έχω βάλει κάποιες λάμπες να σβήνουν μετά από 5λεπτα όταν δεν υπάρχει κίνηση,κάποιες φορές κολλάει και μένουν συνέχεια ανοιχτές ,υπάρχει κάτι να κάνω για να λύσω αυτό το θέμα?
πριν την αλλαγή της ώρας δεν είχα προβλήματα με τα σενάρια. Τώρα παρατήρησα ότι δεν λειτουργούν στις ώρες που είχα ορίσει,έπρεπε να τα γυρίσω 2ωρες πίσω η κάμερα όμως δείχνει κανονικά την ώρα. Είμαι σε mainland
υπάρχει περίπτωση μια έξυπνη πρίζα(digoo) οταν ειναι κοντά να κάνει παρεμβολές στο gateway? Έχω παρατηρήσει να τρώει κολλήματα όλο το σύστημα όταν το digoo είναι Online όταν την κλείνω στρώνει.
firmware update 3.4.9_0215 mi home security camera. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι? Φοβάμαι να το κατεβάσω γιατί την έχω πάρει από την επίσημη αντιπροσωπία μην με κλειδώσει σε ευρωπαϊκό server
το μερεμετι δεν το αποφεύγεις στην Ελλάδα είναι όλα στρογγυλά. Εγώ μάλλον κοιτάω προς τα ασύρματα η μπαταρία λέει ότι κρατάει περίπου 2 χρόνια. Θα καταργήσω τα κλασσικά και απ επάνω θα μπει το ασύρματο
δλδ αγοράζω αυτόν που δεν έχει ουδέτερο; Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτός προορίζεται για χώρες όπως η Αγγλία που στα παλιά τους σπίτια δεν έχουν ουδέτερο. Αν θυμάμαι καλά ο διακόπτης σε εμάς Ελλάδα έχει φάση ουδέτερο (καφέ μπλε ) και στα παλιά σπίτια συνήθως δεν έχει γείωση . Συγγνώμη αν κουράζω αλλά για να μην αγοράσω κάτι λάθος,έψαξα από την αρχή και δεν βρήκα κάτι.Ευχαριστώ
Με ενδιαφέρει η αγορά του διακόπτη για την ώρα ο μονός .Xiaomi Aqara Wall Switch,είναι εύκολος στην εγκατάσταση δεν αναφέρομαι στο ότι θέλει μερεμέτια βλέπω από φωτογραφίες πίσω να έχει 3 επαφές N,L1,L2..Όταν έχουμε 2 καλώδια στον τοίχο φάση ουδέτερο στο L2 τι κάνουμε;
@giorgos01 έψαξα αρκετές φορές δεν βρήκα πέρα από αυτούς τους δύο. Ο Kiss σε εμένα παίζει αλλά θέλει υπομονή κάνει κάποια δευτερόλεπτα να ακουστεί. Όσο για το ρυθμό δείχνει ότι έχει στριμαρει αλλά δεν βγάζει ήχο,το ίδιο συμβαίνει και σε αρκετούς ξένους σταθμούς με την αλλαγή του dns ,στους υπάρχων κινέζικους δεν έχει πρόβλημα. @kougis Auto -> snooze alarm clock-> add timer -> select alarm ringtone ->add ringtone