Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 102.
-
Καλησπέρα σε όλους/ες.. Ενω έχω περασμένη σε redmi 4 prime την ελληνική rom (7.1.19), ωστόσο δεν υπάρχουν οι εφαρμογές root explorer και xiaomiGR. Και αυτό το ανακάλυψα γιατί διάβασα τυχαία κάπου στο φόρουμ κάτι αντίστοιχο και δεν μπορώ να εντοπίσω ξανά το σημείο. Κάποια βοήθεια τι πρέπει να κάνω; να περάσω ξανά τη Rom και με ποιο τρόπο ; (Σημ. Bootloader ξεκλειδωτος) Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλαγή ROM Xiaomi
Afrots - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλαγή ROM Xiaomi
Afrots - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓι αυτό για να αιτηθεις ξεκλείδωμα bootloader.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλαγή ROM Xiaomi
Afrots - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημερα. Εγώ που παρήγγειλα από Κίνα με official rom, φορούσε φυσικά κινεζική official με αγγλικη και κινεζική γλώσσα. Αν θες να την αλλάξεις δημιουργησε λογαριασμό στη MIUI eu .. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω ενα redmi 4 prime με 7.1.19 beta ελληνικη rom. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να ανοίξω αρχεία pdf, ανεβασμενα απο αλλους στο facebook. Ενώ κλικαρω το αρχείο, μου εμφανίζει μνμ ποια εφαρμογή να χρησιμοποιηθεί (επιλέγω πχ docs to go) και μετά τιποτα. Βασικά ό,τι και να επιλέξω δεν κατεβάζει το αρχείο για να το ανοίξει μετά. Καμία ιδέα ;; δεν μπορώ να βρω κάτι στις ρυθμισεις για να διορθώσω την κατάσταση.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
9f434315840533a2747abc8444c161b7.jpg Εχω ενα redmi 4 prime με 7.1.19 beta ελληνικη rom. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να ανοίξω αρχεία pdf, ανεβασμενα στο facebook. Ενώ κλικαρω το αρχείο, μου εμφανίζει μνμ ποια εφαρμογή να χρησιμοποιηθεί (επιλέγω πχ docs to go) και μετά τιποτα. Καμία ιδέα ;; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πηρα το redmi 4 prime από κινεζική αγορά. Πριν ερθει το κινητό δημιούργησα mi a count λογαριασμό και ζήτησα άδεια ξεκλειδώματος. Μόλις παρέλαβα το κ.τ έβαλα official developer ROM που κατέβασα από το ευρωπαϊκό φόρουμ. Μετά ξεκλειδωσα bootloader. Ακολούθως περασα την ελληνική rom. Οδηγίες υπάρχουν στο ελληνικό φόρουμ αλλά και στο ευρωπαϊκό. Αφού τα κατάφερα εγώ που είμαι άσχετη αλλά με πολλή διάβασμα, θα τα καταφέρεις κι εσύ.. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
όλα καλά τελικά. ξαναπέρασα τη rom στον αποθηκευτικό χώρο και έκανα όλη τη διαδικασία.. ευτυχώς..
-
ναι τον βλέπει.. επιπλέον, πληκτρολογώντας την εντολή adb devices στο cmd δεν αναγράφεται κωδικός για το κ.τ. πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;; τι δεν έχω κάνει σωστά, δεν μπορώ να καταλάβω.. είπα να προσπαθήσω με αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) αλλά δεν βρίσκει τη συσκευή..
-
Γεια σε όλους.. Το απόγευμα πήρα στα χέρια μου, επιτέλους μετά από 20 μέρες περίπου, το νέο μου κινητό. Ένα Redmi 4 prime με official (chinese) stable ROm. Αφού ένα έκανα update σε developer Rom μετά ξεκλείδωσα bootloader (είχα ζητήσει άδεια καθώς περίμενα το κινητό από Κίνα) .. Κι όλα αυτά μετά από ώρες και πολύ διάβασμα καθόσον δεν γνωρίζω τις διαδικασίες και πρώτη φορά έχω xiaomi κ.τ. Και πάνω λοιπόν που περίμενα να τελειώσω, κάνοντας recovery κλπ, εμφανίζεται το μνμ της εικόνας που ακολουθεί…