Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 163.
-
Εκανες δοκιμη στου φιλου το κενζο? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εγω θα κανω δοκιμη μετα τις 4+ στο κενζο παντως... Ποσταρω εντυπωσεις αργοτερα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ηρθε εμαιλ για 6αρα γκαλεν στο κενζο. Δοκιμαστηκε στου φιλου σου γκαλεν τελικα?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Στο εμαιλ που ηρθε για την stable για το κενζο, το link για το clean.zip δεν ανοιγει... Ειναι το ιδιο ζιπακι με της dev ??? Ακυρο,μολις ανοιξε κανονικα!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Σε κενζο εδω και ποσες εκδοσεις ρομ εχω παρατηρησει οτι η 'συλλογη' δεν ενημερωνεται τοσο αμεσα... Δηλαδη τραβηξα 5-6 βιντεο και εμφανιστηκαν μετα απο 2 λεπτα περιπου... Εβαλα και sd card και γινεται το ιδιο... Μονο σε μενα γινεται??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Επιβεβαιώνω Και εγώ για το deep sleep σε kenzo...Όμως έχει κάποια μικρόκοληματακια που η προηγούμενη δεν τα ειχε..οχι κάτι τραγικό όμως...κατα τα άλλα είναι μια καλή ΡΟΜ.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος και στο δικο μου κενζο! Ανεπαισθητα λαγκς που δεν τα ειχα πριν... Η μπαταρια οπως πριν! Το mpdecision μεγαλη υποθεση τελικα Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.11] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Μήνυμαf66bae041f4d23a2dcc694dbeaaa9df9.jpg 18988340bfa26fa14c0c28bb35f8edb0.jpg Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Κι εγώ στο RN3p είμαι στις 4 και μισό ώρες οθόνη και μπαταρία στο 49%. Άρα οι 9 ώρες οθόνης παραμένουν και με αυτή τη ρομ (16.8.11)” Μια απο τα ιδια και στο δικο μου προ! Εχω εχω βαλει και radon kernel βεβαια... Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sprkrt: “Ολα καλα σε note 3 pro. Εχω βαλει το radon kernel. Aυτο που θα ηθελα (δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να γινει) ειναι με παρατεταμενο πατημα στο "mobile data" να μας πηγαινει σε απευθειας επιλογη 3G ή 4G.” Ολα καλα και στο δικο μου κενζο!!! Ευχαριστουμε gkalen! Φαινεται η διαφορα σε αυτην την εκδοση παντως. Πιο σβελτη απο την προηγουμενη σιγουρα. @sprkrt εβαλες αλλες ρυθμισεις στον κερνελ η τις default??? Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@alekos-ep91 όχι στην 6.8.4 δεν είχε mpdecision θέλαμενα σιγουρευτοτμε ότι δουλεύουν...στην 6.8.11 μάλλον θα τα βάλουμε ξανά!!!” Αααα οκ τοτε! Αρα καλα τα λεω εν μερει...χαχα Γυρισα πισω παντως και πεταει το κινητο!!! Συνεχιστε την καλη δουλεια παιδες!!! Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
σε κενζο παντως εγω γυρισα στην 6,7,28. για μενα ειναι πιο σταθερη,πιο σμουθ και πιο καλη μπαταρια. ηδη απο την πρωτη ωρα που το σκαλιζω συνεχεια, η μπαταρια ειναι καρφωμενη στο 95%. αφηνω ενα ενδεχομενο οτι δεν της εκανα καθαρη εγκατασταση αλλα οπως και να χει εδω και 2-3 εκδοσεις τα περναω ολα με dirty flash... επισης η 6.8.4 εχει mpdecision?δεν το δα να μπαινει σε deep sleep παντως... στην 6.7.28 απο το πρωτο μισαωρο εγραφε χρονο σε deep sleep κανονικα. περιμενω την πιο καινουρια ρομ μηπως αξ…
-
Καλημερα! Ειχα κανει καθαρη εγκατασταση της gkalen rom πριν 2 εκδοσεις νομιζω.ολα καλα μεχρι και προχτες. Στην νεα εκδοση εχω αυτα τα θεματακια εγω...η προηγουμε η ηταν πιο σβελτη.μαλλον ομως κατι δεν εχει κατσει καλα τωρα,θα την περασω με καθαρο ινσταλλ και βλεπουμε! Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amalag: “Όλα καλά σε kenzo. Τα led δουλεύουν κανονικά και η μπαταρία πάει πολύ καλά. Νομίζω ότι είμαι η καλύτερη rom ως τώρα. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk” Καθαρη εγκατασταση εκανες? Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
Εγω με dirty flash εχω θεμα με το λεντ... Καποια στιγμη πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση... Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Στο sd main της ρύθμισης!!” Αααα...τπτ δεν αλλαξα εκει. Δικαιωματα ροοτ,σκαναρισμα και καθαρισμα!!! Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από alekos-ep91: “Εβαλα το sd maid και ξεβρωμισα αρκετα τι κινητο! Εκανα και 1-2 reboot και εστρωσε αρκετα το κινητο! Θα το τεσταρω και πιο λεπτομερως Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου. ” Τι ρυθμίσεις έκανες;;” Για ποιες ρυθμισεις λες? Απλα εμενα λαγκαρε αρκετα...μετα το reboot νομοζω εστρωσε αρκετα! Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
Εβαλα το sd maid και ξεβρωμισα αρκετα τι κινητο! Εκανα και 1-2 reboot και εστρωσε αρκετα το κινητο! Θα το τεσταρω και πιο λεπτομερως Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
Εγω στο κενζο φλασαρα χτες την νεα ρομ. Πρωτη εντυπωση που εχω σχηματισει ειναι οτι η προηγουμενη εκδοση ηταν πιο καλη.πιο σβελτη σε ταχυτητα και διαχειριση ραμ,αλλα και καλυτερη στην μπαταρια. Επειδη δεν εχω κανει ακομα 2-3 φορτισεις αφηνω ενα μικρο παραθυρακι στο μυαλο μου για την νεα εκδοση... Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.
-
@gkalen Μολις ηρθε εμαιλ για την νεα ρομ για κενζο... Εχει κανονικα και αυτη mpdecision ετσι? Με την προηγουμενη εκδοση ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,εβγαλα 7 ωρες οθονη εκει που εβγαζα 4.30 με την Gtv Redmi Note 3 Pro
-
Καποια εφαρμογη ειναι σιγουρα. Που μπορω να δω ομως permissions για τον proximity. Θα ανοιγω μια μια και θα κανω δοκιμες μου φαινεται! Redmi Note 3 Pro