Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 233.

• Ευχαριστώ πολύ έκανα και εγώ εγγραφή με το mail για να είμαι σίγουρος. Τώρα δεν ξέρω αν όλα θα πάνε καλά γιατί εμένα κανει σύνδεση στο λογαριασμό αλλά δεν κανει επαλήθευση λογαριασμού στο pc για λόγους ασφαλείας, ελπίζω να μην επηρεάζει πουθενα.

• επειδη δεν εχω ψαξει πολυ το θεμα με τα windows 10, εγω εχω windows 8.1 pro x64bit πειρατικα. με συμφερει να κανω τα update ?? και αν ναι ?? θα ειναι περιορισμενη η χρηση που θα μπορω να εχω σε αυτα ?? θα ειναι για καποιο χρονικο διαστημα ή απλως δεν θα μπορω να εχω προσβαση σε καποιες λειτουργιες τους ?? ευχαριστω εκ των προτερων

• Παράθεση από iAmLiakos: “Καλημέρα φίλε, κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στο παιχνίδι μέσα απο τις ρυθμίσεις εφαρμογών. Κάτι μου λέει οτι δεν έχει κατέβει σωστά το data file στο κινητό σου!! Εμένα λειτουργούσε σωστά όταν το είχα βάλει (σε V6 προφανώς).” Καλημέρα, εκανα και μολις πριν λιγο τελείωσα το κατέβασμα και δουλευει μια χαρά πλεον, ευχαριστώ πολύ !!

• Εγώ χθες παρατήρησα ενα μικρο θεματακι και δυστυχώς δημιουργηθηκε λόγω λογισμικού, αφού λοιπον έβαλα στο κινητό το Need for Speed Most Wanted απο το playstore αφού εκανα χώρο 3 Gb ενω θέλει μονο 618 Mb για το αρχείο και μετα την εγκατάσταση φτανει στα 2 Gb, αφού τελειωσε λοιπον το κατέβασμα και ήρθε η ωρα να παίξει μου έβγαλε το εξης "Δυστυχώς, η Εφαρμογή NFS Most Wanted έχει σταματήσει" ενω ακούγεται απο πίσω ο ήχος του παιχνιδιού κανονικά μέχρι να πατήσεις το οκ. Καμια ιδέα για το τι μπορεί να…

• Το ίδιο το βγάζει και σε μένα όταν τα έχω κλειστά τα δεδομένα ή το wifi, τώρα το κανει με την 5.4.3 για redmi note 3g miui 6 πριν δεν έβγαζε κάτι τέτοιο. Λογικά κατα την ταπεινη μου γνωμη θα είναι κάποια εφαρμογή που θέλει δίκτυο για ενημερωσεις κτλπ.

• Παράθεση: “​Από ότι είδα άλλαξε ο συνδιασμός κουμπιών για recovery και fastboot. Power+volume up για recovery και power+volume down για fastboot. Το fastboot το βγάζει και σε εσάς στα κινεζικα; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου” Ναι και σε μένα κινεζικα το βγάζει

• Παράθεση: “​το εχω κανει αν ειδες και ποιο πανω απαντησα στον φιλο που ειπε τι να κανουμε με την ευκερια ο πλοηγος του ιντερνετ του τηλεφωνου πως διαγαφετε διοτι πλεον ειναι αχρηστος δεν δουλευει ωπος στην 4,2,2 δηλαδη οτι ειχα στον χρομ τα ειχα και εκει” Ναι το είδα φιλέ μου, απλως δε σε πρόλαβα.... Εκείνη την ωρα το έγραφα και λίγο αφού το έστειλε μέχρι να μου ερθει ειδοποηση στο κινητό... Όπως και να εχει. Τώρα δεν σβηνετε, οποτε θα χωρτασουν να το βλέπουν

• Παράθεση από sideris20250: “Ερωτηση στο redmi note 1w στο messager του fb τώρα που έβαλα την 4.4.2 όταν κάνω chat με κάποιον δεν μου βγάζει την εικόνα της επαφής στην αρχική οθόνη αλλά μόνο σαν ειδοποίηση και όταν την πατάω δεν μου την ανοίγει καθόλου πρέπει να πάω στην εφαρμογή για να διαβάσω το μήνυμα” Παράθεση από FreddyK: “Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω :/” Ειχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και ενεργοποιησα μετα απο ψάξιμο στο google τα pop up για την εφαρμογή του messenger. Ακολούθησαν την εξης δι…

• Παράθεση από panokato1096: “Παράθεση από littlejohngr: “Λοιπον σε πρωτη φαση πας στις ρυθμίσεις>πληροφορίες sim>πρωτιμομενος τύπος δικτύου>προτιμηστε δίκτυα 3G Έπειτα στις ρυθμίσεις πάλι>κέντρο ασφαλείας>κλικαρεις το πρόσβαση στο ίντερνετ να ενεργοποιηθεί Μετα παλι στο κεντρο ασφαλείας λίγο πιο κάτω λέει χρηση δεδομένων>ρυθμίσεις το όριο δεδομένων και λίγο πιο κάτω κλικαρεις ναι στα δεδομένα παρασκηνίου. Και εισαι έτοιμος,τουλάχιστον αυτά εκανα εγώ και λειτούργησαν όλα.Ελπιζω να βοήθησαν.” Τα δο…

• Παράθεση από littlejohngr: “Λοιπον σε πρωτη φαση πας στις ρυθμίσεις>πληροφορίες sim>πρωτιμομενος τύπος δικτύου>προτιμηστε δίκτυα 3G Έπειτα στις ρυθμίσεις πάλι>κέντρο ασφαλείας>κλικαρεις το πρόσβαση στο ίντερνετ να ενεργοποιηθεί Μετα παλι στο κεντρο ασφαλείας λίγο πιο κάτω λέει χρηση δεδομένων>ρυθμίσεις το όριο δεδομένων και λίγο πιο κάτω κλικαρεις ναι στα δεδομένα παρασκηνίου. Και εισαι έτοιμος,τουλάχιστον αυτά εκανα εγώ και λειτούργησαν όλα.Ελπιζω να βοήθησαν.” Τα δοκιμασα αλλά τίποτα. Ευχαριστ…

• Παράθεση από littlejohngr: “Παράθεση από panokato1096: “Παράθεση από panokato1096: “Εγώ έχω πρόβλημα με το redmin note 3g δεν μου ανοίγει τα δεδομένα καθόλου, ενώ δείχνει ότι εχουν ενεργοποιηθεί δεν εχω καμία ενδειξη στη μπαρα επανω εκει που δειχνει το σημα του κινητου αλλα οθτε εχω προσβαση στο διαδυκτιο. τωρα θα προσπαθήσω να βαλω τις ρυθμισεις της Vodafone που δινουν από το site τους και ελπιζω να είναι αυτό το πρόβλημα μονο.” Παράθεση από panokato1096: “εβαλα άλλη καρτα Vodafone και ανοιγουν…

• Παράθεση από panokato1096: “Εγώ έχω πρόβλημα με το redmin note 3g δεν μου ανοίγει τα δεδομένα καθόλου, ενώ δείχνει ότι εχουν ενεργοποιηθεί δεν εχω καμία ενδειξη στη μπαρα επανω εκει που δειχνει το σημα του κινητου αλλα οθτε εχω προσβαση στο διαδυκτιο. τωρα θα προσπαθήσω να βαλω τις ρυθμισεις της Vodafone που δινουν από το site τους και ελπιζω να είναι αυτό το πρόβλημα μονο.” Παράθεση από panokato1096: “εβαλα άλλη καρτα Vodafone και ανοιγουν τα δεδομενα κανονικα... μηπως φταει που την σιμ την ειχ…

• εβαλα άλλη καρτα Vodafone και ανοιγουν τα δεδομενα κανονικα... μηπως φταει που την σιμ την ειχα μεσα στο κινητο όταν εκανα την εγκατασταση ??

• Εγώ έχω πρόβλημα με το redmin note 3g δεν μου ανοίγει τα δεδομένα καθόλου, ενώ δείχνει ότι εχουν ενεργοποιηθεί δεν εχω καμία ενδειξη στη μπαρα επανω εκει που δειχνει το σημα του κινητου αλλα οθτε εχω προσβαση στο διαδυκτιο. τωρα θα προσπαθήσω να βαλω τις ρυθμισεις της Vodafone που δινουν από το site τους και ελπιζω να είναι αυτό το πρόβλημα μονο.

• μαλλον εχει προβλημα η sim στην πρωτη υποδοχη, αλλιως δεν εξηγειτε αυτο το προβλημα... δοκιμασα 3 sim (2 vodafone και 1 wind) ολες εκτοσ απο τη μια, στην πρωτη θεση δουλευουν κανονικα με δεδομενα και 3g, ενω στη δευτερη θεση δουλεουν και οι 3 κανονικα και μαλιστα αυτη με το προβλημα δουλευει επισησ κανονικα...αρα λογικα δεν ευθυνεται η ρομ πουθενα... ξερετε καθολου απ αυτα ή να παω στη vodafone να ρωτησω ??

• Ναι μπορείς να εχεις μονο απο τη μια κάθε φορά όχι και τις δυο ταυτοχρονα, αλλά με τη αλλαγή θέσεων δεν έχει καμια απ τις δυο, σα να τις βραχικυκλωνει όταν μπαίνει στη πρωτη θέση η sim... Και οι δυο sim έχουν δεδομένα... Η μια 4gb και η αλλη 1gb όταν αυτή με τι ενα μπαίνει στην πρωτη θέση δεν δουλεύουν τα δεδομένα σε καμια απ τις δυο... Όταν βάζω την αλλη με τα 4 στην πρωτη και την αλλη με το 1 στη δεύτερη θέση δουλεύουν κανονικά

• Ναι το ξέρω αυτό, το θέμα είναι οτι πριν μπορουσα να αλλάξω απο που θα ανοίγουν τα δεδομένα και να λειτουργουν και στις δύο τις sim. Τώρα δεν ενεργοποιούνται καθόλου παταω το κουμπάκια και δεν κανει τίποτα... Ενω όταν βάζω τις sim όπως παλιότερα δουλεύουν τα δεδομένα κανονικά και στις δυο sim.

• Έχω το εξης πρόβλημα... Έχω δυο sim της vodafone. Η μια είναι μονο για internet και η αλλη είναι κανονική φοιτητική. Απ την αρχή που τις είχα τισ δυο ßim είχα βάλει στο κινητό την μια για το internet στην πρωτη υποδοχή που πιάνει και 3G και την αλλη στη δεύτερη θέση... Όταν όμως βάζω την αλλη κάρτα στην πρωτη θέση τα δεδομένα δεν ανοίγουν καν, ενω έχω 1Gb δεν δουλεύει τπτ... Ακόμα και στην δεύτερη θέση αμα βάλω την sim για το internet που έχω δεν δουλεύει για καμια απο τις δυο... Μόλις όμως τη β…

• προσπαθησα να την κατεβασω αλλα αφου τελειωσε η ληψη το chrome του laptop μου εβγαλε αυτο "Η λήψη του αρχείου xiaomi-miui-helas-4.....zip δεν είναι φυσιολογική και θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη." Πρωτη φορα μου βγαζει κατι τετοιο και δεν ξερω τι εχει προβλημα.... η rom ή το chrome ??

• καλα τα εχω μπερδεψει λιγο... εσεις ξερετε