Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 163.
-
Σε κενζο ενα δυο widget που ειχα δεν παιζουν τωρα...θα ψαχτω να δω τι φταιει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εβαλα και γω την νεα ρομ στο κενζο! Παει πιο γρηγορα φαινεται!!! Απο τι καταλαβα βαλατε interactive στον πρωτο πυρηνα και ondemand στους αλλους... Το χα κανει και γω αφου το χα διαβασει λιγο στο επισημο miui.com Ευχαριστουμε και παλι και τα παιδια που βοηθησαν Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ευχαριστουμε γκαλεν! Σε κενζο οταν λες αλλαγη governor απο το mpdecision,τ ι εννοεις? Μπορουμε να επεμβουμε χειροκινητα σε καποιο αρχειο εμεις? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από alekos-ep91: “πως γινεται να το κλεισω αυτο? ” Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα...” Τα ιδια... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Στο κενζο εχω ενα θεματακι με την φωτεινοτητα...ανεβοκατεβαινει κατι φορες. Επισης οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη, οταν σερνεις απο πανω προς τα κατω βγαινει η οθονη ξεκλειδωματος,πως γινεται να το κλεισω αυτο? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εγω σε κενζο εχω θεμα με το viber. Δεν μου δειχνει πλεον το "διαβαστηκε" ή το "παραληθφθηκε". Δεν αλλαξα τπτ απο χτες περαν του update της ρομ. Το χει κανεις αλλος το προβλημα (σιγα το μεγαλο προβλημα χαχα) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Και γω απο χτες την νεα κενζο! Ολα καλα τα βλεπω και γω προς το παρον Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktax: “gkalen το μέγεθος buffer καταγραφής στο developer option είναι 64Κ ή 256Κ στις αρχικές ρυθμίσεις γιατί νομίζω το πειραξα....? ☺️ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 256 ειναι απο τι βλεπω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@alekos-ep91 Λίγο υπομονή και όλα θα φτιαχτούν και στην ΜΜ , πρώτη ρομ ήταν , έχουμε χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθεί , βλέπω θα περάσουν 2-3 update ακόμα και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ..” Σωστα! Αυτο νομοζω και γω... Αλλα δεν μπορω να κατσω σε ησυχια... Δεν βγαινει και κανας κερνελ να χουμε να φλασαρουμε κατι να ασχοληθουμε..χαχα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@alekos-ep91 Θα πρότεινα να μη πειραζετε ρυθμίσεις στα developer options .. Αφήστε τα όπως είναι ...” Καταλαβαινω τι λες και πως το λες... Στην 6.0 εμενα κατι δεν μου καθεται καλα παντως...απο θεμα ραμ εννοω. Στην λολλι ειχα καλυτερη διαχειριση σιγουρα! Γιαυτο ελεγα να σκαλισω κατι εκει... Σιγουρα η 6.0 ειναι ακομα σε αρχικο σταδιο για κενζο, οποτε μαλλον περιμενω ετσι? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
cc1805ff0d775223f35d4f282f97aaa1.jpg Αυτα τα χει πειραξει κανεις? Και αν ναι ειδε καποια αισθητη βελτιωση? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από studiosakis: “καλως τον!! πεντακαθαρη οσο δεν παιρνει.” Κανε clear cache kai dalvik και ξαναπερνα απο πανω την ρομ, μηπως δεν πατησε καλα την πρωτη φορα... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Η νεα κενζο ρομ λυνει μονο το προβλημα εγκαταστασης η εχει και αλλα καλουδια μεσα??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εχει τυχει σε κανεναν την ωρα που ανοιγει για πρωτη φορα καποιο προγραμμα,να του ζηταει permissions αλλα να πατιεται μονο το deny??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εγω παντως απο lollipop σε marshmellow θα προτεινα καθαρη εγκατασταση. Αλλαζουν πολλα πραγματα στον κωδικα απο τι καταλαβαινω... Επειδη και γω χανω πολλα με το ταπατοκ, τι αλλο προτεινετε? Ειχε βγαλει και η κοινωτητα εδω ενα apk νομιζω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
φλασαρα μολις την νεα κενζο ρομ. με clean install το εκανα εγω γιατι ειχα καιρο να κανω καθαρη εγκατασταση και ειχε μαζευτει πολυ σκουπιδι... ακολουθησα τον οδηγο του λαλα που αναφερω και γω πιο πανω απλα μετα το βημα του install της ρομ εμενα εκανε επανεκκινηση παλι στο ρεκοβερυ μονο του. ξαναφλασαρα την ρομ και παλι το ιδιο. την τριτη φορα την πηρε κανονικα και εγινε ολη η εγκατασταση της ρομ. (αναμεσα στα φλασαρισματα δεν εκανα wipes, εκανα μονο clear cache & dalvik στην επιτυχη εγκατασταση τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από xristo2121: “Αυτη είχα και είχε κρασαρισματα όταν ανοιγες μερικά προγραμματα και μετα μου έβγαζε ενα μήνυμα οτι δεν ανταποκρίνεται και μετα δούλευε κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μηπως την είχες περάσει πάνω από τη GTV ?? Αν όχι , μάλλον ήσουν από τους πολύ λίγους που κάτι δεν έκατσε καλά ... @alekos-ep91 Δε διαβαζεις μου φαίνεται ... Το'γραψα στο προηγούμενο ποστ , κοίτα λίγο στη προηγούμενη σελίδα. ..” Σορρυ δεν το χα δει…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@xristo2121 Μάλλον μιλάς για άλλη ρομ ... Ή 6.8.18 Kenzo THUNDER είναι από τις κορυφαίες ρομ , δεν υπάρχουν ούτε προβλήματα ούτε κρασαρισματα... EDIT Kenzo THUNDER 6.0.1 MiUi8-6.9.9-1 ελπίζω σε καμιά ώρα θα είναι έτοιμη αν δεν υπάρξει πρόβλημα στο upload... Είναι στο 55% τώρα ...” Με mpdecision ή οχι ακομα?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Βγαλανε πληρες οδηγο για το φλασαρισμα στο κενζο... Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Mpdecision εχει η νεα 6αρα κενζο?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk