Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 102.
-
Αγορά ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΣ αυτό το forum θα βρεις τα πάντα για να περάσεις ελληνική Rom ή κάποια άλλη και βεβαίως πολλή βοήθεια.. Οπότε κι από Κινα να πάρεις δεν θα χεις πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου
-
Καρτα sim και sd μαζι .
Afrots - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔείτε κι αυτό m.youtube.com/watch?v=43VX5dfkB_E Στάλθηκε από το Redmi 4 μου
-
Οκ θα το κάνω Στάλθηκε από το Redmi 4 μου =============== Μαρ 6th 2017, 3:46pm =============== φωτος =============== Μαρ 6th 2017, 3:54pm =============== @Bodai έβγαλε αυτό το μήνυμα =============== Μαρ 6th 2017, 3:58pm =============== και για να ανοίξει κάπως άργησε και εμφάνιζε αυτή την οθόνη. έτσι πρέπει;;
-
camera
ΜήνυμαΤα 3 κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης δεν φωτίζονται
-
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το πρωί, τελείως ξαφνικά, το τηλέφωνο (Redmi 4 prime) με ελληνική rom XTRV 7.1.19 κόλλησε ενώ ήμουν στο διαδίκτυο. Έκανα επανεκκίνηση, έμπαινε στην οθόνη που ζητούσε κωδικό εισόδου αλλά και πάλι έμενε εκεί, κολλημένο. Ξανά επανεκκίνηση σε recovery αυτή τη φορά και reboot από κει στο σύστημα αλλά πάλι τα ίδια. Μετά από αυτό, το άφησα για λίγο κλειστό και το έβαλα στη φόρτιση. Στην τρίτη προσπάθεια τελικά άνοιξε. Εδώ, θα ήθελα την άποψή σας.. Να το αφήσω ως έχει και βλέπ…
-
Σ' ευχαριστούμε πολύ. μεγάλη βοήθεια .. Συν ότι λύνει πολλές απορίες..
-
Αγορά συσκευής xiaomi!!!
Afrots - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο Redmi 4 prime είναι από τα κινητά που κραταει πολύ η μπαταρία τους Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λίγη ακόμη βοήθεια βρε παιδιά.. Όταν κάνω επανεκκίνηση σε recovery αφού έχω κάνει wipe δεν ανοίγει σε recovery αλλά μπαίνει στο σύστημα.. και κάνει και πολύ ώρα .. σαν να εγκαταστάθηκε νέα ρομ. Και ζητά ρυθμίσεις για τη νέα ρομ @gkalen κάποια βοήθεια; Έτσι μπορώ να περάσω και την 7.2.16; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk