Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 151.
-
Καλημερα προσπαθώ με αυτόν τον οδηγό να περάσω ρομ σε Redmi 4 και όταν φθάνω στο σημείο που πρέπει να πετάξει τις τρεις επιλογές για αφού έχει μπει σε recovery mode μου λέει ότι το τηλεφωνο είναι unauthorized και ζητάει να ξεσυνδέσω και να συνδέσω το τηλέφωνο για να ξεκινήσει αλλά δεν κάνει τίποτα. Επίσης ο υπολογιστής μου ζητάει λίγο πιο πριν να κάνω επανεκκίνηση. Καμιά ιδέα
-
Παράθεση από makisfz: “Αν περάσεις fastboot θα καθαρίσει το κινητό και θα είναι όπως το αγόρασες. Είναι σαν να κάνεις format το pc. Και δεν είναι θέμα official αν πάει καλύτερα και μετά μπορεί να περάσεις ελληνική και να δουλεύει πολύ καλά. Μπορεί κάποια "σκουπίδια" να σε δημιουργούν το πρόβλημα Redmi Note 3 pro ” Για να περάσεις fastboot ROM πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader; Στο mtk με το flash περνάμε fastboot αν θυμάμαι καλά και δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα στους snap δεν ισχύει το ίδι…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε με αυτόν τον οδηγό να άλλάξεις την Unofficial => Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi ” Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί γιατί πρόκειται για κινητό συναδέλφου και θα σου πω
-
Καλησπέρα και συγνώμη αν αυτό που ρωτάω έχει ξαναρωτηθεί. Σε Redmi 4 Prime που έχει fake rom (8.0.5.0.0) αυτή την διαδικασία κάνουμε για να να περάσουμε official rom; ΑΝ ναι το ότι δεν βλέπει το miflash το κινητό φταίει κάτι στους drivers; Το κινητο αμα το συνδεσεις και τρέξεις το adb το αναγνωρίζει Ευχαριστώ
-
Παράθεση από BanditGR: “Το "λάθος" που είπα πιο πριν έγκειται στο γεγονός ότι διάβασα ότι δεν άνοιγε καν το τηλέφωνο και ότι είχε γίνει flash (με sp flash) το οποίο έδωσε error (χωρίς να ξέρουμε όμως το error αλλά και σχεδόν τίποτα από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε). Φοβήθηκα λοιπόν ότι επιλέχθηκε προς flash ο preloader, η διαδικασία ΔΕΝ ολοκληρώθηκε σωστά, με αποτέλεσμα να brick-αρει ο preloader και δυστυχώς στα MTK, αν brick-αρει o preloader, τότε 9 στις 10 είναι...game over, κοινώς η συσκευή…
-
Παράθεση από BanditGR: “Να μην κάνει τίποτα, μέχρι να γυρίσω σπίτι, να δώσω σωστές οδηγίες. Ήταν ΛΑΘΟΣ το πλήρες φλασαρισμα, ειδικά αν επιλέχθηκε και ο preloader στο sp flash tool. Θα έπρεπε επίσης να έχει ξεκλειδωθει ο bootloader ως έχει, δηλαδή με αυτή τη ROM μέσα. ” Θελω να ευχαριστω και τον BanditGR και τον makisfz και τον demakhs για την βοήθεια τους. Απλά όταν γύρισα σπίτι ξαναδιάβασα τις οδηγίες μην έκανα τίποτα λάθος άλλαξα και καλώδιο έβαλά αυτό της μαμάς και χωρίς τίποτα διαφορετικό δο…
-
