Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 233.

• καλησπέρα, το αναγραφωμενο κινητο βρίσκεται σε hardbrick ψαχνω ατομο εντος αθηνας που να ξερει απ αυτά

• Mi Band 2: The New Successor!

panokato1096 - - Mi Band

Μήνυμα

τζαμακια από που πηρατε ?? εχετε μηπως το λινκ ??

• Παράθεση από Flightcaptain: “@panokato1096 Από το minideal (ευρωπαική αποθήκη) ” και εγω από minideal το πηρα το κινητο αλλα ηταν μια χαρα στο τεστ της xiaomi.εννοω τη βρηκε τη συσκευή κανονικα και εχει και 1 χρονο εγγυηση

• Παράθεση από Flightcaptain: “@astrah το έκανα το verify με το Mi Verification app και το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.....Για αυτό ρώτησα για το αυτοκόλλητο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19000/ Στη σελίδα product authentication όμως με το serial number που γράφει το κινητό στο about μου έβγαλε μούτζα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19002/ αλλά με το S/N που έχει στο κουτί έβγαλε αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19001/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Atta…

• ακομα υπαρχει η γκρι γραμμη στην καμερα σε hdr

• Gtv ειναι η καινουργια, δεν ξερω αν εβγαλε και ο glaken

• Απ οτι παρατηρησα δεν εχει dolby atmos. Ολα καλα παντως μεχρι στιγμης. Της εκανα και ολα τα τεστ απο το CIT και τα περασε ολα. Εκανα και Test στο Antutu 75k score εβγαλε...

• λοιπον εγω ακολουθησα αυτόν τον τροπο από εχθεσ μεχρι σημερα. ξεκινησα με την 6.8.18 και πηγαινα για την global 6.9.9 1.μπηκα σε twrp 2.εκανα wipe (όλα εκτος από system) 3.εκανα εγκατασταση 4.εκανε μονο του reboot και εμεινε στο logo. 5. το εκλεισα και το εβαλα σε twrp 6. εκανα wipes όλα (cache,system,data,dalvik) 7.ξανα εγκτασταση 8.κολησε ξανα στο ιδιο σημειο 9.πηρα συμβουλες από @MIUI_ART 10.μετα από πολλες παρομοιεσ προσπάθειες καταλάβαμε ότι δεν εχω μονο γω πρόβλημα. 11.εβαλα την προηγουμεν…

• Παράθεση από tkvkp: “@venioni καλημέρα. Την πάτησα έτσι ακριβώς εχθές. Και φταίω εγώ. Δεν έλεγξα το md5 του κατεβασμενο αρχείου. Μετά ξεκλείδωσα bootloader, έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη dev και στο τέλος πέρασα τη σωστή πλέον gtv 6.9.9 ” μπορεις μου στειλεισ μεσω cchat τη διαδικασια που ακολουθησες ?? γιατι παλευω από χθες να την περασω

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από panokato1096: “κανουμε αιτιση ξανα ??? ” Έχεις ξανα ξεκλειδώσει το τηλεφωνο; Αν όχι κάνεις μία αίτηση και το ξεκλειδώνεις.Η διαδικασία είναι αυτή στον λινκ που ανέβασες. ” ναι το εχω ξεκλειδωσει. απλως τωρα ξανακλειδωσε. πως το ξεκλειδωνω αυτή τη φορα ??

• για το ξεκλειδωμα του bootloader κανουμε κανονικα τη διαδικασία οπως ειναι εδω ? ή κανουμε αλλη διαδικασια ?? κανουμε αιτιση ξανα ??? και μετα περναμε κινεζικη ρομ και μετα ξανα την καινουργια ??

• δεν βλεπω και κατι φοβερο σε αυτο το αρθρο... διοτι τα μισα τα είχε ηδη το miui και στο android 5.1 που εχουμε. σε αποδόσεις αλλάζει κατι ?? σε διαχειρηση της ram ?? στο update που εμεις θα κανουμε εχει διαφορές ??

• Οποτε αν καταλαβα καλα, μολις βαζουμε την global στο κινητο κατευθειαν ξεκλειδωνουμε bootloader. Για εμενα που αυτη τη στιγμη δεν εχω ευκολη προσβαση σε pc θα ηταν καλυτερα να περιμενω την ελληνικη version για να την περασω μια και καλη ?? Και μετα για να κανω updates θα χρειαζομαι ξεκλειδωτο bootloader ?? Οποτε θα πρεπει ετσι κι αλλιως να το ξεκλειδωσω ??

• Κανε ενα συντομο review αν ειναι ευκολο

• μα ειχα glaken και την εβγαλα γιατι ειχα θεμα με τα ακουστικα (aux) και επανεφερα απο το backup τη dev... Και οι δυο ειναι 6.8.18 version. ευτυχως που δε βγαζω βιντεο κιολας.... Αν και δεν χρησιμοποιω το hdr ποτε σε βιντεο, δεν εχει τυχει ουτε μου εχει χρειαστει, αν δε το λεγατε στο φορουμ χαμπαρει δε θα ειχα παρει για τη γραμμουλα [/b]

• Παράθεση από astrah: “Παράθεση από panokato1096: “το θεμα παντως με την καμερα εχει αναφερθει και στο bugtracker και το εχω και εγω. Κυριως τη γραμμη εχω, ολα τα αλλα δουλευουν καλα. Αντε να δουμε τωρα αν με το ΜΜ θα υπαρχει ακομα... ” Η γραμμη εφυγε με επαναφορα προεπιλογων μεσα στις ρυθμίσεις της καμερας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το δοκιμασα αλλα δεν ειχε αποτελεσμα. Και στου glaken ειχα τη γραμμουλα... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει... Ευτυχως που πλησιαζει …

• το θεμα παντως με την καμερα εχει αναφερθει και στο bugtracker και το εχω και εγω. Κυριως τη γραμμη εχω, ολα τα αλλα δουλευουν καλα. Αντε να δουμε τωρα αν με το ΜΜ θα υπαρχει ακομα...

• Καλος οδηγος, κι εγω εχω κολησει με το theme editor της εταιρειας... Το προγραμμα ειναι bugarismeno. Αν και βρηκα αυτο μετα μια ηλεκτρονικη πλατφορμα της xiaomi για θεματα παλι.... Η οποια κι αυτη ειναι χαλασμενη.... Παράθεση από GS1985: “Τελικώς έχει καταφέρει κάποιος κάτι με τον theme editor τον καινούργιο; Εμένα δε συνδέεται το κινητό πάντως... ” το προσπαθησα ακομα και με την global rom να συνδεθω τιποτα... Θα το δοκιμασω ξανα με την china dev οταν εχω χρονο αλλα δεν του δινω και πολλες ελπι…

• εγω πριν κατι ωρες ειχα θεματα με του glaken. Ειχα θεμα με το Αυχ. Δεν εβλεπε τα ακουστικα μου καθολου παρολο που ειχα κανει καθαρο install και ειχα βαλει και το clean καπακι. Δοκιμασα reboot μπας και εixe κολησει το κινητo αλλα τιποτα μου εκανε ξανα τα ιδια...

• Thunder X Pro

panokato1096 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

καλησπερα, προσπαθουσα να παιξω το fifa 16 UT με την υψηλη αποδοση και ακομα και ετσι κολαει. εχω ψαξει και εχω οτι εχει ενα θεματακι το παιχνιδι και οτι σαν λυση ολοι προτεινουν τα game booster και λοιπα ή κατι επιλογες για το gpu (απο τις επιλογες για προγραμματιστες). τελικα επειδη ουτε με την υψηλη αποδοση ειχα αποτελεσματα γιατι μετα απο κανενα 15 λεπτο ξεκινησε να κολαει χειροτερα, Ειπα να βρω για tweaks για το κινητο μας και βρηκα αυτο Thunder X Pro. Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν ε…