Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 233.

• σε μερικα που ειδα στον τιτλο γραφει unlocked δηλαδη μασ τα δινουν ξεκλειδωτα ?? υπαρχει περιπτωση να μην ειναι αυθεντικο κινητο της xiaomi απο αυτο το μαγαζι ή ειναι της εμπιστοσυνης ??

• Παράθεση από makis1024: “Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί θα σου έρθει από Αγγλία, έχουν αγοράσει πολλοί από εκεί. Σε περίπου 15 ημέρες θα έχεις το δέμα σου χωρίς κίνδυνο τελωνείου. ” Παράθεση από alvin1983: “@panokato1096 καλησπέρα Από οπουδήποτε εντός ευρωπαϊκής Ένωσης αγοράσεις δεν υπάρχει τελωνειακός έλεγχος. Όπως σωστά λέει και ο @makis1024 που ξέρει. ” ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

• καλησπερα εχω την εξης απορια δεν ξερω ομως αν την εβαλα στη σωστη κατηγορια(αν ειναι λαθος παρακαλω μετακινειστε το). αν παραγγειλω ενα κινητο απο ενα μαγαζι που ειναι εντος ευρωπης οπως το eglobal central θα περασει απο ελεγχο οπως περνανε τα υπολοιπα κινητα που τα αγοραζεισ απο κινα ή ειναι διαφορετικοσ ελεγχος και δεν υπαρχει περιπτωση να το σταματησουν στο τελωνειο ?? τωρα ειδικα με το δεμα με τις βομβα κιολας καπου ακουσα οτι θα ειναι πιο αυστηρος ο ελεγχος. να αγορασω αφοβα ?? εχει αγορασ…

• redmi pro 2 versions ??

panokato1096 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

δεν ξερω αν εχουν διαφορα παντως στο τιτλο το φαινετε ξεκαθαρα... ελπιζω πως καποιος θα ξερει....

• redmi pro 2 versions ??

panokato1096 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

καλησπερα μιας και ειμαι στο ωαξιμο και δεν ξερω ποιο να παρω επεσα πανω σε 2 version αυτο του κινητου αυτο Xiaomi Redmi Pro Dual Sim 64GB 4G LTE SIM FREE/ UNLOCKED - White Silver και αυτο Xiaomi Redmi Pro 64GB Dual Sim CN ver. SIM FREE/ UNLOCKED - Grey (English only) ποιο θα δουλευει στην ελλαδα ???

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από panokato1096: “και απορω γιατι το 4χ βγαζει κοντα στα 63000 ενω το αλλο βγαζει 83000 ” Γιατί ο Helio έχει περισσότερους πυρήνες και πιο επιθετικούς χρονισμούς ανά περίπτωση. Δυστυχώς οι περισσότερες εφαρμογές δεν είναι βελτιστοποιημένες για τόσους πολλούς πυρήνες. ” νομιζω οτι αυτη η κινηση της xiaomi να βαλει οχι και τοσο καλο cpu δεν θα τις φερει και πολλες πωλησεις... σε σχεση με το redmi note 3 pro δηλαδη φαινεται σχεδον καλυτερο το 3 pro παρα το 4x

• κι εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι...κι ακομα δεν εχω αποφασισει.... βλεπω στο antutu τις βαθμολογιεσ τους και απορω γιατι το 4χ βγαζει κοντα στα 63000 ενω το αλλο βγαζει 83000... αυτο τον καιρο ομως εχω ακουσει απο αρκετους οτι τους εχουν σταματησει στο τελωνειο....οποτε σκεφτομαι να το παρω απο ελλαδα ή απο καποια αποθηκη εντος ευρωπης....

• καλη τυχη σε ολους !!!

• επειδη το εχω το VR to original κιολας μονο βολικα δεν ειναι... μετα απο λιγη ωρα ποναει το κεφαλι σου. θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να ειχε ενα μαξιλαρακι εκει που ακουμπαει το κεφαλι για να ειναι πιο αναυπαυτικα.

• Χρονια πολλα και στα αλλα παιδια !! ευχαριστω πολυ για τις ευχες

• κατα τη γνωμη ο λογος που τα ζητανε ειναι διοτι πληρωνεσαι. Αν βγαλεις κατι καλο με πνευματικα δικαιωματα και το αγορασει ο κοσμος. Αν καταλαβα ομως καλα μαλλον εχεις καποιο θεμα με την εφαρμογη και δε σου ανοιγει θεματα... Αυτη η εγγραφη ειναι μονο αν θες να γινεις σχεδιαστης και ειναι σχεδον αχρηστη γιατι ολες οι πλατφορμες που σου δινουν ειναι ειτε λειψες ειτε κολλανε απιστευτα το pc.

• Full Netcom ή Dual Netcom

panokato1096 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπέρα, ψαχνοντας για ανταλλακτικο για το κινητο μου που δε φωρτιζει επεσα πανω σε αυτο DOCK CHARGING PCB BOARD OEM FOR XIAOMI REDMI NOTE 3 (FOR 24PIN) και αυτο DOCK CHARGING PCB BOARD OEM FOR XIAOMI REDMI NOTE 3 (FOR 30PIN) το 24pin ειναι για το Dual Netcom ενω το 30pin ειναι για το Full Netcom. Γνωριζει κανενας τι εχει το kenzo αυτο που εχουμε εδω ???

• Δε φορτίζει

Μήνυμα

Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από panokato1096: “Παράθεση από geoanto555: “Τότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι φταίει η θύρα του κινητού.. ” υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα ?? Εχεις παρει μηπως το ματι σου κατι στο φορουμ ?? ” hitechdoctor Είναι Μοσχάτο. ” μολις πηρα τηλεφωνο, 50€ και αυτος....

• Δε φορτίζει

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από panokato1096: “υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα ?? Εχεις παρει μηπως το ματι σου κατι στο φορουμ ?? ” Μπα.. ΄σε Αθήνα δεν έχω ιδέα...Περίμενε μήπως κάποιος ξέρει κάτι. ” ψαχνω στο internet να βρω να το αλλαξω εγω αλλα βρισκω board με 24 και με 30 pin... Το kenzo εχεις ιδεα ποιο board παιρνει ?? Στο easy service που πηρα μου ειπαν 45-50 ευρω...

• Δε φορτίζει

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι φταίει η θύρα του κινητού.. ” υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα ?? Εχεις παρει μηπως το ματι σου κατι στο φορουμ ??

• Δε φορτίζει

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Και στην ΄σύνδεση με τον υπολογιστή το κάνει; Και ανοιχτό-κλειστό το κινητό; ” ναι. Ειτε με πριζα ειτε στο pc ειτε στην power bank το ιδιο κανει

• Δε φορτίζει

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “δοκίμασες με άλλο/άλλα καλώδια ? ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από panokato1096: “Χαλασε η υποδοχη του κινητου ή ειναι θεμα λογισμικου ολο αυτο ??? ” Αν το κουνάς και επανέρχεται μάλλον είναι θέμα θύρας.Δοκίμασε με άλλα καλώδια και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά. ” εχω δοκιμασει με 3 καλωδια και σε ολα κανει το ιδιο...

• Δε φορτίζει

Μήνυμα

καλημερα σε ολους, εχω το εξης προβλημα βαζω το καλωδιο να φωρτισει το κινητο και ξαφνικα σταματαει απο μονο του χωρις να εχει κουνηθει το καλωδιο κτλπ... Αυτο ξεκινησε να το κανει ξαφνικα μετα απο αναβαθμιση λογισμικου, της global ομως ειχα καιρο να κανω και εκανα με τον απλο τροπο. Βεβαια οταβ κουνισω το καλωδιακι συνδεεται ξανα αλλα για λιγο. Χαλασε η υποδοχη του κινητου ή ειναι θεμα λογισμικου ολο αυτο ???

• Παράθεση από ChristosMajesty: “Επανεκκίνηση του κινητού ή του υπολογιστή; ” του κινητού. Αυτό με τις άδειες για εφαρμογές ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί μόνιμα ??? Γιατί σε μένα δουλεύει μετά από 4-5 wipes cache και dalvik και μόλις κλείσω το κινητό ή κάνω reboot κάνει πάλι τα ίδια...

• Παράθεση από ChristosMajesty: “Σε usb 2.0 το συνδεεις ” και σε 2 και σε 3 το συνδεσα... τωρα εχει κανενα 20 λεπτο μετα απο επανακινηση που δε το εχει ξανακανει.