Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 233.

• Παράθεση από takisfrag: “Δεν κάνεις και από TWRP ένα wipe cache - dalvik Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εφτιαξε !!! Ευχαριστω πολυ !!

• RE:

panokato1096 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Απο την ασφάλεια στα δικαιώματα και στην αυτόματη έναρξη για δες αν είναι απενεργοποιημένο , εννοώ ή εφαρμογή xiaomi Miui Hellas Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι απενεργοποιημενη την εχω για να μην ανοιγει μονη της.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

panokato1096 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Ούτε εάν γυρίσεις στα πλάγια την συσκευή μπορεί να πατηθεί ;” Ουτε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lallasgr: “μπορείς να βάλεις ενα screenshot για να καταλάβουμε ακριβώς? ” το μονο που μπορω να πατησω ειναι το απερριψε... Και μετα απ αυτο μου εμφανιζει ενα νεο παραθυρο... Αλλα δεν μπορω να κανω καμια αλλαγη απο εκει

• Καλημερα σε ολους, εχω το εξης προβλημα... Καθε φορα που ανοιγω μια εφαρμογη και μου πεταει το android 6 για δικαιωματα το κουμπακι που λεει επιτρεψε, δεν πατιετε... Το κανει και σε εσας αυτο ??

• Βρηκα την εκδοση 2.46 μας κάνει αυτη ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτη που εβαλα ηταν η πρωτη εκδοση της ρομ που βγαλαμε στο φορουμ... Αυτη που ειχαν ολοι προβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι δεν την εχω στο κινητο την ειχα περασει με sideload και δεν εχω προσβαση πουθενα γιατι ειμαι διακοπες. Απλως λεω μηπως το ειχαμε καπου ετσι σκετο να το κατεβαζα γιατι θελω να δωσω προνομια ροοτ για να κανω callibration τη μπαταρια γιατι με το παραμικρο πεφτει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλως...το supersu υπαρχει καπου σκετο να το κατεβασω γιατι δεν το εχω ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να ρωτισω κατι ?? Εγω που καταφερα να βαλω το τοτε λογισμικο μετα απο φλασαρισμα της κινεζικης. Μπορω να περασω κανονικα τη 2η ρομ ως update ?? Και σημερα που θα βγει το νεο λογισμικο μπορω να κανω κανονικα εγκατασταση ή θα χρειαστει να κανω εκκαθαριση κτλπ πριν τη βαλω ??

• καλημερα, επειδη ειμαι διακοπες αυτες τι μερες μπορει καποιος να μου στειλει το αρχειο το supersu.zip

• υπολογιστε και μενα

• εμενα μουφα μου ακουγεται.... Εδω ενα εξαπυρινο εχουμε με 3 gb ραμ και τα κανει ολα... Μηπως θα βαλουν και υδροψυξη για να τους δροσιζουν τους 3 οχταπυρινους ?? Μπορει να ειναι τα tablet ή μπορει κιολας να γινεται και transformer οπως εβγαλε η xiaomi το mi pad 2.

• Deep Flash Cable

panokato1096 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από makisfz: “αν είχα ένα σχέδιο από την πλακέτα του note3 να δω ποιες είναι οι επαφές που βραχυκυκλωνουμε ” Μόλις μου το στειλε ο @lallasgrhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14944-HOW-TO-MAKE-YOUR-OWN-DIY-DEEP-FLASH-CABLE-FOR-MI5/ ” σορρυ παιδια δε το ειχα δει το ποστ παρολο που το εψαξα στο φορουμ πριν το ανεβασω

• Deep Flash Cable

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Πολύ καλό το καλώδιο από το σχέδιο που είδα δημιουργεί βραχυκυκλωμα το (+) data με την γείωση θα φτιάξω ένα θα κάνω πατέντα και θα είναι πιο εύκολο από αυτό που κάνει στο video Redmi note3 pro 6.9.9GTV ” αρα να περιμενουμε βιντεακι με οδηγιες ???

• Deep Flash Cable

Μήνυμα

καλησπέρα καθως εψαχνα λυση για το brickarismeno κινητο μου επεσα πανω σε αυτό εδώ το καλωδιακι. Που απ ότι καταλαβα ανοιγει την port 9008 για να μπορεις να flashareis το miui λογισμικο το βρηκα στο aliexpress για οποιον ενδαφερεται. απ ότι διαβασα είναι ένα πολύ καλος τροπος για να αποφυγεις το test point για να το βαλεις σε edl. εμενα ευτυχως δε θα μου χρειαστεί γιατι βρηκα τεχνικο που εχει ηδη το καλωδιο. Το αφηνω εδώ γιατι είναι ένα χρησημο εργαλειο. Στη σελίδα αυτή λεει κιολας πως μπορεις ν…

• να ρωτησω κατι ??? υπαρχει εφαρμογή της xiaomi για το 3D ή και μια απλή από το playstore κανει δουλειά ?? γιατι πηρα το VR Headset και απ το λιγο ψαξιμο που εκανα δεν εχουν πει τιποτα για εφαρμογή δικια τους....

• υπαρχει μηπως καποιο καταστημα επισκευών να το στειλω ??

• ναι το δοκιμασα αυτό με το edl.cmd και μου βγαζει waiting for device. η συσκευή δεν μπαινει σε fastboot. βρηκα αυτό τον οδηγο How to Unbrick Redmi Note 3 Snapdragon (Best Solution), αλλα γινεται να παρακαμψω το σημειο οπου ανοιγει το κινητο ?? δηλαδή να παω από το step 5 και μετα...

• Εμμ δεν θυμαμαι... Τι ειναι το τεστ ποιντ ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπον προσπαθησα να βαλω official china dev rom μεσω edl.η εγκατασταση σταματησε στη μεση. Προσπαθησα να κανω τη λυση του προβληματος που βρηκα στον οδηγο αλλα brickare και εμφανιζει το κινητο ως 900E και οχι 9008 οπως επρεπε... Προσπαθησα μετα να το βαλω σε fastboot αλλα το μονο που κανει ειναι να ανοιγει και να κλεινει και αυτο φαινεται απο το ledaki πανω πανω... Εψαξα σε διαφορους οδηγους, ρωτησα και δυο παιδια απο την κοινοτητα τον @geoanto555 οποιος μετα απο ποσες προσπαθειες μου ειπε να ε…