Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.
-
Παράθεση από amavroudis: “Τι είχες πριν επάνω; Ποιο twrp έχεις; ” Ειχα την 20.5.14_ν12-10 πανω, και twrp 3.3.1-30-09-2019 by geoanto555
-
Σε Μι9Τ pro εκανα το update απο τον updater και με πεταει στην fastboot οθονη. Τα χασαμε ολα?
-
Παράθεση από PetFan: “Παράθεση από jimakos234: “Nα προσθέσω οτι στο ρολοι βλεπω την ημερομηνια με τον μηνα μπροστα απο την ημερα, σαν πχ την αμερικη. Δεν μπορω να πω οτι βοηθαει. και στο lock screen το ιδιο, χωρις να μπορω να το αλλαξω(εχω βαλει Εnglish - united states σαν γλωσσα Και τοποθεσια Ελλαδα). ” Δοκίμασε να βάλεις σαν γλώσσα "English - United Kingdom" ” Το εκανα αλλα χωρις αποτελεσμα
-
Nα προσθέσω οτι στο ρολοι βλεπω την ημερομηνια με τον μηνα μπροστα απο την ημερα, σαν πχ την αμερικη. Δεν μπορω να πω οτι βοηθαει. και στο lock screen το ιδιο, χωρις να μπορω να το αλλαξω(εχω βαλει Εnglish - united states σαν γλωσσα Και τοποθεσια Ελλαδα).
-
Μου φαινεται πολυ επιθετικο το dark mode του ή ειναι η ιδεα μου? Χαλαει το πως φαινονται καποιες εφαρμογες. Πχ το messenger εχει καλυτερο dark mode implemented απο μονο του. Το εκανα disable σχεδον παντου. Θα το ηθελα και τελειως μαυρο, οχι αυτο το γκριζο που σημαινει οτι αναβει και η οθονη. Σε ΜΙ9 Τ PRO αυτα. Θελει να συνιθισεις λιγο την νεα μεθοδο αλλαγης εφαρμογων. Τα floating apps ειναι λιγο χμμμμ.
-
@Gigantas Κυρίως το Dark mode (αν και ξερω οτι δεν εχει σημασια σε οτι αφορα την οθονη και το μαυρο), που το προτιμουσα, και στο Album η δυνατοτητα που εκανα zoom out Και μπορουσα να δω ανα μηνα και ετος τις φωτογραφιες απο το να σκρολαρω ακαταπαυστα. Επισης παρατηρω οτι αν ξεκλειδωσω το κινητο και το κλειδωσω αμεσως και το ακουμπησω παραλληλα με την πλατη σε καποια επιφανεια οπως πχ 1 τραπεζι, αυτο μπορει να ξεκλειδωσει μονο του αμεσως. και το εχω παρατηρησει 3-4 φορες.
-
Παράθεση από geo_k: “Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα ξέρω/πιστεύω ότι γνωρίζω, μέσα σε κάθε παράθεση, τονίζοντας (bold) τα σχόλιά μου για καλύτερη ανάγνωση. Παράθεση από jimakos234: “Καλησπερα. Ως κατοχος του Poco ενα 4μηνο κοντα σκεφτομαι να ξανασχοληθω με το περασμα ρομ κλπ. Το redmi note 3 hennesy που ειχα με εβγαλε ασπροπροσωπο, και αν ειχε παρει Καποια MIUI10 ΧΤRV η αντιστοιχα καποιο Update, δεν θα το ειχα αλλαξει να ειμαι ειλικρινης Στα επι του θεματος. Δεν εχω καποιο τρελο θεμα αυτη την …
-
Καλησπερα. Ως κατοχος του Poco ενα 4μηνο κοντα σκεφτομαι να ξανασχοληθω με το περασμα ρομ κλπ. Το redmi note 3 hennesy που ειχα με εβγαλε ασπροπροσωπο, και αν ειχε παρει Καποια MIUI10 ΧΤRV η αντιστοιχα καποιο Update, δεν θα το ειχα αλλαξει να ειμαι ειλικρινης Στα επι του θεματος. Δεν εχω καποιο τρελο θεμα αυτη την στιγμη, περα του oτι με ενοχλει ο launcher (Ναι το λεω, ο drawer ΔΕΝ μου αρεσει εχοντας μαθει απο τις στοκ MIUI απο τις αλλες συσκευες που εχω ασχοληθει) και τις διαφημισεις που δεν εχ…
-
Καλη τυχη σε ολους!
-
Για hennesy δεν υπαρχει?
-
Παράθεση από dnomikos: “Θα κατεβάσεις την xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_XTRV_8.2.8.zip με Upload Date Feb 23, 2018 | 12:26PM από την πρώτη σελίδα της [XTRV-8.2.8 & ARΩMA] Pre-Beta από Global Source. ” Καλησπερα. Δεν ειχα χρονο τις προαλλες. Περναω τωρα και βλεπω. Λοιπον, το fingerprint ειναι οκ (ειναι λιγο meh βεβαια), αλλα η ρυθμιση του Grid (4x4, 5x5 Κλπ ) δεν υπαρχει καθολου σαν επιλογη. Και ο φωτισμος φαινεται οκ και το wipe δουλεψε κανονικα. Γυρναω στην stable παλι. Παντως φαινεται λιγ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Η τελευταία ROM για το hennessy ξαναβγήκε την Παρασκευή με china source (κατ'εξαίρεση) όπως αναφέρθηκε εδώ. Από τις 2 ROM (XTRV και ARΩMA),η ARΩMA έχει πρόβλημα και δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση αρα οι ROM που δοκιμάζεις (τουλάχιστον η ARΩMA) δεν είναι οι τελευταίες της Παρασκευής. Σβύσε όλες τις ROM που έχεις στο κινητό και το PC για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρησιμοποιήσεις κάποια παλαιότερη και ξανακατέβασε μόνο την XTRV από την πρώτη σελίδα και πέρασέ την. ” Καλη…