όλο αυτό..Είδα κάποιες BM22 (μοντέλο μπαταρίας ) εδώ στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστες είναι και δεν θέλω να έχω μετά από ένα μήνα ξανά το ίδιο πρόβλημα ..Κάτι το οποίο ξέχασα να αναφέρω είναι ο φορτιστής που έχω αλλάξει εδώ και αρκ…

• Ευχαριστώ για την απάντηση..Έψαχνα μήπως βρω από εδώ Ελλάδα για μπαταρία αλλα δεν είμαι σίγουρος ακόμα..Έχεις να προτείνεις κάτι; EDIT: Διορθώθηκαν τα οποία προβλήματα που ίσως επηρεάστηκαν από το καπάκι

• Καλησπερα παιδιά ..Είχα παρατηρήσει μια μεγάλη μείωση στην απόδοση της μπαταρίας τις τελευταίες εβδομάδες μέχρι που έβγαλα χθες την θήκη και είδα πως είχε φουσκώσει και δεν έκλεινε καλά το καπάκι..Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστη ; ..Και κάτι ακόμα που πρόσεξα σήμερα είναι πως το κουμπί για να χαμηλώνει ο ήχος αλλά και αυτό για να κλείνει η οθόνη δεν δουλεύουν με αποτέλεσμα να το κάνω χειροκίνητα..Μήπως υπάρχει κάποια λύση;.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

• Οκ..Σε ευχαριστώ..

• Επειδη έχει κολλήσει ο υπολογιστής και δν μπορώ να τα κάνω αντιγραφή άμα τα έχω σαν αντίγραφα στο mi.com μπορώ να τα ξαναβάλω μετά;

• Αυτην εδώ φοράω

• Καλησπερα παιδιά. Μου έχει έρθει εδώ και κάποιες μέρες η miui9. Άμα κάνω την αναβάθμιση παίζει να μου χαθούν όλα τα αρχεία;

• update rom mi5

Airman29 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!