Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 102.
-
Προβλημα με Mi pc suite [SOLVED]
Afrots - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@imdenq το pc suite δεν είναι για να περνάς roms. Ποιο κ.τ έχεις; ανέβασε screenshot με τις πληροφορίες rom και κινητου ( ρυθμισεις --> σχετικά με το τηλεφωνο) για να καταλάβουν οι γνώστες να σε κατατοπισουν Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορα xiaomi
Μήνυμα800 μπαντα (B20) εχει και το redmi note 4 sd global version Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
συγχαρητήρια. . πρωτοτυπία! .. Εμεις οι απλοι χρηστες, σας ευχαριστούμε για τον χρόνο και τον κόπο.
-
ευχαριστουμε
-
Αγορα απο aliexpress ή gearbest
Afrots - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγώ 2 φορές πήρα από to2c και δεν είχα εξοδα, ευτυχώς. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα πάντως με σώσεις..έχω 2 κάρτες sim και δεν έχω μεγάλης χωρητικότητας otg .. Thank u… Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρώτα όμως πρέπει να φλασάρουμε το TWRP v3.1.0; και που το βρίσκουμε ; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σ ευχαριστούμε.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SOS
Afrots - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@NasDriver format data έκανα όταν ειχα περασει την 6.12.22. Τελικα περασα την τελευταια αλλά επειδή δεν δουλεύει το δακτυλικο σκέφτηκα να κάνω wipes. Τι το θελα; πήγαινε να ανοίξει το κτ και κολλουσε. Έβγαζε "το system δεν ανταποκρινεται". Στη συνέχεια έκανε αλλεπάλληλα reboot. Με συνδυασμό πληκτρων μπήκα recovery και ξαναπέρασα την τελευταία ρομ. Μέχρι τώρα όλα καλά. Αλλά κουράστηκα!! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SOS
Afrots - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@NasDriver εκανα wipes αλλα μου εβγαλε failed to unmount/system (device ot resource busy) στο τελο εβγαλε done =============== Μαρ 15th 2017, 1:04pm =============== προχωρησα σε εγκατασταση. Για να δουμε
-
SOS
Afrots - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝα προχωρησω δλδ;
-
SOS
Afrots - - Ο καφενές μας
Μήνυμανα πατησω install ξανα; το twrp ειναι στα αγγλικα και γραφει cofface. Ετσι πρεπει να ειναι;
-
SOS
Afrots - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαι μετα τι; υποτιθεται περασα ρομ . Λεμε τωρα
-
SOS
Afrots - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓινεται να μην γραψω SOS; οχι γιατι μου εμφανισε την παρακατω οθονη. Οχι μονο του το κινητο φυσικα. Τα εκανα μανταρα . Ειχα εγκαταστησει την 6.12.22 και μετα πηγα να πρερασω την τελευταια
-
camera
ΜήνυμαΔεν υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi 4 μου
-
camera
Μήνυμα@christos83 Καλύτερα να αλλάξεις όπως σου είπαν κι οι ειδικοί πιο πριν Στάλθηκε από το Redmi 4 μου
-
Αγορά ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΠόσταρες όμως σε λάθος σημείο. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου