Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.

• RE:

MichaelK - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Καλημέρα παιδιά... και Παρασκευή @MichaelK Πολύχρονος και ότι επιθυμείς (gift)” Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το δικό μου γράφει 4 (σκέτο) και το έχω περίπου ένα μήνα και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα μετά τις κραιπάλες... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα είδα και την 9.2.2.0 διαθέσιμη για ενημέρωση. Το μεσημέρι με ησυχία από το σπίτι θα την κάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “παλουκάρια, τι σημαίνει αυτό (παραγγελία 26.1.2018 με banggood priority): Κωδικός Αντικειμένου: RU194364866NL * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 4/2/2018, 21:29:02 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 31/1/2018, 22:59:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ” Χονδρικά ότι η παραγγελία έφτασε αεροπορικώς στην Ελλάδα από την Ολλανδία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MichaelK - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από StefLeon: “Εγώ που κατά την φόρτιση με το φορτιστή το δικό του, που δε βλέπω σε κύκλο τον κεραυνό (δλδ όχι fast charge), ενώ έχω την καινούρια αναβάθμιση 9.2.1.0 stable, πρέπει να ανησυχώ?” Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ο φορτιστής που έρχεται με το κινητό δεν είναι fc. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα, καλό μήνα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξέχασα να πω ότι ψήφισα και τις δύο μέρες αλλά εκεί εμφανίζομαι ως MichaelK73. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Done, καλή επιτυχία! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Με όλα αυτά που διαβάζω εδώ, χαίρομαι που οι φωτογραφικές μου ανάγκες είναι ταπεινές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και από εμένα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Σε ούτε 15 μέρες έχουμε Τσικνοπέμπτη! Ακόμα δεν μας πήγαν παρακάτω τα μελομακάρονα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Καλημέρα Αλάνια!! =============== Ιαν 26th 2018, 9:10am =============== Παράθεση από MichaelK: “Καλημέρα, Παρασκευή επιτέλους! ” Σας το είχαα πει από τη Δευτέρα...ότι σε πέντε μερούλες θα έχουμε Π/Σ/Κ :lol:” Μέσα έπεσες πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα, Παρασκευή επιτέλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MichaelK - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από Anastasia!: “παιδια καλησπέρα! Είμαι η Αναστασία κ μόλις παρέλαβα το redmi note 4 snapdragon! Θα ήθελα τη βοήθεια σας... Πιστεύω να είναι κάτι απλό... Ήχος όταν κλειδώνει κ ξεκλειδωνει το τηλέφωνο παιζει;;;;” Τουλάχιστον στο δικό μου ναι παίζει ήχος σε κλείδωμα/ξεκλείδωμα. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις ή το αντίστροφο από τις Ρυθμίσεις->Ήχος & δόνηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρακτική και η ένδειξη δεδομένων στο συρόμενο μενού. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι μόλις τσέκαρα και την έβγαλε διαθέσιμη, το απόγευμα θα την ενημερώσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk