Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 233.

• Ελπιζω να υπαρχουν καποια στιγμη και για το redmin note 3g γιατι βλεπω οτι δεν το εχεις συμπεριλαβει και αρχιζω και ανυσηχω....

• Ρε παιδιά τι πράγμα είναι αυτό με τα bugs....παντού είναι και είναι κάθε βδομάδα διαφορετικά απο τα προηγούμενα....δηλαδή για το redmi note 3g που είναι ακόμα beta ποσά bugs θα έχουμε ???? Διπλάσια απο τα υπολοιπα ή πολύ περισσότερα ??? Οποτε να αποφύγουμε τις πρωτες εκδόσεις οποτε τισ βγάλουν ή όχι ??

• Sony Xperia J

panokato1096 - - SONY / SONY ERICSSON

Μήνυμα

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... τώρα σχεδόν όλη την ώρα είναι κολλημένο

• Sony Xperia J

Μήνυμα

οκ, ευχαριστώ πολύ, αμμα είναι θα το βάλω για πούλημα για να πάρει κάποιο άλλο γιατί δεν έχω ξανακάνει root και δε θέλω να την αφήσω χωρίς κινητό και χωρίς λεφτά για να πάρει κάποιο άλλο.

• Sony Xperia J

Μήνυμα

καλημέρα για αρχή, μια γνωστή μου έχει το sony xperia j και έχει κάποια θεματάκια με το κινητό της, τίποτα περίπλοκο απλώς επειδή δεν ξέρω πολύ καλά τέτοιες συσκευές απευθύνομαι σε εσάς μήπως και μπορείτε να με βοηθήσετε. Πρώτα απ όλα έχει θέμα με τη διαχείριση της ram αλλά περισσότερο έχει θέμα με τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης καθώς η rom που του έχουν βάλει έχει την εφαρμογή του facebook και άλλες μη χρήσιμες εφαρμογές ήδη εγκατεστημένες και δεν μπορεί να τις διαγράψει με τον απλό τρόπο... Ξέ…

• Το διέψευσαν ήδη οι ίδιοι οι μηχανικοί του Facebook, Facebook, Instagram and Tinder outage was a Facebook mistake, not a hack - CNET οπότε δεν υπάρχει λόγος και ανησυχίας.

• χαχα ναι όντως... όλα σπάνε, απλώς δε θέλω να είναι και τόσο εύκολα. Δηλαδή να μην υπάρχουν τρύπες τόσο φανερές...

• Η καινούργια rom που περιμένουμε η v6 για το redmi note 3G θα είναι stable ή developer (ελπίζω να το είπα σωστά)??

• Δεν ήξερα σε ποιο θέμα μπαίνει οπότε το έβαλα εδώ. Εντελώς τυχαία έπεσα πάνω σε αυτή τη δημοσίευση από το cnet. Google leaves most Android users exposed to hackers - CNET Ισχύει αυτό που λένε και αν όντως ισχύει έχουμε και εμείς το ίδιο θέμα ;; Και αν όχι όλοι γιατί για τα περισσότερα κινητά έχει βγει η 4.4, για εμάς που έχουμε 4.2 ισχύει ;;;

• Παράθεση από sso: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από sso: “Κάποια απάντηση για το πως μπορώ να αλλάξω την προεπιλεγμένη Sim για Data Connection? Μου έχει προεπιλεγμένη την SIM2 και θέλω να έχω την SIM1. Θέλω να το αλλάξω πριν ενεργοποιήσω τα Data, διότι δυο φορές την πάτησα και η Wind χρεώνη 1€ το 24ωρο.” Πάνε ρυθμίσεις - διαχείριση sims-data conection και επέλεξε την κάρτα που θες για data. Σύμφωνα με το Note μου. Δεν βλέπω τι τηλέφωνο έχεις γιατί είμαι με το Tapatalk. Έτσι την πάτησα και …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από panokato1096: “Παιδια εχουμε κανενα νεο για την miui v6 του redmi note 3g??” Σε λίγο θα είναι διαθέσιμη.... Υπολογίζω σε 1 - 1,5 μήνες από τώρα => en.miui.com/thread-76795-1-1.html” χαχα ελεος.... μ αρεσει που λεγαν στις 13.... οτι να ναι ειναι....

• Παιδια εχουμε κανενα νεο για την miui v6 του redmi note 3g??

• [V5 Theme] MIUI V6 Like

panokato1096 - - V5 Themes

Μήνυμα

μου βγαζει προβλημα με το διακομιστη... δοκιμασα ολες τις παραπανω συμβουλες που ειχε και αλλος το ιδιο προβλημα αλλα τιποτα... ενω βαζω κανονικα αλλα θεματα, αυτο δεν μπορω.... καμια συμβουλη ???

• overclock cpu

panokato1096 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από dzav: “Τι εννοείς ότι δεν έχεις τη διαδικασία;είναι πολύ εύκολο και μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Για αυτό που ρωτάς ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν οι πιο έμπειροι. ” εννοω οτι δεν εχω με κατι να ασχολουμαι, παλιοτερα που ειχα ενα zte v967s οποτε βαριομουν του αλλαζα rom μετα το εκα reparticion για να βαζω περισσοτερρες εφαρμογες, και ειχα φτασει να μου παιρνει ολη η διαδικασια να κατεβασω τη rom να κανω backup πριν βαλω την καινουργια, να κανω ολα τα wipe να βαλω την καινουργια rom νακα…

• overclock cpu

Μήνυμα

μιας και δεν εχω ενημερωσεις λογισμικου cαχνω για κατι αλλο να πειραξω δεν ειναι οτι δεν παει μια χαρα απλως εχω χρονο και δεν εχω που να τον ξοδεψω, και αφου δεν εχω τη διαδικασια της rom, κοιταζω μπας και βρω κατι για να αλλαξω κατι που θα μου δινει ακομα καλυτερεσ δυνατοτητες με μικρες απωλειες. αμα ειναι να χαλασει το κινητο, ας το καλυτερα, αλλα αφου ειναι το ιδιο cpu γιατι εμας να μενει πισω και σε αυτο ???

• overclock cpu

Μήνυμα

αναρωτιομουν αν γινεται να κανει καποιος oveclock cpu σε ενα redmi note 3g pou exei ton mtk6592. εχω δει πολλα κινητα να λειτουρουν στα 2ghz με το ιδιο cpu. και αν γινεται, τι μπορει να εχει ως αποτελεσμα εκτοσ απο τα ghz ?? θα ζεστενεται περισσοτερο ?? θα κρασαρει πιο ευκολα αφου θα ειναι καιει ο επεξεργαστης ??? θα εχει μεγαλυτερη καταναλωση στη μπαταρια ?? θα υπαρουν μεγαλυτερεσ πιθανοτητεσ να χαλασει πιο γρηγορα ??

• Παράθεση από bandit650: “Παράθεση από panokato1096: “τι πρεπει να εχει κανεις για να βοηθησει σε ολο αυτο το εργο ??” μια δωρεα βοηθαει....” χαχαχα εκτος απ αυτο, εννοω στο κοματι να κανουμε και εμεις καποια δουλιτσα, εγω για παραδειγμα θα ψηνομουν για κατι τετοιο αν ηξερα και καποια πραγματα παραπανω για αυτη την ασχολια

• τι πρεπει να εχει κανεις για να βοηθησει σε ολο αυτο το εργο ??

• Redmi note προβλημα με gmail

panokato1096 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

κοιταξε δεν εχω ψαξει για bugs, οσα κανω στο κινητο λειτουργουν μια χαρα και mail, gmail, facebook, messenger, camera, notes, κλπ. κατι προβληματακια ειχα με τη stock rom απο το minideal, γιατι δουλευαν οποτε ηθελαν οι αισθητηρες αλλα τωρα ειναι ολα μια χαρα. μονο λιγο lag εχω γιατι εχω αρκετες εφαρμογες καπου στις 200. αλλα αυτο δεν ειναι θεμα, δεν ξερω γιατι αλλα μονο οταν εχω χαμηλη μπαταρια κολαει. κατα τ αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.