Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 62.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
Μήνυμα@fog Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλο Σάββατο κύριακο και καλά να περάσουν οι τυχεροί που το έκαναν τετραήμερο! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
Μήνυμα@fog χρόνια πολλά Ειρήνη, να είσαι πάντα δραστήρια και δημιουργική! Υ/Γ εγώ δεν ψαρώνω καθότι αρχαίος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, καλό ΣΚ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, Χριστός Ανέστη! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sharkimi: “Γειά σας παιδιά.Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι όσο αφορά την φωτεινότητα μετά την αναβάθμιση σε 9.5.4.0;;Εμένα πάντως μου φάνηκε σαν να έπεσε λίγο..και μου έκανε εντύπωση κάτω απο ήλιο με τέρμα την ένταση και πάλι....Δεν...κάτι άλλαξε...” Δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Καλημέρα, καλό σβκ παιδάκια :D” Καλημέρα, επίσης! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Κι εδώ χωματοβροχή αλλά δεν πτοούμαστε, καφές και έξοδος μετά φαγητού. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Βάζεις τη 18.04 τον άλλο μήνα και το ξεχνάς για 2 τουλάχιστον χρόνια, 4-5 αν βαριέσαι 16.04 έχω στον καλό μου και δε βλέπω καμία διάθεση να θέλει αναβάθμιση. Ρολάρει σαν την πρώτη μέρα :D” Το σκέφτομαι κι εγώ όταν περάσω στην LTS να την αφήσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Σε ένα μήνα αναβαθμίζεις Πάντως και η beta -όπως συνήθως- μια χαρά είναι :D” Ναι, για λίγο! Απλά πάντα στον εξοπλισμό για άλλους είμαι πολύ πιο safe απ'όσο ίσως χρειάζεται! Στο δικό μου όλο και κάτι σκαλίζω πάντα αν και με όλα αυτά που τρέχουν δεν πολύ έχω χρόνο για πολλά πολλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “@MichaelK Respekt και στα 2. Ποιό βάζεις;” Αναγκαστικά 17.10, γιατί είναι για καθημερινή χρήση από τη σύζυγο αλλιώς θα έβαζα το 18.04 beta. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλό ΣΚ! Ξεκίνησα με μια πρωινή εγκατάσταση Ubuntu και το απόγευμα έχει αναβάθμιση σε VDSL! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜια βροχερή καλημέρα και από εδώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Καλημέρα παλιοχαρακτήρες. Ουδείς καλός σε ετούτη την γωνιά του forum. @MichaelK Χρόνια πολλά με υγεία. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50716/” Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk