Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• update rom mi5

Airman29 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Θα δω μήπως έχει κάποια άλλη αλλιώς το γυρνάω στην Ελλάδα και βλέπω από εδώ γιατί στην ενημέρωση λέει ότι φτιάχνονται οι αυτόματες ενημερώσεις.. =============== Αυγ 11th 2017, 3:36pm =============== Μολις τώρα μου την έβγαλε =============== Αυγ 12th 2017, 1:28am =============== Ειμαι κομπλέ;

• update rom mi5

Μήνυμα

Οκ.. Ευχαριστώ..☺ =============== Αυγ 11th 2017, 2:55pm =============== Λογικα αυτή πρέπει να είναι η τελευταία

• update rom mi5

Μήνυμα

Πλεον το έχω λύσει αυτό το πρόβλημα . Απλώς επειδή δεν μου έρχονται αναβαθμίσεις δν ξέρω τι να κάνω . Να το γυρίσω στην Ινδία που είναι πιο εύκολο και να μην κάθομαι να παιδευομαι με τις αλλαγές ρομ ή άμα το αλλάξω στην Ινδία θα μου βγάζει τίποτα καινούργια προβλήματα .

• update rom mi5

Μήνυμα

Ειναι καλύτερο ή θα πρέπει να το κάνω μετα φλασαρισμα τη νέα ρομ;

• update rom mi5

Μήνυμα

Καλησπερα παιδιά . Είχα αγοράσει το mi5 γύρω στο Φεβρουάριο και μου είχε έρθει τότε αναβάθμιση την οποία και έκανα . Το πρόβλημα είναι ότι από τότε δν μου έχει εμφανίσει κάποια άλλη και αντιμετώπισα προβλήματα με το δακτυλικό, το σήμα(κάποιες φορές χανόταν για κάνα λεπτό ), ανεβάζει θερμοκρασίες συχνά με κανονική χρήση . Το κινητό το είχα πάρει από το το banggod αν δεν κάνω λάθος και μου είχαν πει τότε ότι έχει official rom . Τώρα η μόνη λύση είναι το φλασαρισμα κάποιας ρομ ή άμα το αλλάξω στην …

• fingerprint sensor

Μήνυμα

Καλησπερα φίλε. Αντιμετώπιζα και γω το ίδιο πρόβλημα πριν από κανα μήνα, δεν έμπαινε το δακτυλικό και ούτε έπαιρνε κάποιο καινούριο . Πίστευα πως μπορεί να φταίει η ρομ και γι'αυτό είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα . Δύο μέρες πριν να ξεκινήσω να το κάνω μου ήρθε μια ιδέα και άλλαξα το θέμα το οποίο είχα και μου εμφανίστηκε ξανά το δακτυλικό. Ελπίζω να τα καταφέρεις γτ είναι κρίμα να μην το έχεις σε ένα τέτοιο κινητό.

• Ποτε περίπου θα βγει..Μέσα Αυγούστου;

• Η τελευταία που μου έβγαλε ήταν η 8.1.4.0. Απ ότι έχω δει όμως έχουν βγει και άλλες οπότε μήπως πρέπει να το κάνω φλασαρισμα για να στρώσει;

• Καμια αλλη λυση δεν υπαρχει; Εχει τυχει κατι παρομοιο σε κανεναν;

• Καλημερα στην παρεα. Ειμαι κατοχος ενος mi5 απο τον φεβρουαριο, τοτε μου ειχε ερθει με την την official rom απο την κινα και οταν το ανοιξα πηρε αναβαθμιση σε miui 8 και συγκεκριμενα στη 8.1.2.0(MAAMIDI). Η πλακα ειναι οτι δεν εχει παρει καμια αλλη αναβαθμιση και απ'οτι μου ειπε ενας γνωστος μου η πιο καινουργια official rom ειναι η 8.2.2.0, οποτε παραξενευτηκα που δεν εχει παρει καποια αλλη ακομα. Και ενω ειναι μια χαρα το κινητο στην λειτουργια του, μου προκυπτει ενα θεμα χθες. Ενω ειναι ολα κ…

• Οκ σε ευχαριστω! Μπαα δν εχω ορεξη να το πειραξω αφου ειναι ολα ενταξει

• Ουτε καποια cyanogen που εβλεπα απο καποιους πριν και σε διαφορετικα post?

• Θα χρειαστει καποιο boot-αρισμα?

• Φιλε παω να ανεβασω το screenshoot και μου βγαζει πως προεκυψε καποιο προβλημα Τι πρεπει να κανω?

• Μου φανηκε περιεργο που δν ειχε τα ελληνικα αφου απο το geekbuying που το αγορασα ελεγε κανονικα official rom

• Καλησπερα, Πριν απο λιγη ωρα παρελαβα το mi5 απο Αμερικη και καθως το εβλεπα το menu ειδα πως λεει miui global 8.0/stable (δν περιλαμβανει ουτε τα ελληνικα) και αφου ειχε διαθεσιμη ενημερωση την εκανα. Θα ηθελα να ρωτησω αφου ειναι πρωτη φορα που παιρνω κινητο xiaomi αμα χρειαζεται να κανω καποιο boot-αρισμα? (Θα λυθουν τα οποια προβληματα με το update?)