Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.
-
Κατάστημα PC Evolution
monkara - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά! Και εγώ έχω μια παρόμοια ιστορία με ένα άλλο σκρουτζομάγαζο όταν είχε βγει το Redmi 4x. Παρήγγειλα μαύρο tempered glass στις άκρες και με στείλανε διαφανές. Λέω άντε ας είναι, από το να είναι απροστάτευτο ας βάλω αυτό. Το έβαλα, αλλά γύρω γύρω είχε κενό που δεν εφάπτονταν καλά. Το ξανακλείνω προσεκτικά στο κουτί του σαν καινούριο και τους παίρνω και τους λέω ότι μου στείλανε λάθος και ότι θέλω τα λεφτά μου πίσω, μου είπανε εντάξει και μόλις το στείλω πίσω και το παραλάβουν θα το…
-
Έβαλα την τελευταία ελληνική ROM και βρήκα 2 σχετικά σοβαρά προβλήματα. 1) Όταν παω απο flight mode ή ανοιγω τη συσκευή ή την κανω επανεκκίνηση ενεργοποιούντε παντα τα δεδομένα (Data Roaming) το data είναι κλειστό αλλά η περιαγωγή δεδομενων ανοιχτή και με χρεωνει καθε μέρα 1 ευρω ο provider μου για το ιντερνετ. 2) Για να κατεβάσω εφαρμογή απο το Paystore πρεπει να ειμαι συνδεμενος σε WIFI αλλιως δεν κατεβαζει τιποτα με δεδομενα απο το δικτυο κινητης και περιμενει να συνδεθει με wifi.
-
Καλησπερα! Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με το Redmi 1s. Τα δεδομένα φαινονται απενργοποημένα αλλα το "Περιαγωγή Δεδομένων" ("Data Roaming") πάντα ενεργοποιειται, μεσω restart της συσκευης ή ακομα και απο λειτουργιά πτησης. Επίσηςδεν βρησκω οδηγιες εγκαταστασης της rom. Με update δεν γινεται. Πως θα εγαταστησω την ROM μεσω fast boot; Σαν να ηταν κενο το κινητο δηλαδη και έπρεπε να του βαλω rom. Eυχαριστω!