Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 163.
-
ρε σεις ειμαι vip!!!χαχα μπηκε να βοηθησει ο φιλος γιωργος αλλα κατι γινεται με το πισι μου μαλλον. προς το παρον λεω να κατσω στα αυγα μου γιατι το κινητο τοχω και κανω και δουλειες!
-
πως το οριζεις δηλαδη? ετσι βλεπει το πισι την συσκευη δεν αλλαζεις κατι εσυ νομιζω...
-
QUALCOMm hs-usb qdloader 9008 λεει
-
εμενα το miflash γιατι δεν βλεπει το κινητο? εχουν μπει οι drivers ολα κανονικα... το χει αναγνωρισει και σαν 9008 κατι, αλλα δεν το βλεπει το miflash. δοκιμασα να κλεισω και τα driver signature αλλα και παλι τπτ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “Στην στοκ ρομ απο εδώ Xiaomi MIUI Official Forum, εγώ προτίμησα την stable μια και δεν με πείραζε να είναι αγγλικά η γλωσσα (χώρα έχει Ελλαδα), άλλαξα το recovery.img με της Alka TWRP (αφου την μετονόμασα σε recovery.img) και φλάσαρα σε edl mode. Μόλις τελειώσει στο πρώτο reboot, μπαίνετε σε recovey κατευθείαν και η twrp ειναι εκει!!” Φλασαρουμε και αλλη ρομ αν θελουμε δηλαδη? Εσυ απλα φλασαρες supersu για να εχεις ροοτ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
@jefm Μπορει να γραψεις καποιες οδηγιες για αυτο που εκανες? Φλασαρουμε αν θελουμε δηλαδη και την ελληνικη ρομ με αυτο που εκανες? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Βάλε λογαριασμό όπως είσαι και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις...” Εννοεις με το επισημο unlock tool ετσι? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Σε κενζο ολα καλα μεχρι στιγμης! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
OOPS! no mirrors found. Ακομα down ειναι...κριμααααα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Κατεβαζωωω με τα νεα λινκς που δωθηκαν! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “χρησιμοποίησε του μπάνιου σου...δεν έχεις τουλάχιστον έναν εκεί? ?(” Μην κοροιδευεις ρε...χαχα Θελω κατι να φλασαρω ,δεν μπορω στην στερηση!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Στην νεα γκαλεν μου βγαζει οτι δεν βρισκει μιρρορς Θα περιμενω! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εγω στο δικο μου κενζο εχω παρατηρησει κατι αλλο κουλο τις τελευταιες μερες. Εχω μια σιμ κοσμοτε και μια wind. Αυτο που γινεται συχνα πυκνα ειναι οτι το σημα πεφτει και στις 2 καρτες ομοιομορφα. Δηλαδη εκει που εχω 5 γραμμες,ξαφνικα παει 2,ξανα 5,μπορει 3 και παει λεγοντας...αλλα το περιεργο ειναι οτι γινεται ταυτοχτονα και στις 2 σιμ...ενω ξερω σιγουρα οτι κοσμοτε εχω παντα φουλ εδω που ειμαι και ασθενεστερη wind. Μονο το δικο μου τα κανει αυτα τα κουλα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LeonTsi: “Αν έκανες update από updater είναι φυσιολογικό, από TWRP παραμένει....” Παντα απο twrp φλασαρω. Ποτε δεν ειχα αυτο το θεμα...μονο στην τελευταια ρομ ή την προηγουμενη... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Σε κενζο παρατηρω κατι αλλο σε μενα. Χτες,ενω καθε φορα κατεβαζω την ρομ απο τον κρομ,δεν μου την κατεβαζε. Εφτανε στο 10℅ περιπου και κοβοταν το download.ετσι κανει και τωρα πυο το ξαναδοκιμασα. Απο dolphin κατεβηκε επιτυχως! Το αλλο που βλεπω σημερα ειναι οτι το ζιπακι της ρομ εχει διαγραφτει...δηλαδη μετα το φλασαρισμα δεν υπαρχει το ζιπ στα downloads. Μονο το δικο μου το κινητο θελει εξορκισμο?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους! Εβαλα και γω την νεα κενζο ρομ. Ολα καλα μεχρι στιγμης Ευχαριστουμε και παλι γιωργο. Οταν κλειδωνεις και πατας το fingerprint αναβει η οθονη...αυτο κλεινει απο καπου?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk