Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 163.
-
Τριμερής Κλήση
Μήνυμαπαιδες, στην 6.5.5 διορθωθηκε το θεματακι αυτο? κατεβαζω την ρομ και επιστρεφω να απαντησω αν δεν με εχει προλαβει αλλος!
-
καλησπερα, χτες φλασαρα την ελληνικη ρομ αλλα 'παταει' πανω σε μια dev μαγειρεμενη απο το miui.com και οχι στην official dev αυτο παιζει να μου δημιουργει/δημιουργησει καποιο θεμα? το λεω γιατι εχω λιγο θεματακι με την μπαταρια... στο 2ραμ που ειχα εβγαζα 5.30 ωρες οθονη και τωρα στο 3ραμ βγαζω με δυσκολια 4 και 20 λεπτα, με την ιδια χρηση!
-
αψογη η ρομ παιδια! μπραβο! ενα θεματακι μικρο στο viber... οταν εγραφε καποιος μηνυμα μου βγαζε κατω αριστερα οτι "πληκτρολογει"... τωρα δεν το λεει... πρεπει να κανω κατι?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stakhs: “Παράθεση από alekos-ep91: “παιδες καλημερα!!! κατεβαζω και γω την νεα εκδοση και θα φλασαρω αργοτερα για την περιπτωση σαν την δικια μου που θελω να παρω το 32αρι, τι κανουμε με τον internal χωρο του κινητου? δηλαδη πως θα τον σβησουμε? γιατι ολο και κατι μενει πισω απο προσωπικα δεδομενα... ” Καλημέρα Αλεκο. Μπες σε recovery, wipe, Advance wipe, click internal storage.” Και την ρομ που θα την εχω να την περασω? Βλεπει otg στικακια στο ρεκοβερυ? Sent from my Redmi Note 3 us…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από alekos-ep91: “Χτες μετεφερα καποιους ηχους στο system ωστε να τους εχω για ringtones. ” Δεν πάνε οι ήχοι στο /system!! Βάλτους στο /MIUI/ringtones ” φτουυυυ... τωρα τι κανω που κρασαρει το μενου ηχοι ομως? ειδα ξανα τον φακελο και εχει τους στοκ ηχους κανονικα... πς θα περιμενω την νεα ρομ και θα κανω ολα τ wipes
-
καλη τυχη σε ολους!!! MEIZU PRO 5 3GB Exynos 7420 2.1GHz Octa Core 5.7 Inch 2.5D AMOLED Corning Gorilla Glass 3 FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από softwareas: “Πως flashαρες προηγούμενη έκδοση twrp? με adb sideload? Ποιά? αυτή που έχει στα downloads? Περνώντας την gtv 6.3.3 δεν σου ξαναπέρασε την twrp 3.0.0? ” Με fastboot την περασα οπως λεει και στην πρωτη σελιδα. Νομοζω αυτη την εκδοση κατεβασα. Με το που την φλασαρα εκανε κανονικα το wipe cache...και μετα και τα υπολοιπα. Αφου φλασαρα την 6.3.3 ναι μπηκε το νεο twrp... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από alekos-ep91: “ποιο xposed βαζουμε? ” Κανενα. Το xposed ειναι δαμόκλειος σπάθη. Μην με ρωτήσεις για τους άλλους που το έβαλαν και δούλεψε. Για όλα και όλους υπάρχει πρώτη φορά ...” Αν πουμε οτι το δοκιμαζω παλι, ποιο βαζω? Χαχα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από alekos-ep91: “δεν προλαβα να κανω... ” Στη recovery μήπως είχες επιλέξει mount system partition read-only; ” μπα οχι απο το ιδιο μενου δεν κανει Mount cache update φλασαρα προηγουμενη εκδοση twrp και εκανε τα wipes φλασαρα την ελληνικη ρομ παλι και λογικα θα ανοιξει επιτυχως... update1 ολα καλα την εστησα παλι κανονικα ποιο xposed βαζουμε? εγω εβαλα το xposed-v80-sdk21-arm64.zip
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από alekos-ep91: “φλασαρα επιτυχως την νεα εκδοση αλλα μετα ηθελα να φλασαρω και xposed αποτελεσμα το κινητο να μπει σε bootloop και δεν ανοιξε ποτε... μπηκα ρεκοβερυ να κανω τα wipes και βγαζει failed cant mount cache....δεν ξερω τι εγινε πραγματικα... τωρα δεν κανει wipes και δεν μπορω να φλασαρω ρομ ” Δεν έχεις κανένα nandroid backup κρατημένο; ” δεν προλαβα να κανω...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από alekos-ep91: “αυτο τι ειναι ακριβως? απο ραμ? ραμ εχω ελευθερη τουλαχιστον 500mb εκεινη την ωρα... ” Τις περισσότερες φορές είναι resources που ζητάει η εφαρμογή αλλά το λειτουργικό δεν αποδεσμεύει άμεσα αλλά σε δεκατα του δευτερολέπτου..” Ram δηλαδη? Η αν αλλαξω καποιον governor θα βελτιωθει η κατασταση? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ερωτηση! τα προγραμματα που χρησιμοποιω συνεχεια (οπως και οι πιο πολλοι) ειναι viber,fb ,messenger,gmail,chrome... αλλες φορες ενω παταω να ανοιξει καποιο προγραμμα, το κανει μπαμ, αλλες φορες κανει 1δευτ γκρι οθονη και μετα το πεταει... αυτο τι ειναι ακριβως? απο ραμ? ραμ εχω ελευθερη τουλαχιστον 500mb εκεινη την ωρα... αυτο το χω παρατηρησει και σε ρομ miui αλλα και σε aosp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από georg1971: “οκ.συγνωμη δεν το γνωριζα Μα δεν bootarei καν. Μενει εκει χωρις να κανει τιποτα” Πατα vol up kai power και θα σβησει Και ξανακανε τα βηματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelisp7406: “Ναι προφανως. Γιατι ομως δεν μπορω να καταλαβω. Και με ποιο τροπο το δορθωνω? Ουτε με το boot ουτε με το flash (τις επιλογες που δινουν στον οδηγο εννοω) δεν μπορω να κανω τιποτα” Αφου φλασαρεις με το δευτερο τροπο μην αφησεις να μπουταρει το κινητο... Πατα vol up kai power να μπεις στο ρεκοβερυ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk