Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.
-
Κι όμως είναι ήδη εδώ: Το Android 9 Pie διαθέσιμο για τα Pixel phones!
legri - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΣτις συσκευές που έχουμε, περισσότερο μας ενδιαφέρει τι MIUI φοράμε παρά τι έκδοση Android. Καλές οι αλλαγές στο Pie αλλά έχει ακόμα ψωμί η stock έκδοση.
-
Η Ινδία απειλεί με αποκλεισμό των iPhone από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας
ΜήνυμαΣτις απειλές θα μείνει...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cacau: “Πως αλλάζουμε ΜΟΝΟ οθόνη κλειδώματος, εννοώ πως βάζουμε κάποια φωτογραφία?” Συλλογή, επιλέγεις τη φώτο, κάτω στις λεπτομέρειες επιλέγεις τι θέλεις.
-
Η Samsung ετοιμάζει επεξεργαστές 7nm και 5nm για ταχύτητες πάνω από 3GHz
ΜήνυμαΌσο επεξεργαστική ισχύ κι αν έχουν οι συσκευές, αν το software δεν ειναι καλοφτιαγμένο, τι να το κάνεις βρε σαμμυ, ειδικά εσύ που το lag πηγαίνει σύννεφο. Δες το MIUI να μαθαίνεις.
-
[Δ.Τ] Νέο Xiaomi Mi MIX 2S από την Info Quest Technologies: Όταν η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία
ΜήνυμαΗ τιμολόγηση είναι εξαιρετική πιστεύω για την Ελλάδα, με εγγύηση κτλ...
-
Η HTC απολύει 1.500 υπαλλήλους στην προσπάθειά της να μειώσει επιπλέον κόστη
ΜήνυμαΚρίμα. Μια εταιρεία που έδωσε πολλά στο κομμάτι των smartphones, έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Φέρει μεγάλη ευθύνη η ίδια για εκεί που έχει φτάσει.
-
Google, Facebook και Microsoft εξαπατούν τους χρήστες για να τους δίνουν τα προσωπικά δεδομένα τους
ΜήνυμαΠαράθεση από theopan: “Με αφορμή αυτό να θέσω κι εδώ το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και 1-2 μήνες. Πως γίνεται αυτόν τον τελευταίο καιρό να κάνω join (εν αγνοία μου) σε πάμπολλα και διάφορα facebook groups χωρίς ποτέ ο ίδιος να έχω πατήσει τίποτα και σε όλα να φαίνεται ότι το αιτήθηκα εγώ; Έχω παρατηρήσει πλέον ότι μπαίνω σε groups αντικειμένου σχετικού με ό,τι αναζητήσεις-σερφάρισμα είχα κάνει πριν λίγο. Για παράδειγμα τις τελευταίες μέρες έψαχνα σε διάφορα φόρουμ, youtube κλπ για ηλεκτρονικ…
-
Xiaomi Mi Mix 3: δείτε renders του επόμενου flagship – έρχεται με pop up κάμερα!
ΜήνυμαΕίμαι της άποψης τα καλά χαρακτηριστικά να τα βλέπουμε σε όλο και περισσότερες συσκευές. Καλή η κίνηση της Xiaomi. Το νοτς να βγάλει όμως από τη μία της σειρά.
-
Ψήφισα κι γω σαν leftaek21, καλή επιτυχία εύχομαι.
-
Καλή επιτυχία παίδες