Παράθεση από demakhs: “Ναι, θα χει κανά κίτρινο θαυμαστικό.. Ας περάσει drivers με το πρόγραμμα του καγγελιάρη ή ας προσπαθήσει manual εγκατάσταση drivers από την υπογραφή μου....κ καμιά επανεκκίνηση pc/κινητό στο καπάκι ή στο ενδιάμεσο, κακό δεν κάνει!! ” Εχω κάνει επανεκκινήσεις στην αρχή έτρεξε το flash tool αλλά δεν το τελείωσε και τώρα δεν βλέπει καθόλου το κινήτο και το κινητό δεν ανοίγει ξανά. Το δικό μου όμοιο κινητό το βλέπει κανονικά
-
Παράθεση από makisfz: “κανε παλι flash και αν βγαλει error ανεβασε φωτο να δουμε το error ” Έχω κάνει 2-3 επανεκκινήσεις στον υπολογιστη και ενώ συνδέω το τηλεφωνο δεν βλέπει τίποτα για να ξεκινήσει, δεν έχει νόημα να ανεβάσω φωτό μια εικόνα με το flashtool να περιμένει σύνδεση. Στον ιδιο υπολογιστή είχα περάσει στο δικό μου κινητό ρομ (το δικό μου δεν έιχε την fake) απλά δεν ξέρω αν παίζει τίποτα με τους drivers. Το κινητό είναι νεκρό
-
Σε κινητο συναδέλφου με ρομ την fake την 8.0.5.0.0 πήγα μέσω flashtool και αφού είχα αντικαταστήσει την cust να περάσω μια fastboot rom την τελευταια από το link που μας οδηγεί ο ελληνικός οδηγός για flash official rom αλλά ξεκίνησε να κάνει την διαδικασια δεν άρχισε με κίτρινη μπάρα έτρεξε κάτι γρήγορα μου πέταξε ένα eror και μετα δεν ανοιγεί ξανά αλλά ούτε έχει εγκαταστήσει κάτι καμιά βοήθεια!!!!!1
-
Παράθεση από osalonikios: “Όχι δεν έκανα Φρρρρρ. Απο πάνω την πέρασα απλά κι ωραία. ” Καλησπέρα, επειδή έχει περάσει καιρός από την τελευταία αναβάθμιση, μια ερώτηση λέτε ότι δεν χρειάζεται φρρρ στις γενικές οδηγίες λέει ότι ειδικά αν είχαμε παλιότερη Αρομα χρειάζεται, εγώ που απλή xtrv πήγα σε αroma και μετά πάλι σε απλή τώρα μπορώ να ξαναβάλω Αrona χωρίς φρρ η μόνο την xtrv και όλα αυτά γιατί εχω ξεχάσει τι κάνεις με τα back up κ δεν υπάρχει και χρόνος για διάβασμα ξανά Ευχαριστώ
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από john volk: “Ερώτηση: εμείς miui 9 πότε θα πάρουμε;;;...όσο α αφορά το Pokémon go αντιμετώπιζω και εγώ το ίδιο θεμα και έχω αλλάξει απ stable σε Dev official και xtrv αλλά δεν έφτιαξε.. εχει θέμα με την ρομ στα raid και ευελπιστώ να διορθωθεί με το miui 9.. (το πρόβλημα του optimization το έχει η niatic όχι η Xiaomi) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα εγώ από τον Μάρτιο που έχω βάλει τις XTRV έχω πρόβλημα μόνο με την τελευταια την 7.6.10 (καλά και στ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Πάλι Factory Reset για να περασω τη νεα ΑΡΩΜΑ??? Ως ποτε ρε παιδια??? Θα με χωρισει η γυναικα μου!!! ” Factory Reset κάνεις MONO αν έχεις παλιότερη AROMA Version από την 7.6.29.Αν είχες βάλει την 7.6.29, δεν χρειάζεται Factory reset, όπως δεν χρειάζεται επίσης σε όλους όσους είχαν μόνο την απλή XTRV ROM, και βάζουν για πρώτη φορά ARΩMA ROM. ” Αν από απλή xtrv πήγαμε σε aroma και μετά πάλι σε xtrv πρέπει να κάνεις factory reset ή δεν πρέπει) για να π…