Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 163.
-
Το κανα και αυτο. Τελικα καποιο προγραμμα μου δημιουργει το θεμα... Θα το ψαξω! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Απο χτες δεν μου παιζει ο proximity εμενα...καθως εβαλα την 6.7.28 εκδοση... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ps Εκανα εκκαθαριση στην ραμ και restart και παιζει τωρα!
-
Στο κενζο η νεα ρομ με mpdecision ειναι απλα φοβερη. Ειμαι στο 47% τωρα και εχω οθονη 4 ωρες. Πριν στις 4ωρες ημουν κατω απο 10%... Και δεν εχει στρωθει η μπαταρια, και το χω λιωσει λιγο και στο ποκεμον! Το deep sleep ειναι σωστο. Τα προβληματα που λενε οι παραπανω με ηχους και τα λοιπα δεν τα χει το δικο μου κενζο...μαλλον καποια εφαρμογη τα προκαλει (?) Ευχαριστουμε και παλι @gkalen Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
@gkalen για το xposed εχεις αποψη? Να το τεσταρω η θα κολλησει ολη η συσκευη? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μολις φλασαρα το κενζο και γω. Το στηνω και επιστρεφω με εντυπωσεις. Προς το παρον ολα καλα πανε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
@gkalen το κενζο του φιλου ζει ετσι? Δεν ανατιναχτηκε τιποτα ετσι? Χαχα περιμενω την νεα ρομ και θα κανω και factory reset εφοσον το λες εσυ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
να φανταστω οτι δεν θελει factory reset ετσι? Μονο cache και dalvik???
-
εγω στο κενζο παντως απο χτες δεν εχω κανενα θεμα. Εχω ανοιξει facebook messenger viber chrome pokemon,α λλαζω θεμα,w allpaper,ηχους, τα παντα και δεν εχει κανει κιχ. Τι να πω... Στην νεα εκδοση για κενζο εχεις αλλαξει κατι @gkalen ??? Η να μεινω οπως ειμαι ???
-
@kzr1967 Κανε μια δοκιμη να φλασαρεις παλι αλλα χωρις το clean.zip αυτη την φορα. Μπορει να σβηνει κατι και να δημιουργει το θεμα σου.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από gkalen: “Που τη βρηκες βρε συ ??? Δεν την έδωσα ακόμα , είμαι ακόμα σε στάδιο δοκιμών ... Anyway , πάρε κι ένα backup στη περίπτωση που δε δουλέψει .. ” Χαχαχα Εχω ηδη φλασαρει και στήσει το κινητό.Καλά τα βλέπω όλα ” Μπραβο ....Φαντασου εμείς δεν την έχουμε φλασαρει ακόμα , κάνουμε καποια αλλά τεστ ... Το ευχάριστο είναι ότι δουλεύει ... Φαντάζομαι έχεις κάνει κάποια reboot χωρίς να έχεις πρόβλημα.. EDIT Στο δικό μας Kenzo δε δούλεψε…
-
Παράθεση από gkalen: “Που τη βρηκες βρε συ ??? Δεν την έδωσα ακόμα , είμαι ακόμα σε στάδιο δοκιμών ... Anyway , πάρε κι ένα backup στη περίπτωση που δε δουλέψει .. ” Χαχαχα Εχω ηδη φλασαρει και στήσει το κινητό. Καλά τα βλέπω όλα
-
Παράθεση από gkalen: “@alekos-ep91 Με παρακολουθείς ? Αυτό κάνω τώρα , σκιζω το Kenzo του φίλου μου ... Μολις βρήκα ότι δε φταίει το κερνελ τελικά ... Λογικά σε λίγο θα έχω βρει το πρόβλημα.. ” κανε οτι ειναι να κανεις ωστε να βγει τουμπανη! Πρωτη φορα ειναι που θα φλασαρω ρομ σου EDIT, Αν δεν κανω λαθος εχει ανεβει για το κενζο... @gkalen ηδη κατεβαζω!!! RedmiNote3-Pro_Kenzo_MiUi8-6.7.14.zip | by gkalen for Redmi Note 3
-
Αφηστε τον gkalen ησυχο να ετοιμασει την kenzo rom να χαρουμε και μεις λιγακι...χαχα
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Βάζεις την rom και μετα το clean... ” α ναι? Δεν το ξερα... Για το προ δεν εχει βγει ακομα ετσι? Καλα δεν βλεπω?
-
θα τιμησω και γω τον gkalen Για redmi note 3 pro περιμενω την νεα εκδοση που θα βγαλει μαγειρεμενη ετσι? Η κατι δεν εχω δει? Επισης κατι αλλο... Εγω που ερχομαι απο 6.7.7 dev, καλο ειναι να φλασαρω πρωτα το clean.zip και μετα την ρομ ετσι? Ευχαριστω!
-
εγω εχω ενα θεμα στις κλησεις... οταν το βγαζω απο το αυτι δεν μου επιστρεφει ο φωτισμος της οθονης...
-
κατεβαζω και γω και επιστρεφω με εντυπωσεις! ευχαριστουμεεεε
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black καλη τυχη!!!
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΚαι μενα στην καινουρια 6.5.5 δεν το κανει Τουλαχιστον σε 2 νουμερα που δοκιμασα... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk