Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 69.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jimakos234: “Την τελευταια για το hennessy. ” Πόσο καιρό έχει που τις κατέβασες?Αν δεν κάνω λάθος η ρομ ανέβηκε ξανα πριν λίγες μέρες. ” καλησπερα. χτες το απογευμα την κατεβασα και καπακι την περασα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jimakos234: “Kαλως. Αναφερω και 2-3 πραγματακια ” Ποια ρομ κατέβασες? ” Την τελευταια για το hennessy. και τις 2. πρωτα προσπαθησα με την XTRV Και μετα με την aroma. Ειχα την 8,1,18 πριν (Για την ωρα εχω περασει την stable, το χρειαζομαι το κινητο )
-
Kαλως. Αναφερω και 2-3 πραγματακια ακομα που παρατηρησα, just fyi. 1. Η φωτεινοτητα δειχνει να ειναι στο 0% οποτε ανοιγει το κινητο ( δεν το εχω αυτοματα, το εχω ρυθμισμενα κοντα στο 40) 2. Εκανα wipe data/factory reset 2 φορες απο την aroma installer, μπηκα στο τηλεφωνο και ειδα το κινητο σαν να μην εγινε τιποτα, σε φαση ολα καλα. 3. Δεν υπαρχουν οι επιλογες για να ρυθμισεις το μενου σε 4Χ4 η 5Χ5 και μου εχει μεινει μια αναμειξη απο την προηγουμενη εκδοση (ειχα 5Χ5 τα εικονιδια), με κατω κατω ν…
-
Καποιο νεοτερα με το fingerprint στο henessy? 2 φορες περασα την ROM, XTRV και AROMA, αλλα το fingerprint δεν το εμφανιζει καν σαν επιλογη...
-
+1 και απο εδω Jimakos234
-
Τα περασα ολα με την custom επιλογη. Εφτιαξαν ολα σχεδον. Παρεμεινε το screen flickering. Πρεπει να κλειδωσω την συσκευη και να την ξεκλειδωσω για να σταματησει, που το ξανακανει μετα απο 1-2 λεπτα αυτο. Το ειχα το θεμα αυτο και με την στοκ στο συγκεκριμενο μοντελο.
-
Παράθεση από gkalen: “@jimakos234 Για ποια συσκευή μιλάς απ'ολες ?? Δοκίμασε προσαρμοσμένη έγκατασταση ξανά από πάνω .. ” To προσπαθησα, περασα απο πανω την δευτερη επιλογη που εχει λιγοτερα μεσα, αλλα ακομα συμβαινει το ιδιο. Επισης φαινεται οτι κρασαρουν τα sms και το ξυπνητηρι (λογω nova πιθανως). Θα προσπαθησω σε λιγο παλι γιατι το φορτιζω, εναα clean install με factory reset, και αν δεν βγει ακρη θα περασω καποια πιο παλια εκδοση. Μιλαω παντα για την rom για το ido, στο henessy δεν ειχα καπ…
-
Παράθεση από gkalen: “@kinezakias Ξαναφλασαρε τη Ρομ , όπως βλέπεις δημιουργήθηκε προβλήμα με τη διαγραφή του Mms .. Οι υπόλοιποι .. είπαμε να μην κάνετε έγκατασταση άλλου launcher από το aroma γιατί θα έχετε πρόβληματα , βάλτε πάλι τη Ρομ με επιλεγμένο τον mihome launcher ” το θεμα ειναι αρχικα το εκανα με τις default ριθμισεις, με τον κανονικο launcher, και δεν μου εμφανιζε τιποτα. Να κανω factory reset Και να την ξαναπερασω?
-
Update. Σε redmi note 3 henessy Ολα καλα με την non-aroma. Στο redmi 3 ido περασα τον nova launcher μεσω adb και εφτιαξε. Φαινεται σαν να μην υπαρχει ο launcher του miui μεσα. Οταν το επιλεγω απλα δεν γινεται κατι και τρεμοπαιζει η οθονη.
-
Σε redmi 3 μετα το flash της aroma βλεπω μαυρη οθονη μετα που θα δωσω τον κωδικο. επισης για καποιο λογο τρεμοπαιζει η οθονη.
-
Παράθεση από takisk: “@jimakos234 στο ido οταν εισαι σε recovery και κανεις reboot to recovery ξαναμπαινει σε recovery η κανει επανεκινηση στο κινητο? ” Μολις το δοκιμασα επειδη το αναφερες, οντως συνεχιζει κανονικα στο boot και δεν μπαινει στο recovery. Μικρο το κακο imo. To Zipalign στο boot ειναι απαραιτητο?
-
Σε ido/henessy ολα καλα. Μπορω να πω στο ido βελτιωθηκε καπως και η αποκριση του touch και διορθωθηκε ενα περιεργο θεμα που εκανε την οθονη σαν να τρεμοπαιζει. ισως ειναι και η ιδεα μου ομως. Μενει να το περασω και σε ενα land, αλλα πιο βραδυ.
-
+2 απο jimakos234, nektaria
-
εριξα 2 ψηφους σημερα. jimakos234 - Nektaria
-
εριξα την ψηφο μου και εγω (απο 3 miui accounts απο δικα μου ατομα:P )
-
πολυ καλο αρθρο. Θα ηθελα να προσθεσω οτι σε περιπτωση που δεν σας λειτουργει αυτο το flashtool δοκιμαστε αυτο
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από jimakos234: “παιδεσ ειμαι με ενα παλικαρι και προσπαθουμε 6 ωρες να φτιαξουμε ενα Note 3 pro, αλλα δεν. Εχει μουλαρωσει. Ειτε με την τελευταια εκδοση του flashtools ιετε με αλλη, και με διαφορετικες ρομ μας πεταει οτι ο χωρος δεν ειναι επαρκης. SOS ” Ο υπολογιστής είναι 32 bit ή 64; XTRV the Greek miui definition ” Το κοιταξαμε και αυτο,64bit σε usb2. Kαι το παλιο και το νεο flashtool μας εβγαζαν θεμα. Το παλιο μας εβγαζε το θεμα με τον Buffer 256(βρηκαμε το…
-
Ποτε περιπου θα ξερω τι πρεπει να καταβληθει τελικα? =============== Δεκ 22nd 2016, 6:25pm =============== Παράθεση από dfoust: “Αν το άνοιξαν που λογικά το έκαναν για κάθε κινητό θα είναι η χρέωση. Η γνώμη μου είναι να τα πληρώσεις γιατί αν γυρίσουν πίσω δύσκολα θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Το PayPal δεν βλέπω τον λόγο να σε δικαιώσει που δεν το παρέλαβες. Ναι του NL να δούμε τι λέει Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εβγαλες καμια ακρη?