Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.

• Παράθεση από torter10: “Καλησπέρα παιδιά, παρήγγειλα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro (32GB) από το gearbest (στα 180€ βγήκε, το gray) και έχω ορισμένες απορίες. Καταρχάς να σας πω ότι είμαι καινούριος με την Xiaomi και έχω ήδη διαβάσει τον αναλυτικό οδηγό για εμάς τους newbies. Αυτό που θέλω αρχικά να ρωτήσω, είναι τι είδους rom είναι αυτή που θα δείτε στο επισυναπτόμενο screenshot, τα οποία πήρα από το site του gearbest. Είναι η κατάλληλη; Πρόκειται για την rom με την οποία θα έρθει το κινητό (όπως …

• RE:

gathan83 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

lol[/quote] χαχαχαχα εσύ πρέπει να 'σαι μεγάλο μούτρο... Από S4mini μέσω Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από DiamantisAth: “11 μέρες και σήμερα... Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και γω στις 11 είμαι... μέσω Σιγκαπούρης ή Ολλανδίας σου έρχεται? Από tapatalk μέσω S4mini

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μας τρολλ@ρεις.....δεν υπάρχει περίπτωση!!!!” Σίγουρα... Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gathan83 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από akalyptos03: “Τι να πεις.....Καλη υπομονη και γραψε μια αξιολογηση εδω ωστε να το εχουμε υποψην μας” Κάτσε να τελειώσουμε τα παζάρια για να χω ολοκληρωμένη εικόνα☺.. τους ζήτησα επειδή η παραγγελία μου ήταν 179.98 $ και το redmi note 3 pro έχει 7$ παραπάνω... να μου στείλουν αυτο... και μετά θα γράψω.... Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akalyptos03: “Η αγορα εγινε απο Ελλαδα;” Διόρθωσα την απάντηση μου Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akalyptos03: “Η αγορα εγινε απο Ελλαδα; ” Ναι,από Ελλάδα Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγνωμη λάθος μου... Νομισα με ρωτας απου ειμαι.. Η αγορα εγινε απο κινεζομαγαζο... γνωστο..

• Δεν έχω να γράψω και πολλά.. Παρέλαβα το κινητο σε 11 μέρες απο την παραγγελία (νομίζω ρεκόρ) για free shiping.. Οταν το άνοιξα δεν πονηρευτηκα να το ψαξω ενδελεχως.. (Και να θελα.. δεν ήξερα) Ζελατίνα το κουτι δεν είχε...οκ... ήθελαν να το τσεκάρουν πριν το στείλουν... Οταν το πηρα στα χέρια το πρωτο πράμα που με "σκάλωσε" ηταν οι φουσκάλες στην ζελατίνα οθόνης (Σαν κάποιος να την είχε βγάλει και μετά να ξανακολήσει). Τες πα...εγω συνέχισα.. Δεν μπηκα σε κανενα app εκτος απο καμερα..Ούτε μου ζη…

• Καλησπέρα σας, δεν ξερω αν γράφω στο σωστό νήμα... άπλα μια ενημέρωση θεωρώ πως πρέπει να κανω. Προχτές μου ηρθε κι εμενα το redmi3pro (μαγαζί δεν γράφω μην κατηγορηθώ και για δυσφήμιση) Όντας αρχάριος τελείως ξεκίνησα τη διαδικασία έχοντας διαβάσει αρκετά για αλλαγή ρομ. Στην τελικη κατάλαβα οτι το κινητό κατά 99% ηταν μεταχειρισμενο γιατί κλείδωσε και μου ζητούσε ενα password απο το (mi acount) το οποίο δεν ανηκει σε μενα και άρα παρεμεινε κλειδωμενο. Μίλησα με το μαγαζί και μου ζητησαν να του…

• Είμαι στη διαδικασία ξεκλειδώματος. Στο βήμα 1. Κατέβασα το zip με την developer ...το βαλα στη συσκευή ..πατάω update the package (μου ζητήσε να συνδεθω σε wifi) και τώρα άρχισε να κατεβάζει η συσκευή την 7.5.2.0 stable. .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17159/ Τι γίνετε? Πάω καλά ή θα βγάλει καπνούς η συσκευή κι εγώ μαζί? ??? Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gathan83 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πρώτα πρέπει να κάνεις unlock του bootloader” Η διαδικασία ξεκλειδώματος είναι ίδια για όλες τις συσκευές? Ρωτάω γιατί ο οδηγός αναφέρει το note 3 ενώ η δικιά μου είναι είναι το redmi 3pro... Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας, παρέλαβα σήμερα το με κλειδωμένο bootloader. (Αίτηση έχω κάνει και έχω πάρει το SMS με το οκ) θέλω ένα εγκαταστήσω την ελληνική ρομ... Ποια είναι η διαδικασία με τη σειρά? Ευχαριστώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17143/ Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Κλειδωμένος...” Οπότε πάω στο νήμα για την συσκευή μου και με screenshot από το about phone προχωράω για να φλασαρω την ελληνική rom. Σε ευχαριστώ και πάλι. Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Άντε ωραία... να σαι καλάαα.. ” 1f412e70fad39d0776d3154e17b29150.jpg Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• NasDriver & geoanto555 σας υπέρ ευχαριστώ... είστε μέγιστοι!! Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “βάλε τον φάκελο adb μέσα στον δίσκο C. Άνοιξε το cmd και δώσε cd C:\adb Συνέχισε μετά κανονικά με τις οδηγίες..” Με βάση τη φώτο η διαδρομή ''πάνω'' είναι σωστή? Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σορυ αλλά λίγο το άγχος λίγο η πρώτη φορά...εχω σκαλώσει.. Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17136/ Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σας. Παρέλαβα σήμερα το redmi 3 pro και προσπαθώ να δω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader αλλά με βάση τον οδηγό δεν μπορώ να το πετύχω. Κατεβάζω το adb και πατάω extract... Μετά πάω στο cmd αλλά μου λέει δεν βρίσκει το φάκελο... βοηθεια....?? Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβαλε το viber δωρεάν κλήσεις και μας έκοψε το ίντερνετ η cosmote... Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk