Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 233.
-
καλησπερα πρωτα απ ολα, εχω μερικες "γελιες" αποριες σχετικα με την εγγραφη στο designer.xiaomi.com . Στο id card number βαζουμε τον αριθμο ταυτοτητας ?? και στο id card image ββαζουμε φωτογραφια την πλευρα με τα στοιχεια μας η την αλλη με την φωτογραφια και τον αριμθμο ταυτοπτητας επανω ?? η και τις δυο ?? εχει κανει κανενας λογαριασμο εκει να με διαφωτισει και εμενα σχετικα με ολη αυτη τη διαδικασια σαν πρωταρης που ειμαι ??
-
μ αρεσει !!! ευχαριστω και εγω που νομιζα οτι τα επαιξε απο τωρα καλα που ρωτησα
-
παιδια εχω να αναφερω κατι αρκετα κουλο που εκανε το κινητο μου δεν ξερω αν το εχει πει κι αλλος γιατι εχω καιρο να μπω. το αφησα χθες ανοιχτο με λογισμικο 5.4.24 αν θυμαμαι καλα (την προηγουμενη εκδοση δλδ) χωρις να εχω βαλει το fixer για τον updater γιατι εκανα κατι wipes οποτε λογικα εσβησε μετα απ την πρωτη φορα. λοιπον που λετε αφησα το κινητο συνδεμενο με τον υπολογιστη το βραδυ για να φορτισει, ο υπολογιστης κλειστο ομως και το wifi ανοικτο στο κινητο. πεφτω για υπνο και εγω σαν φυσιολογι…
-
να ρωτησω κατι ?? μηπως λειπει και απο αλλους η εφαργμογη "φακος" ?? γιατι σε εμενα δεν υπαρχει πουθενα, και επαναφορα εργοστασιακων εκανα και ξανα εγκατασταση και παλι δεν τη βρισκω πουθενα
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Έβαλα το FIX στο NOTE 3G μου, πάτησα έλεγχος για αναβάθμιση (να δω τι θα κάνει) και μου έβγαλε το παρακάτω. Φοράω την 5.4.17. Κατάλαβα ότι θα αρχήσουμε να το χρησιμοποιούμε από την Παρασκευή, αλλά το αναφέρω μήπως έχει τίποτα λάθος και τρέχεις Δημήτρη Παρασκευϊάτικα. Attachment (ID: 4200)” μολις περασα το fix και εβγαλε και σε εμενα το ιδιο. και εγω την 5.4.17 εχω.
-
Παράθεση από sideris20250: “τελικα αλλο ενα bug στην 5,4,17 δεν μπορεις να αλαξεις τον ηχο κλησης με τιποτα ενω τον επιλεγεις μενει ο αρχικος που εχει το τηλεφωνο μιλαω παντα για το redmi note 3g” Επειδη τον έχω αλλάξει τον ήχο κλήσης, δουλεύει καλά. δεν μπορω να φανταστώ τι μπορεί να φταίει...
-
Mi Theme Editor Tool
ΜήνυμαΕυχαριστω πολύ φανταστικέ admin
-
Mi Theme Editor Tool
ΜήνυμαΗ εγκατάσταση ευτυχώς είναι απλή, αν και σε έμενα είχε κάποιες δυσκολίες, Πριν κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκαταστήστε πρώτα ADB Drivers και Java/JDK (για JRE Theme editor tool). κατεβάζετε από εδώ πατώντας το Download όπως στη παρακάτω εικόνα Untitled 00_zpsjfbatrwl.png Κάνετε αποσυμπίεση το αρχείο mitheme και ανοιγετε το φάκελο mitheme Untitled 01_zpsjbd5xrrr.png κάνετε αποσυμπίεση το αρχείο MIUINewThemeEditor..... και ανοίγετε το φάκελο... (προσπάθησα να το μετακινήσω σε άλλους φακέλους αλλά εμέ…
-
εμενα μου κανει καινουργιο κολπο το κινητακι. μολις κανω εγκατασταση καποιες εφαρμογες κολαει το κινητο (το Titanium Backup εσβησα τωρα μολις και το εκανε). μονο με reboot στρωνει... σας το κανει και εσας ή μονο εμενα ?? αλλα δεν το κανει σε ολες τισ εφαρμογεσ αυτο...
-
Μονο τα παιχνίδια θα μπορουσαν να το προκαλέσουν κάτι άλλο δεν νομιζω οτι θα επιρεαζε μια οθόνη κινητού. Επειδή αυτά που έχω βάλει είναι αρκετά απαιτητικά μάλλον αυτό φταίει. Το έβαλα για 3 ώρες και είδα αρκετή διάφορα καθώς μειωθηκαν πολύ τα σημαδακια. Βρήκα και αλλους τρόπους. Θα τους δοκιμασω αλλά δεν νομιζω να έχει μεγάλη διάφορα.... Αυτό που δεν βγάζει νόημα είναι όμως οτι στα υπολοιπα χρωματα δεν φαίνεται κανένα θέμα μονο στα πολύ σκούρα φαινονται.
-
Καλημερα, οκ δεκτό... Εγώ πάντως έτρωγα άκυρα απο το κινητό γιατι δεν άλλαζε με τίποτα και είχα και εγώ το ίδιο θέμα γι αυτό και το εψαξα. Το είχα με την 5.4.10 και όπως καταλάβες την ξαναπερασα. Μπερδεμα πάντως. Στις προηγουμενες ειχα θέμα με την τελευταια της V5 που είχαν βγάλει αλλά δεν ασχοληθηκα καθόλου το άφησα ετσι.
-
Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από panokato1096: “Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση, φοβερη δουλεια ελπίζω να συνέχισεται έτσι.” δουλευει η ρυθμιση προτεινομενος τυπος δυκτιου προτιμηστε τα δικτυα 3g” Ναι η ρύθμιση παντα δουλευει, απλως τι γίνετε το πρόβλημα με τη ρύθμιση απ οτι είδα στο official miui είναι θεμα λογισμικου και μπορεί να το αναπαράγεις ευκολα και απλα. Δηλαδη ετσι όπως είναι οι σιμ τις αλλαζεις θέση και της αφήνεις να λειτουργουν κανονικά σε 2G αν της ξαναλλαξ…
-
Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση, φοβερη δουλεια ελπίζω να συνέχισεται έτσι.
-
Μετα απο καιρό χρήσης σε παιχνίδια και εφαρμογές είδα κάτι το ασυνήθιστο. Στη οθόνη όταν εμφανιζεται κάποια εικόνα η οποία έχει το χρομα μαυρο εμφανίζονται καποια παρα πολύ μικρά στιγματακια σε πρασινο, μπλε και κοκκινο χρωμα οπου λογικά είναι κάποια pixel, το παράξενο είναι όμως πως ο,τι άλλο χρωμα και να βάλω δεν φαίνεται καμια διάφορα σαν μην υπάρχει τίποτα. Κάπου διάβασα για "μασαζ" της οθόνης οτι θα φτιαξει τα pixel ισχυει κάτι τέτοιο ή θα μου τα κανει χειρότερα ?? Γιατί έχουν αρχίσει και α…
-
Ξέρουμε ποτε θα είναι έτοιμη η 5.4.17 για το redmi note 3g? γιατί έχω θέμα και αφού θα φλασαρω που θα φλασαρω ρομ να βάλω κατευθείαν την καινούργια αν γινεται.
-
Mi Theme Editor Tool
ΜήνυμαΜετα απο ψάξιμο στο youtube έπεσα πάνω σε ενα βιντεο που χρησιμοποιεί διαφορετικό πρόγραμμα απ αυτο που εχοθμε εδώ (το οποίο ειναι το ιδιο με αυτοο ποθ δινουν στο επισημο site της miui). Το βίντεο ειναι αυτό MIUI Theme Editor Tool - Notifications and Toggles. Πηγα στα παρεμφερει βιντεο για να βρω μηπως σε καποιο το εδινε στις πληροφοριες κατω απο το βιντεο, αλλα τελικα το βρηκα σε ενα σχολιο. Χωρις πολλα λογια αυτο το Mi Theme Editor Tool χρησιμοποιούσε. Δεν το εχω δοκιμάσει να σας πω περισσοτερ…
-
Παράθεση από bandit650: “μετα τη εγκατασταση της καινουργιας ρομ και μια που ηταν κενο τηλεφωνο εβαλα ξανα ολες τις εφαρμογες που ειχα. το θεμα ειναι οτι εγκατασταθηκαν στον phone storage του τηλεφωνου, με αποτελεσμα αυτο που φαινεται στη φωτογραφια. με καμια αλλη ρομ δε γεμιζε ο χωρος αυτος. πως μπορω να τις μετακινησω στη sd? η εστω αυτες που θα μπουνε απο τωρα και στο εξης. επισης στο μεσεντζερ δε βγαινει πλεον ο κυκλος με τη φωτο του ατομου που εστειλε το μηνημα. ” καλημερα, η λυση ειναι απλ…
-
καλημέρα, εβαλα την 5.4.10 απο την εφαρμογή αναβάθμιση και εμφανίστηκε παλι το πρόβλημα με το nfs Most wanted...μου βγάζει ακριβως τα ιδια "Δυστυχώς η εφαρμογή NFS Most Wanted έχει σταματήσει" δοκιμασα εκκαθάριση και παλι τίποτα, το έσβησα και το ξαναεβαλα και παλι τίποτα. Καμια ιδέα ??