Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.

• RE:

gathan83 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Το πρώτο ήταν ένα Lumia 920 πριν απο 2-3 χρονια.” Τι να πω ρε φίλε... γκαντεμιά... Τα καινούργια smartphone έπρεπε να δέχονται με email εντολή αυτόκαταστροφής... Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• Λογικά μόλις το πατάς πρέπει να σου δείχνει αυτό... 2b4ce2de471e0c6d792e8a0498c4056b.jpg Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “2ο κινητό... .” Σου κλέψαν και 2ο κινητό?? Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• RE:

gathan83 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από almandele: “Καλημέρα στην παρέα. Ρε παιδιά η κάμερα έχει φλας και πως το βάζουν για σκοτεινές λήψειςΥπάρχει?” Πάνω αριστερά στην οθόνη δεν σου εμφανίζει το σύμβολο του κεραυνού? 95e4cce8b07e2621673fffa5c5b2ea1b.jpg Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• Καλημέρα.. @lallasgr εμένα που είναι 10ψηφιος και δεν βγάζει αυτά τα "κινέζικα" λες να ναι μουφα? 4f4efefaf5b4d743eadfc2ede656c8df.jpg Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• Σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες. Πολύ σημαντικές.! Αν έχουμε δύο παροχους, πρέπει να πάμε και στους δυο? (π.χ. Wind & cosmote)? Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• Καλησπέρα, Αυτό με τον άγνωστο αριθμό τι ακριβώς κάνει? Μας χρεώνει? 580a6668ffe6ca56d524f1c3ed1b794f.jpg Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• Καλησπέρα παίδες, όταν συνδέω usb μου γράφει "κενή μνήμη usb ή μη υποστηριζομενη". Να θέλει κάνα format σε fat32? Είμαι στη δουλειά αλλιώς θα το δοκίμαζα.. Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nikostrex: “Ήσουν.. Είσαι.. Και θα παραμείνεις ΆΡΧΟΝΤΑΣ !! ” ” Η αλήθεια να λέγεται..!! Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• [/quote]Μηπως έχεις και δεύτερη sim μεσα; Για να δουλέψει θέλει μόνο την sim της cosmote μόνη χωρίς παρέα. Πσλιοεφαρμογη.[/quote] Ότι να ναι δλδ...Και στην αρχή που είχα μια δεν έπαιζε...(ισως δεν είχα κάνει επανεκκίνηση που λέει πιο πάνω ο φίλος @mrzoid... Τωρα που έβαλα και 2 sim.... αντε γειά..... Θα τη σβήσω τελείως....(αν και βόλευε πολύ) Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από shinig: “Παράθεση από gathan83: “@geoanto555 είσαι μεγάλο μαστόρι! Τούμπανο η κινητάρα! Εβαλα το app του whats up (cosmote) και δεν μπορεί να στείλει ένα SMS λέει για να κάνει συγχρονισμό... Γνωρίζει κανείς τπτ? Από το RN3 pro μέσω tapatalk ” Για κοιτα τα δικαιωματα τις εφαρμογης στην ασφαλεια->δικαιωματα επιτρεπει την αποστολη μυνηματων?” Το δοκίμασα αλλά δεν... Καμία άλλη ιδέα? Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Η sim είναι στο slot 1 ?” Ναι στο σλοτ1 Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• @geoanto555 είσαι μεγάλο μαστόρι! Τούμπανο η κινητάρα! Εβαλα το app του whats up (cosmote) και δεν μπορεί να στείλει ένα SMS λέει για να κάνει συγχρονισμό... Γνωρίζει κανείς τπτ? Από το RN3 pro μέσω tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Γλιτώστε με από δαυ΄τον.... χεχε Εύκολο είναι @gathan83..........[/quote] @geoanto555 δεν την γλυτώνεις με την καμία!!!☺ Από S4mini μέσω Tapatalk

• Προσπαθώ να αλλάξω το πληκτρολόγιο για να περάσω τα στοιχεία μου στο mi account Από S4mini μέσω Tapatalk

• 8584fcde39d14bedd498410bdd29603a.jpg Από S4mini μέσω Tapatalk

• @lallasgr δεν έχει play store. (Δεν έχω μισάωρο που το παρελαβα)... Μιλάω και με τον μάστορα @geoanto555 στο chat αλλά κάπου έχει μπλέξει πάλι. .☺☺☺ Από S4mini μέσω Tapatalk

• Παιδες καλημερα, πως βάζουμε αγγλικο πληκτρολογιο? μονο το κινεζικο εχει.. ευχαριστω.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Είναι τόσο ωραία που θα πάρω και μία κόκκινη..” Μ'αρεσε τόσο πολύ αυτή φίλε, που θα την παραγγείλω τώρα κι ας μην έχει έρθει ακόμη το κινητό... Από S4mini μέσω Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Τώρα που το λες....κι εμένα στον αριθμό wind μου ήρθε η έγκριση.. Από S4mini μέσω Tapatalk