Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 233.

• ναι και αλλα 2-3 καλωδια που ειχα... σε ολα κανει το ιδιο....

• μετα απο αναβαθμιση στην τελευταια ρομ για το κινητο. οταν το συνδεω στο pc μετα απο λιγο αποσυνδεεται μονο του. ουτε φορτιζει ουτε τιποτα. καποια στιγμη πριν γινει αυτο το ειχα συνδεσει με ενα καλωδιο το οποιο ηταν χαλασμενο. μηπως εγινε καμια βλακεια με αυτο ?? στην πριζα οταν το βαζω δεν το κανει αυτο...

• Mi Band 2: The New Successor!

panokato1096 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από nipapa: “Θα ξεχάσεις να το φορτίζεις @matsakonas. 34ή μέρα σήμερα και η μπαταρία του βρίσκεται στο 19% ” εχεις ενεργοποιημενη τη ρυθμιση να αναβει η οθονη οταν σηκωνεις το χερι σου ??

• Παράθεση από nflo: “@panokato1096 υποθέτω ότι έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging ” ναι καλα υποθετεις.

• Παράθεση από osalonikios: “Υποθέτω δοκιμασες να αλλάξεις την επιλογη απο το τηλεφωνο σε μεταφορα αρχειων... ” Ναι ναι. Γιατι στην αρχη το συνδεει μονο για φορτηση οποτε πρεπει να το αλλαξω για να μπει. Κατι με τους drivers πρεπει να εγινε γιατι εκαναν αναβαθμιση τα windows χθες. Αλλα δεν εχω ιδεα πως θα τους βαλω. Δοκιμασα τους universal να κανω repair αλλα παλι δεν ειχα αποτελεσμα

• δε με απασχολει το mi pc suite... απλως πλεον δεν το βλεπει ουτε σαν mtp device... μονο φορτιζει. προχθες δουλευε μια χαρα. δηλαδη δεν μπορω καν να συνδεθω και να μεταφερω πχ ενα αρχειο απο το κινητο στο pc και αντιστροφα.

• Παράθεση από osalonikios: “Lolipop ή ΜΜ? ” mm rom του glaken

• καλησπερα, ξαφνικα δεν διαβαζει ο υπολογιστης το κινητο μου. μου βγαζει unknown device στο device manager. εχω δοκιμασει να εγκαταστησω ξανα το mi pc suite αλλα δεν εφτιαξε. καμια ιδεα ??

panokato1096 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Mi band tools Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τη βρηκα αλλα ειναι αγοραστη... Υπαρχει καπου δωρεαν ?? Ή απλως να googlaro ??

• στην τελευταια εκδοση για το Redmi note 3 pro kenzo 6.9.29 οι αισθητήρες λειτουργούν αλλα με καθυστέρηση, σα να κολάνε είναι... δοκιμασα αυτόν τον οδηγό αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα. και μου εμφανισε και ένα άλλο θεμα στα δικαιώματα που σου πεταει το mm και όχι αυτά της miui, στο ότι δεν μπορω να πατησω την επιλογή "επιτρεψε". δοκιμασα όπως μου ειχαν πει και παλιοτερα να κανω wipe cache και dalvik αλλα δεν ειχε αποτελέσματα. Esu: μετά από 5-6 wipes έστρωσε το ένα θέμα που είχα.

panokato1096 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Αυτά είναι 39347cd434674e8a568ed2659de2a839.jpg ερώτηση , το κουμπί κάνει εύκολα τις εναλλαγές (βήματα / calories / hr , είναι επιλεγμένα από το app) ή απλά σε μένα δε το κάνει (ή το καταφέρνω δύσκολα) γιατί φταίει η βλακεία το προστατευτικό που έβαλα;αυτα ” αυτά μεσω ποιας εφαρμογης τα βρηκες ??

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από panokato1096: “αυτό που μου εστειλες είναι το ιδιο με αυτό ?? ” Το αυτό ποιο είναι; ” κατσε ξεχασα να το στειλω xaxaxa αυτό εδω

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από panokato1096: “λοιπον την περασα τη ρομ όλα μια χαρα. ” Δες εδώ αλλά πρόσεχε μην την πατήσεις. ” οκ θα το κοιτάξω. αυτό που μου εστειλες είναι το ιδιο με αυτό ??

• Παράθεση από geoanto555: “Χρειάζεσαι fastboot rom και είναι πολύ εύκολη η διαδικασία...Αν σου κλειδώσει στο πέρασμα θα το ξεκλειδώσεις κανονικά με το πρόγραμμα.. ” λοιπον την περασα τη ρομ όλα μια χαρα. recovery όμως υπαρχει για αυτή τη ρομ ή μονο με miflash περνασ λογισμικο αν παει κατι στραβα ?? υπαρχει καποιου ειδος recovery ?? και πως δινω πλεον ροοτ δικαιώματα σε εφαρμογες χωρις root και supersu ???

• αα ωραια φαση. βαλτε χ3 σε μενα τοτε,γιατι θα ερθουν και οι γονεις μου.

• το χ2 που εχουν καποια ονόματα τι είναι ???

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από panokato1096: “δεν βρισκω το λογο που δεν μπαινει ” Αφού δεν σου έμεινε στα χέρια πάλι καλά να λες... flash με το miflash σε FASTBOOT MODE και όχι σε EDL MODE την Global developer ” θα την κατεβασω και θα το δοκιμασω

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν μπαίνει official rom με αυτό το twrp..... Βάλτην με miflash Βασικά πες μας τι θέλεις να κάνεις . ” αα οκ... προσπαθω να βαλω την global dev rom και εχω την κινεζικη dev rom αυτή τη στιγμη. υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να τη βαλω ?? αν την βαλω όμως με miflash θα πρεπει να κατεβασω τη ρομ από εδώ και όχι από εδώ. εγω όμως εχω ηδη κατεβασει τη δευτερη και δεν μπορω να την εγκαταστήσω. δε θα εχω πρόβλημα να ξεκλειδωσω το bootloader αν την βαλω με miflash ?? ;ή αυτό ι…

• καλησπέρα, προσπαθω να βαλω την global dev 6.9.29 και δε μπορω με τιποτα. από ελληνικη προσπαθησα με όλα τα wipes και τα λοιπα και κολλησε σε bootloop. αργοτερα εκανα flash την κινεζικη dev και ακομα και με ξεκλειδωτο bootloader δεν μπορουσα να κανω αναβαθμιση από την εφαρμογή. προσπαθησα να κανω εγκατασαση μεσ recovery το οποιο το πηρα από την ελληνικη rom και παλι κολλησε σε bootloop. ξανα εκανα flash την κινεζικη και το twrp. και περιμενω τα φωτα σας γιατι εχω δοκιμασει τα πιο γνωστα και ακομ…

• RE:

panokato1096 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από willy888: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από willy888: “Παιδιά την status bar πανω που έχει τα εικονίδια πως την κάνουμε συρώμενη να βγάζει τα εικονίδια προς τα δεξιά και όχι κατω? Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk ” Ρυθμίσεις-->Γραμμή Κατάστασης-->Διάταξη ειδοποιήσεων & διακοπτών -->"Συνδυασμένη" ” Ετσι το εχω αλλά βγαινουν τα εικονιδια απο κατω , και το θεμα ειναι οτι το ειχα συρταρωτα και απο χθες κατι πειραξα και αλλαξε ,αλλά δεν θυμαμαι τι !!! Δες το βιντεακι…