Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 102.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Roronoa13: “Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί το θέμα μου καθώς δεν είμαι και πολύ καλός στο ψάξιμο. Έχω flashάρει την XTRV arΩma 7.10.12 για Redmi Note 3 Hennessy. Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χωρίς κανένα σφάλμα και λειτουργούν όλα κανονικά. Έχω μόνο ένα πρόβλημα με την εφαρμογή Mail που είναι προεγκατεστημένη. Όποτε την ανοίγω μου εμφανίζει το μήνυμα "Κάντε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής από το Ρυθμίσεις > Εφαρμογές συστήματος και δοκιμάστε ξανά." κ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tolias77: “H άρωμα 7.10.12 πάλι επανεκκινησεις κάνει. Εχει ακούσει κανείς πότε θα βγει stable?” Και σε μένα τα ίδια.. Και πάντα μα πάντα, οταν ανοίγω δεδομένα με τη 2η sim. Και δυστυχώς τα χρειαζομαι τα data γιατί φευγω ταξίδι εξωτερικό και θα τα χρειαστώ! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lycaon: “Παράθεση από 8@nos: “:D Σταθερός βλέπω στις απόψεις σου Πραγματικά πάντως αν δεν θες ν'ασχολείσαι με συχνά φλασαρίσματα και να παίρνεις το ρίσκο της developer rom, καλύτερα να πας σε stable ” Από την πρώτη μέρα που είχα το κινητό στα χέρια μου με την βοήθεια του Μάκη πέρασα την δική μας ΡΟΜ , πάντα θα δοκιμάζω τις επόμενες (απλώς βαριέμαι το Factory Reset κάθε φορά) αλλά η 7.9.14 (οχι άρωμα) και η 7.9.21 Αρωμα που δοκίμασα είχαν πολλές επανεκκινήσεις.” Και σε μένα το ίδιο .…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Afrots: “Πως θα ενημερώσουμε τους διαχειριστές γι αυτό;; ” Δοκίμασες να κάνεις Από τις Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Cam Scanner => Καθαρισμός Δεδομένων ? Δοκίμασε αν δεν σου κάνει τίποτα η παραπάνω διαδικασία, να κάνεις απεγκατάσταση της εφαρμογής Cam Scanner και πάλι εγκατάσταση, καθώς και να μην επιλέξεις από την ARΩMA να κάνεις εγκατάσταση της Google Camera. Αν έκανες εγκατάσταση της Google Camera, απεγκατέστησέ την. :D” Δεν διορθώνεται δυστυχώ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Παράθεση από Afrots: “Μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει το Cam scanner ή τέτοιου είδους app και να μας πει αν δουλεύει; γιατί σε μένα δεν λειτουργεί. Μπαίνει στην εφαρμογή αλλά δεν βγάζει φωτο για περαιτέρω σάρωση, κολλάει. Πρώτα δούλευε κανονικά .. Και είναι ένα app που χρησιμοποιώ πολύ… Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποια rom έχεις? Δείξε σε παρακαλώ μια φώτο από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο.” Την τελευταία 93078c765438ab0aba17ed5a6c357bf8.jpg …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “@Afrots φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα και δεν λειτουργεί η φωτογραφική με Camscanner αλλά και με viber και άλλα παρόμοια....” @spoulk σ' ευχαριστώ πολύ. Και να φανταστείς πέρασα 2 φορές τη rom εξαιτίας αυτού.. Πως θα ενημερώσουμε τους διαχειριστές γι αυτό;; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει το Cam scanner ή τέτοιου είδους app και να μας πει αν δουλεύει; γιατί σε μένα δεν λειτουργεί. Μπαίνει στην εφαρμογή αλλά δεν βγάζει φωτο για περαιτέρω σάρωση, κολλάει. Πρώτα δούλευε κανονικά .. Και είναι ένα app που χρησιμοποιώ πολύ… Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Προβλημα με Mi pc suite [SOLVED]
Afrots - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@George Kaggelaris Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk