Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.
-
Παράθεση από dfoust: “Υπολόγισε 40-50€ τελωνείο για αυτό δεν μπορείς να πάρεις refund και δεν είναι λογικό να στο δώσει, το τελωνείο είναι ένα ρίσκο που το περνούσε όταν αγοράσεις από Κίνα, αν δεν το παραλαβεις το δέμα θα γυρίσει στο κατάστημα αν φθάσει και όταν φθάσει πίσω μπορεί να σου επιστρέψει ένα ποσό για το τηλέφωνο και λογικά θα σου κρατήσει τα μεταφορικά. Στην άλλη περίπτωση δεν μου έχει ξανά τύχη. Δώσε το tracking του Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 40-50 ανα συσ…
-
Καλησπερα παιδια. Ειχα κανει μια αγορα απο geekbuying την περιοδο του Black Friday με paypal, 3 κινητα γιατι θελαν και κατι φιλαρακια. Ειχα ζητησει να ερθουν με NLpost. Μετα απο λιγες μερες μου εστειλαν ενα Tracking number, λεγοντας οτι θα τα βαλουν σε 2 πακετα την παραγγελια με 2 ξεχωριστα Tracking number. Λεω οκ γιατι οχι. Εν τελη εκαναν μια πατατα, και το ενα ερχεται μεσω singapore post Και το αλλο μεσω NLpost. Πριν λιγες μερες εμφανιστηκε στο NL post το εξης: Item not allowed (X-ray) and rej…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Κανονικα όπως έκανες και πριν. Αν και ο gkalen προτείνει με factory reset. ” τελεια, thanks. Θα το περασω κανονικα, και αν δω τιποτα περιεργα θα πατησω και ενα factory reset.
-
Παράθεση από Vags.H2o: “Παιδιά καλημέρα και συγχαρητήρια για την δουλειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω... Το Redmi 3S International Version 3GB 32GB φοράει τις ίδιες ROM με το Redmi 3S international 2GB; Αν όχι υπάρχουν αντίστοιχα προσαρμοσμένες και για αυτό; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! ” Σαν hardware ειναι ιδιο με το κανονικο redmi 3S (land). To μονο που διαφερει αυτο που κοιτας ειναι η εργοστασιακη rom, απλα θα εχει Multilanguage και οχι μονο English/Chinese. Οποτε κανονικα θα κανει. Εχω το 3/32…
-
Απορια, συγγνωμη αν δεν το ειδα καπου, για να περασω την XTRV beta σε redmi note 3 (henessy) και redmi 3S (land) θελει καποια διαφορετικη διαδικασια απο αυτη που καναμε για τα updates με την παλια developer? Η συνεχιζω κανονικα, οπως εκανα παντα?
-
Καλησπερα. Μου παρουσιαζει ενα θεματακι, δεν αποθηκευει τα settings στην συσκευή μου (Redmi Note 3 non Pro). Μετα απο καθε reboot χρειαζεται να ξαναρυθμιζω το κλειδωμα και το smartcover. Εχω κανει και wipe cache/dalvik cache αλλα δεν αλλαξε κατι.