Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.

• Το ''The item is pre-advised'' που μου γράφει τι είναι ρε παιδιά? (Μου το βγάζει όταν γράφω το track number που μου έστειλαν από το vicmall) Πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει? Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• RE:

gathan83 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από gathan83: “Θέλω να παραγγείλω 3 (redmi 3 pro)από το εν λόγω κατάστημα. (Πρώτη φορά παραγγελία κινητού από Κίνα) Ερώτηση: υπάρχει πιθανότητα τελωνείου?? Μήπως να τα παραγγείλω ένα-ένα ?? Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφόρηση.. Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλύτερα σπάστη ή στείλτου email με τον προβληματισμό σου και θα σου πει και μπορεί να στη σπάσει και μόνος του την παραγγελία.” Σ ευχαριστω πολύ. Παράγγειλα ένα για αρχή και αν κα…

• RE:

gathan83 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Ναι...Θα έρθει μήνυμα που βασικά θα σου λέει ότι πήρες και την έγκριση. Μπορείς να μπαίνεις και κάθε μέρα στο en.miui.com/unlock να πατάς επάνω στο unlock και αν σε αφήνει να κατεβάσεις το tool θα σημαίνει ότι έχεις πάρει και την έγκριση! :)” Πολύ καλός ο οδηγός φίλε μου, μόλις έκανα την αίτηση και αναμένουμε το οκ.. (Και τη συσκευή βεβαίως που είναι στο δρόμο...) Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά, από vickmall με ρωτάει για shipping method NL post ή SG post Ποιο να επιλέξω? Γνώμες? Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 3 Pro New

gathan83 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Υπάρχει σοβαρή διάφορα του 3 pro με το 3s pro? Ποια είναι η διαφορά τους? Βλέπω στο vicmall που θέλω να το παραγγείλω ότι έχει μόνο το 3s pro. (Και όχι σε μαύρο που προτιμούσα) Πιστεύετε ότι θα συναντήσω προβλήματα με την αλλαγή της rom? Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Άστο φίλε μου, μη σε ζαλίζω και σου τρώω και τον χρόνο, θα το ψάξω και που θα πάει θα το βρω. Απλά το tapatalk δεν το ξέρω καλά και μπερδεύομαι. Θα σε χρειαστώ όπως φαίνεται σε κάνα 2 βδομάδες☺ ☺ Μέχρι τότε θα διαβάζω για τα διαδικαστικά... (Αν είχα τέτοιο ζήλο για διάβασμα και στο σχολείο, θα μουν πρύτανης τώρα)... Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Και τα δύο πολύ έμπιστα είναι απλά από το yeso μπορεί να έρθει με άκυρη ρομ ανεξάρτητα με το τι ζητήσεις!! Κατά τα άλλα και τα δύο πολύ καλά! :)” Οκ,κατάλαβα! Τα λινκς που μου έδωσες πιο πάνω δεν δεν οδηγούν στο συγκεκριμένο θέμα ή μάλλον το ποιο πιθανό είναι πως δεν κάνω κάτι καλά εγώ? ? Σε ευχαριστώ και πάλι!!! Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Από ποιο μαγαζί σκέφτεσαι να το παραγγείλεις? Αν έχει επιλογή πάρτο με official developer rom και ολα θα είναι πολύ πιο εύκολα! Αυτό που μπορείς να κάνεις για τώρα μέχρι να έρθει είναι η αίτηση για unlock του bootloader: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Ρίξε μια ματιά και εδώ για ενημέρωση! Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ” Σε ευχαριστώ πολύ. Από το ψάξιμο που έκανα…

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Καλησπέρα σας,<br />αύριο θα παραγγείλω το redmi 3 pro . Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός, αλλά θα το προσπαθήσω μιας και απ ότι βλέπω η υποστήριξη εδώ μέσα είναι απίστευτη από τα παιδιά και μπράβο σας... Οπότε θέλω να περάσω την ελληνική rom μόλις παραλάβω. Μπορεί να μου πει κάποιος με ποια ρομ να το παραγγείλω ώστε να μου είναι ποιο εύκολο μετά να flashαρω ?<br />Τι άλλες διαδικασίες μπορώ να κάνω από τώρα? Πχ αυτό με το unlock της συσκευής τι είναι? Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Ευχα…

• redmi 3 pro

Μήνυμα

Καλησπέρα σας, αύριο θα παραγγείλω το redmi 3 pro . Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός, αλλά θα το προσπαθήσω μιας και απ ότι βλέπω η υποστήριξη εδώ μέσα είναι απίστευτη από τα παιδιά και μπράβο σας... Οπότε θέλω να περάσω την ελληνική rom μόλις παραλάβω. Μπορεί να μου πει κάποιος με ποια ρομ να το παραγγείλω ώστε να μου είναι ποιο εύκολο μετά να flashαρω ? Τι άλλες διαδικασίες μπορώ να κάνω από τώρα? Πχ αυτό με το unlock της συσκευής τι είναι? Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ τ…

• Παραγγελιά από yeso521

Μήνυμα

Θέλω να παραγγείλω 3 (redmi 3 pro)από το εν λόγω κατάστημα. (Πρώτη φορά παραγγελία κινητού από Κίνα) Ερώτηση: υπάρχει πιθανότητα τελωνείου?? Μήπως να τα παραγγείλω ένα-ένα ?? Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφόρηση.. Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk