Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Καλημέρα παιδιά... και Παρασκευή @MichaelK Πολύχρονος και ότι επιθυμείς (gift)” Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα μετά τις κραιπάλες... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “παλουκάρια, τι σημαίνει αυτό (παραγγελία 26.1.2018 με banggood priority): Κωδικός Αντικειμένου: RU194364866NL * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 4/2/2018, 21:29:02 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 31/1/2018, 22:59:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ” Χονδρικά ότι η παραγγελία έφτασε αεροπορικώς στην Ελλάδα από την Ολλανδία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από StefLeon: “Εγώ που κατά την φόρτιση με το φορτιστή το δικό του, που δε βλέπω σε κύκλο τον κεραυνό (δλδ όχι fast charge), ενώ έχω την καινούρια αναβάθμιση 9.2.1.0 stable, πρέπει να ανησυχώ?” Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ο φορτιστής που έρχεται με το κινητό δεν είναι fc. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλό μήνα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέχασα να πω ότι ψήφισα και τις δύο μέρες αλλά εκεί εμφανίζομαι ως MichaelK73. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Done, καλή επιτυχία! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜε όλα αυτά που διαβάζω εδώ, χαίρομαι που οι φωτογραφικές μου ανάγκες είναι ταπεινές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και από εμένα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΣε ούτε 15 μέρες έχουμε Τσικνοπέμπτη! Ακόμα δεν μας πήγαν παρακάτω τα μελομακάρονα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Καλημέρα Αλάνια!! =============== Ιαν 26th 2018, 9:10am =============== Παράθεση από MichaelK: “Καλημέρα, Παρασκευή επιτέλους! ” Σας το είχαα πει από τη Δευτέρα...ότι σε πέντε μερούλες θα έχουμε Π/Σ/Κ :lol:” Μέσα έπεσες πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, Παρασκευή επιτέλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Anastasia!: “παιδια καλησπέρα! Είμαι η Αναστασία κ μόλις παρέλαβα το redmi note 4 snapdragon! Θα ήθελα τη βοήθεια σας... Πιστεύω να είναι κάτι απλό... Ήχος όταν κλειδώνει κ ξεκλειδωνει το τηλέφωνο παιζει;;;;” Τουλάχιστον στο δικό μου ναι παίζει ήχος σε κλείδωμα/ξεκλείδωμα. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις ή το αντίστροφο από τις Ρυθμίσεις->Ήχος & δόνηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk