Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 151.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από tzemam: “Υπάρχει περίπτωση να θέλει developer rom ” Με global stable είναι σχετικά αδύνατον να κάνεις unlock, βάλτε την global developer και δοκιμάστε. ” Στο δικό μου το RDN4 το έκανα unlock με official global, παίζει ρόλο ο επεξεργαστής; Επίσης για να περάσω global developer αρκεί να κάνω download την ρομ και να κάνω αναβάθμιση από τις τελίτσες στο update ή θέλει flash;
-
Παράθεση από BanditGR: “Το Pokemon GO απαιτεί SafetyNet validation. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε rooted ROM (ή και σε κάποιες unofficial), δηλαδή μπορεί αλλά είναι τρελό μπλέξιμο με αμφίβολα αποτελέσματα (θέλει εγκατάσταση systemless MagiSk, systemless root και δε συμμαζεύεται). Όποιος θέλει PoGO μένει σε επίσημη με ότι αυτό συνεπάγεται. ” Πριν μια βδομάδα ρώταγα για το αν η ελληνική dev xtr είναι ροοτ και πως μπορείς να την κάνεις να μην είναι ροοτ. Ο λόγος ήταν και για μένα το pocemon go εξαιτί…
-
Καλησπέρα κοιτώντας το κινητό ενός φίλου το Redmi_Note 3 το όποιο έχει αγοράσει από site έμπιστο ελληνικό έχουμε δύο θέματα: 1) Ενώ φοράει την Global 8.1.1.0 κάνοντας έλεγχο για αναβάθμιση μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη ενώ στο site της μαμας xiaomi έχει να κατεβάσουμε την 8.1.6.0 και 2) Έχει πάρει άδεια για ξεκλείδωμα bootloader και ενώ είμαστε στον ίδιο λογαριασμό και στο κινητο και στον υπολογιστή όταν ξεκινάει η διαδικασία φθάνει μέχρι το 55% και μετά λέει μην συμβατότητα λογαριασμών Υπάρχ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@tzemam Αν το κινητό έρθει με πειραγμένη ROM όντως θα πρέπει να περάσεις μια official developer με την οποία θα μπορέσεις αφού πάρεις έγκριση να ξεκλειδώσεις κιόλας. Θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό: --->Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A ή αυτόν ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) (Περίπτωση 3 - Κινεζικό Πολυβόλο) ” Ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@perpetas ξεκίνα με τα παρακάτω βήματα διαδοχικά: Σωστή εγκατάσταση Drivers Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Ξεκλείδωμα του Bootloader. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 Αν όλα τα παραπάνω ολοκληρωθούν σωστά τότε και μόνον τότε προχωράς στα παρακάτω βήματα για την εγκατάσταση της XTRV Κατεβ…
-
Σε ένα note3 που έχει stable global 8.1.1.0 κάνοντας έλεγχο για την νεότερη έκδοση λέει ότι έχει την τελευταία. Αλλά στο Xiaomi MIUI Official Global Site βλέπω ότι υπάρχει η 8.1.6.0. Αν θέλω να την περάσω την κάνω download μέτα την περνάω στο κινητό και μετά από τις τρεις τελιτσες στον έλεγχο για νεότερη έκδοση κάνω αναβάθμιση; Επίσης η ελληνική είναι προτιμότερη;
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από tzemam: “Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader μετά από αίτηση στην xiaomi φορώντας global stable έπρεπε να έχω china dev που διαβάζω στην σελίδα του redmi 4 prime ή δεν παίζει ρόλο. ” Αφού τον ξεκλείδωσες μια χαρά είσαι, γίνεται αναφορά σε china dev απλά επειδή έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκλειδώσει, αλλά σε εσένα πήγαν όλα καλά μην σε απασχολεί. Υ. Γ γιατί γράφεις στο Thread για rn4 ενώ έχεις το redmi 4 prime; ” Το rn4 έχω απλά διαβάζω το redmi 4 prime για …
-
Παράθεση από BanditGR: “Οι XTRV dev ναι είναι rooted άμεσα αλλά μπορείς να κάνεις unroot αν θες στο πρώτο boot κιόλας, μέσα από την εφαρμογή του SuperSU, αν δεν θες να είσαι rooted. ” Εννοείς με το που περάσει η ρομ στο πρώτο άνοιγμα την κάνεις unroot ή νωρίτερα μπορείς να δώσεις πιο πολλες πληροφορίες; Γιατί σε ένα παλιότερο κινητό ενώ και καλά έκανα μέσω kinguser ή superuse unroot εφαρμογές που δεν θέλουν ροοταρισμένη συσκευη δεν έτρεχαν
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “τι το + εχουν οι dev απο τις stable? ” Ενημερωμένο android security level patch, firmware και βρίσκονται 2 εκδόσεις μπροστά στο MIUI (8.3 vs 8.1), κοινώς έχουν νέα features οι εφαρμογές. ” Αν και γίνομαι κουραστικός οι εκδόσεις dev έχουν root την συσκευή υποχρεωτικά ή το κάνεις εσύ μεσω Twrp όπως λέει και ο οδηγός με τα βασικά χαρακτηρηστικά; Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS
-
Παράθεση από gordito: “Ομολογω οτι ακομα δεν εχω καταφαρει να βαλω την Ελληνικη. Βαζω την global stable, βαζω twrp και μετα.... χαος. δεν εχω sd καρτα και το sideload απο adb με κρεμασε και μου κολησε το συμπαν. ” Δες το παρακάτω εγώ αυτά έκανα και κατάφερα να περάσω την ελληνική ενώ κολούσα ( Δεν είναι όλος ο οδηγός αλλά η σελίδα που με έσωσε) Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
-
Καμια δυο μέρες κάθομαι και προσπαθώ να διαβάσω όλες τις σελίδες για το κινητό και στο forum αυτό αλλά και σε ένα άλλο. Λοιπόν αν δεν κάνω λάθος έχω καταλάβει ότι η μαμά xiaomi έχει βγάλει 2-3 global rom μετά την 8.0.4.0 όπως την 8.1.2.0 ή την 8.1.6.0 (αυτήν πρόλαβα και την κατέβασα χθες από το επίσημο site) αλλά μετά από καμιά βδομάδα λειτουργίας τις κατεβάζει. Σήμερα έχει ως τελευταία rom 8.0.4.0 (πάντα για stable global μιλάω). Ρώτησα εντυπώσεις για 8.1.6.0 μια και είναι της ΄΄μαμάς'' αλλά κα…
-
Με την stable της xiaomi-miui.gr ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να επιλέξω ως ήχο κλήσης για επαφή ξεχωριστά (όχι γενικό ήχο κλήσης) έναν δικό μου ήχο αλλά μόνο από τους εγκατεστημένους ήχους. Οτι και να επιλέξω (ξεχωριστό από τον γενικό ήχο) μου χτυπάει όπως ο γενικός ήχος. Στον γενικό ήχο επιλέγω ότι θέλω Ευχαριστώ
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από lak100: “προτιμω την rom του φορουμ με τα extra καλουδια απλα βλεπω οτι δεν υπαρχει η 8.2 ακομα για note 4 ” Όπως έχω ξαναπεί και να υπάρξει 8.2, μια τρύπα στο νερό θα είναι. Η XTRV 7.3.2 dev βρίσκεται ΗΔΗ στο MIUI 8.3, είναι σταθερότατη και άψογη σε μπαταρία, αποκρισιμότητα, αφαίρεση bloatware/spyware και απόδοση. Έτσι όπως την έχουν κάνει την κατάσταση οι Κινέζοι με τις Global Stable στο nikel, μια να βγάζουν, μια να παίρνουν πίσω, να ανακοινώνουν την 8.2 κ…